Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ανθελληνικός φονικός «ανθρωπισμός»


Η Πέμπτη Φάλαγγα του ισλαμικού εποικισμού, δυστυχώς, βρίσκεται μέσα στη χώρα μας.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Πόσοι από αυτούς είναι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του Ερντογάν και του κράτους-συμμορίας, και πόσοι ενσυνείδητα μέλη της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης trafficking στον κόσμο, που περιλαμβάνει το κράτος των Γενοκτόνων, πλήθος ΜΚΟ, «αλληλέγγυων» είναι προς διερεύνηση. Πάντως, τζάμπα δεν το κάνουν. Ακολουθούν με φανατισμό ζηλωτή μια μέθοδο σταλινικού ελέγχου κάθε αντίθετης φωνής, που αμφισβητεί την αγιοσύνη της Αριστεράς, τους σκοπούς και τα αποτελέσματα του ανθρωπισμού της και, φυσικά, τη φύση του προβλήματος: Καθυβρίζουν όποιον αντιστέκεται και ονομάζει το πρόβλημα με το αληθινό του όνομα ως «ακροδεξιό», «φασίστα», «ρατσιστή», «μισάνθρωπο» κ.λπ.

Την πιο ξεδιάντροπη και ξεκάθαρη μορφή της επίθεσης ενάντια στην Ελλάδα την είδαμε να ξεδιπλώνεται απροκάλυπτα με τις επιθέσεις των ορδών που έστελνε ο Ερντογάν εναντίον των συνόρων μας στον Εβρο, με φανερή καθοδήγηση από την Τουρκική Στρατοχωροφυλακή. Αφγανοί, Πακιστανοί και Άραβες, σχεδόν όλοι νέοι άνδρες, επιδόθηκαν -ευτυχώς μάταια, χάρη στη σθεναρή αντίσταση των οργάνων του κράτους μας- σε μια «μεσαιωνικού» τύπου πολιορκία της συνοριακής γραμμής. Για λίγο, τα εγχώρια γιουσουφάκια του ισλαμικού επεκτατισμού και της ΜΚΟτζίδικης κονόμας λουφάξανε.

Ήταν τόσο το βάρος της εικόνας, τόσο φανερά η τουρκική ιταμότητα, το οργανωμένο σχέδιο επίθεσης από τους ψευτοπρόσφυγες που έσπρωχναν ενίοτε με το πιστόλι οι τσαούσηδες της Τζιαντάρμα, οι χυδαίες απειλές του Ερντογάν, που το βούλωσαν οι Απόστολοι του Μαρασμού, μην τους πάρουν οι Ελληνες με τις πέτρες.

Τώρα, με τη Μόρια, που δεν την έκαψαν «ακροδεξιοί» αλλά παράνομοι μετανάστες, ανάμεσά τους και «ασυνόδευτοι ανήλικοι», ξετσούπισαν πάλι, όπως τα φίδια με τις πρώτες μέρες της Ανοιξης και οι μύγες πάνω στα κόπρανα της παρακμιακής αρνησιπατρίας.

Υπάρχει όμως, ανάμεσα στις πολλές, μια εμβληματική υπόθεση, η οποία ξεβρακώνει τον ανθελληνικό φονικό «ανθρωπισμό» των αριστερών «αλληλέγγυων», των ΜΚΟτζήδων με το βρόμικο μάτι, τις βαθιές τσέπες, τους πολιτικάντηδες και δημοσιογραφούντες, και δείχνει την πραγματική φύση του προβλήματος, που δεν μπορούν να κρύψουν οι αληθινοί κόκκινοι φασίστες με τις συκοφαντικές κραυγές τους.

Ο Χουσεΐν Χαβαρί ήρθε στην Ελλάδα ως ασυνόδευτος ανήλικος, Αφγανός, που τον πατέρα του τον είχαν σκοτώσει οι Ταλιμπάν, όλα κατά δήλωσή του. Το 2013 καταδικάσθηκε σε δεκαετή κάθειρξη για απόπειρα δολοφονίας μιας φοιτήτριας στην Κέρκυρα. Αποπειράθηκε να τη βιάσει και την έσπρωξε σε γκρεμό 8 μέτρων, σαν να την πέταξε από ένα μπαλκόνι περίπου τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τραυματιστεί σοβαρά.

Δικάστηκε ως ανήλικος, με τα ευεργετήματα που προβλέπει ο νόμος για αυτούς, ήτοι μικρότερη ποινή, και τον Οκτώβριο του 2015 αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να δίνει το «παρών». Υστερα από λίγο παραβίασε τους όρους και εξαφανίστηκε. Με κάποιον τρόπο, προφανώς στη ζούλα, πήγε στη Γερμανία και ζήτησε άσυλο, δηλώνοντας πάλι ανήλικος, 17 – στο χωριό του μένουν σε κάθε έτος ηλικίας τρία χρόνια, όπως ένας κουμπούρας συμμαθητής μου στο Δημοτικό, και μην ξεχνάτε πως ήταν κι ορφανό το καημένο. Το γερμανικό σύστημα υποδοχής των «προσφύγων» ή προσφύγων τον έστειλε σε διάφορες ανάδοχες οικογένειες για να τον κανακεύουν, να του κάνουν Bebelac και να τον ταΐζουν φρέσκα στρούντελ για να καρδαμώσει, αφού ως έφηβος ήταν στην ανάπτυξη.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Χαβαρί βγήκε πάλι για «κυνήγι». Βίασε και σκότωσε τη 19χρονη Μαρία Λαντενμπέργκερ, φοιτήτρια Ιατρικής και κόρη αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το κορίτσι γύριζε με το ποδήλατό της από ένα πάρτι. Ο Χαβαρί τη δάγκωσε στο μάγουλο, στο στήθος και έκανε προσπάθεια να τη στραγγαλίσει. Όταν έχασε τις αισθήσεις της, τη βίασε κατ’ επανάληψη και την πέταξε σε ένα ποτάμι, όπου πνίγηκε.

Το έγκλημά του αποκάλυψε πως είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας στην Ελλάδα, αλλά είχε αποφυλακιστεί και έφυγε για τη Γερμανία. Εκεί, ζήτησε άσυλο.
Η Αστυνομία τον ταυτοποίησε ως δράστη και τον συνέλαβε από τις κάμερες ασφαλείας και από DNA που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Μετά αρχίζουν οι εκπλήξεις.

Οι διωκτικές Αρχές ανέθεσαν στην Ούρσουλα Βίτβερ – Μπακόφεν, καθηγήτρια στο Ινστιτούτο Βιολογικής Ανθρωπολογίας του Φράιμπουργκ, να προσδιορίσει την ακριβή ηλικία του. Εξετάζοντας ένα δόντι του κατηγορουμένου, που βρέθηκε στο σπίτι του, και άλλα στοιχεία που μπορούν να προσδιορίσουν την ηλικία ενός ανθρώπου, κατέληξε πως ο Χουσεΐν Χαβαρί ήταν μεταξύ 22,05 και 29,55 ετών. Της παντρειάς, δηλαδή, και, απ’ ό,τι φαίνεται, ήταν ενήλικος και όταν τέλεσε την απόπειρα βιασμού και ανθρωποκτονίας στην Ελλάδα.

Η Γερμανική Αστυνομία βρήκε τη δεύτερη έκπληξη. Ανοίγοντας το κινητό του διαπίστωσε πως ο «ασυνόδευτος ανήλικος Αφγανός», που ήταν μαντράχαλος, δεν μιλούσε με κανέναν στο Αφγανιστάν, αλλά με αριθμούς στο Ιράν. Απεδείχθη λοιπόν πως είχε πει ψέματα και για την εθνική του καταγωγή – ήταν Ιρανός υπήκοος.

Στο μεταξύ, φυσικά οι γερμανικές Αρχές βρήκαν πως ο λεγάμενος ήταν φυγάς από την Ελλάδα, έχοντας παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους, όπου τέλεσε απόπειρα βιασμού και ανθρωποκτονίας, γεγονός που προκάλεσε σάλο για τις «τρύπες» σε Ελλάδα, Γερμανία και εν γένει στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφάλειας και διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης. Όπως στην παρακμιακή Ελλάδα, έτσι και στην παρακμιακή Γερμανία το σύστημα έκαψε πολλές θερμίδες όχι για την ουσία του φονικού προβλήματος, αλλά για να μην ανέβει ο «ρατσισμός».

Η τρίτη και τελευταία έκπληξη-κερασάκι στη σάπια τούρτα των ψευτοπροσφύγων ήρθε από το Δικαστήριο, το οποίο κατάφερε να επικοινωνήσει στο Ιράν με τον «δολοφονημένο» πατέρα του Χαβαρί, ο οποίος έχαιρε άκρας υγείας και Αφγανούς Ταλιμπάν είχε δει μόνο στην τηλεόραση.

Ο ενήλικος Ιρανός φονιάς είπε πως ωθήθηκε στο έγκλημα από «παρόρμηση». Στις 22/3/2018, το Δικαστήριο του Φράιμπουργκ καταδίκασε τον Χουσεΐν Χαβαρί ως ενήλικο σε ισόβια κάθειρξη. Το άτυχο 19χρονο θύμα δεν γυρίζει πίσω… Τα τραύματα της Ελληνίδας φοιτήτριας στην Κέρκυρα, που την έριξε στον γκρεμό, δεν θα σβήσουν εύκολα.
Η ψευδής δήλωση λαθρομεταναστών πως είναι ανήλικοι, η ψευδής καταγωγή και η κατασκευή ψευδών γεγονότων καταδίωξης, ώστε να έχουν προσφυγικό προφίλ, συχνά με καθοδήγηση από μέλη ΜΚΟ, είναι κάτι σύνηθες.

Αυτούς τους τύπους θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά σας, ανάμεσα στα παιδιά σας, στις γυναίκες σας, στα αδέρφια σας, στους γονείς. Σίγουρα δεν είναι όλοι φονιάδες και βιαστές. Σίγουρα δεν έχουν όλοι δηλώσει ψευδή ηλικία, καταγωγή και συνθήκες ζωής. Θέλετε, όμως, να μάθετε ποιοι από αυτούς το κάνουν, όταν θα σας ενημερώνει η Αστυνομία και θα ψάχνετε τοίχο να ακουμπήσετε; Όχι. Ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι τούς θέλουν ανάμεσά σας.

Ο ανθελληνικός «ανθρωπισμός» τους στάζει αίμα. Εγώ λέω, όλοι οι παράνομα εισελθόντες σε απομονωμένα νησιά. Γρήγορη εκκαθάριση των αιτήσεων ασύλου, ταυτοποίηση ηλικίας και καταγωγής, και όσοι αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες, ελεύθεροι. Όσοι δεν δικαιούνται θα μένουν κρατούμενοι, ώσπου να απελαθούν ή να πάνε οικειοθελώς συνοδεία στο αεροπλάνο, αλλιώς να βγάλουν ρίζες στη Γυάρο, ώσπου να το πάρουν απόφαση.

Αν το είχαμε κάνει από την αρχή, το κορίτσι στην Κέρκυρα θα ήταν υγιές και η Ούρσουλα στο Φράιμπουργκ ζωντανή, αντί για θήραμα ενός κοινωνικού «λύκου»…

*Δικηγόρος

 

 https://www.newsbreak.gr/apopseis/128059/anthellinikos-fonikos-anthropismos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου