Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Οι ζεσουίδες θα μας θάψουν – Η πολιτική ορθότητα ως πέμπτη φάλαγγα του τζιχαντισμού

Οι ζεσουίδες θα μας θάψουν – Η πολιτική ορθότητα ως πέμπτη φάλαγγα του τζιχαντισμούΦταίνε η αποικιοκρατία και οι Σταυροφορίες, λένε οι φοβικοί αλλά “προοδευτικοί” με πατέντα απολογητές των σουνιτών μακελάρηδων. Οι φτωχοί καθολικοί Φιλιππινέζοι πότε είχαν αποικίες και δεν το μάθαμε; Έχουν πλύνει ρούχα κι έχουν σφουγγαρίσει πατώματα στα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης, έχουν μαγειρέψει και ταΐσει κόσμο και λαό κι έχουν σκυλοπνιγεί ως κατώτερο πλήρωμα αλλά αποικίες δεν είχαν. Οι Σουηδοί όχι μόνον δεν έχουν αποικίες αλλά είναι και το πιο πολιτικά ορθό και φιλικό απέναντι στους “μουσαφιραίους” κράτος, με τις μεγαλύτερες παροχές. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο Ινδοί ήταν επί δυόμιση αιώνες υπό βρετανική κατοχή, με άγρια και αιματηρή εκμετάλλευση. Δεν είδα ινδουιστές να μακελεύουν το Λονδίνο.


Όλη η καθολική Κεντρική και Νότια Αμερική ήταν υπό την δεσποτεία των Ισπανών και Πορτογάλων, που αφάνισαν και τους δύστυχους Ινδιάνους. Δεν άκουσα ποτέ για Βραζιλιάνους να σφάζουν στους δρόμους της Λισαβώνας ή για Αργεντίνους και Μεξικάνους να σπέρνουν θάνατο στην Μαδρίτη.
Κι αν φταίνε οι Σταυροφορίες, τότε να δούμε και την Κάθοδο των Δωριέων ή
ίσως τα ψυχολογικά τραύματα των Ασιατών από την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Λοιπόν, είναι το Ισλάμ, ηλίθιε, και δη η μαχητική σουνίτικη εκδοχή του.
Κάθε κάποιους αιώνες, μόλις νοιώσει δυνατό κάνεις εκρήξεις επεκτατισμού.
Τώρα το βοήθησαν οι εξής παράγοντες: το τυχοδιωκτικό σύστημα των Κλίντον και του Ομπάμα διέλυσε το σύστημα ασφάλειας σε όλη την Β. Αφρική, ανατρέποντας τον Καντάφι, αποσταθεροποιώντας την Αίγυπτο και επιδιώκοντας την ανατροπή Άσσαντ στην Συρία, όπου πολεμάει η Λεγεώνα των Ξένων του σουνίτικου Ισλάμ, αποκεφαλιστές από το Μαγκρέμπ και την Αραβία, ως την Τουρκία, την Τσετσενία και το Πακιστάν και Αφγανιστάν.
Όλος ο εσμός της παγκόσμιας ισλαμικής τρομοκρατίας μαζεύτηκε εκεί και έκανε μια ξεκάθαρη γενοκτονία των Χριστιανών, όπως και η Μπόκο Χαράμ στην υποσαχάρια Αφρική, ενώ περνούν λεπίδι σιίτες, αλαουίτες αλλά και σουνίτες που θεωρούν πως δεν δείχνουν επαρκή θρησκευτικό ζήλο.
Το κάνουν δε με τουρκική πολιτική στήριξη και γραμμές διοικητικής μέριμνας και με ποταμούς πετροδολαρίων από το Κατάρ και άλλους τύπους με τραπεζομάντηλα στο κεφάλι και πολύ χρήμα στα θησαυροφυλάκια τους.
Λοιπόν, όπως λένε κι οι μεγάλοι μας φίλοι και σύμμαχοι πέραν του Ατλαντικού, εάν μοιάζει με πάπια, περπατάει σαν πάπια, μιλάει σαν πάπια, ε, τότε μάλλον είναι πάπια.
Λοιπόν, οι δράστες και τα κέντρα που τους κατευθύνουν, δεν είναι βήγκαν, δεν είναι ταοϊστές, δεν είναι παλαιοημερολογίτες, πρεσβυτεριανοί, ούτε ανιμιστές Εσκιμώοι.
Είναι σουνίτες μουσουλμάνοι. Δεν είναι όλοι οι σουνίτες τρομοκράτες αλλά όλοι οι τρομοκράτες αυτών των χτυπημάτων είναι ως τώρα όλοι σουνίτες.
Πολλοί δε από αυτούς είναι home boys. Γέννημα θρέμμα των δυτικών πόλεων, δεύτερης ή και τρίτης γενιάς μετανάστες.
Κάποιες πολιτικές αποφάσεις επέτρεψαν στους γονείς ή και στους παππούδες τους πριν δεκαετίες να έρθουν στην Ευρώπη.
Μέσα από αυτή την κρίσιμη μάζα βγαίνει η ελάχιστη μειοψηφία που σφάζει ανθρώπους σαν αρνιά ή αυτοανατινάσσεται ανάμεσα σε 12χρονα κοριτσάκια.
Για κάθε έναν μουσουλμάνο πρόσφυγα ή λαθρομετανάστη (τον τελευταίο, αν πληγώνεται η αριστερή σας συνείδηση πείτε τον “παράτυπο”, “αδερφό μας χωρίς χαρτιά που μπαίνει ζούλα”, όπως σας βολεύει, πάντως λάθρα, ήτοι κρυφά και παράνομα μπαίνει) το κράτος – συμμορία του Ερντογάν βγάζει κανά δυο χιλιάρικα μόνο πια, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε εύκολο και πέσανε οι δουλεμπορικές τιμές στους διακινητές.
Ακούστε λοιπόν, αδέρφια, κι εσείς που πιστεύετε στα διδάγματα της Αριστεράς.
Φανατικοί σουνίτες είναι οι τρομοκράτες και έχουν πολύ συγκεκριμένη αντζέντα αιώνων.
Όπου έχουν πάρει το πάνω χέρι στην Συρία και στο Ιράκ εξοντώνουν και τους αριστερούς, διότι θεωρούν την υλιστική προσέγγιση και την αθεΐα βαρύτατα αμαρτήματα, πετάνε ομοφυλόφιλους από ταράτσες, εξοντώνουν οποιονδήποτε έχει κοσμική θεώρηση και δεν υποτάσσεται πλήρως στην Σαρία, όπως την αντιλαμβάνονται.
Ο αντίπαλος λοιπόν είναι η πιο μαχητική και φονική εκδοχή του σουνιτικού ισλάμ, που έχει κατασφάξει και πολλούς σουνίτες, τους οποίους θεωρούν πως δεν είναι αρκετά… πιστοί.
Οι γυναίκες, τα παιδιά, οι ομοφυλόφιλοι, οι Χριστιανοί, οι άλλων δογμάτων μουσουλμάνοι, όπως οι σιίτες και οι αλαουίτες, υποφέρουν στα χέρια τους.
Στην επικράτεια του Ισλαμικού Κράτους γίνεται γενοκτονία, καταστρέφονται μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς.
Συντονισμένες με αυτούς διάφορες ομάδες ή “μοναχικοί λύκοι” σκοτώνουν αθώους ανθρώπους στην Ευρώπη, την Αμερική, όπου υπάρχουν Χριστιανοί ή άλλης πίστεως.
Άλλος ένας λόγος της επιθετικότητας τους είναι το μήνυμα παρακμής και αδυναμίας που εκπέμπει η Δύση, γερασμένη δημογραφικά και με την “πολιτική ορθότητα” να την υπονομεύει εκ των έσω με δήθεν τύψεις και ενοχές.
Αντί να ονοματίσουμε και συντρίψουμε τον εχθρό, να κάνουμε την Ε.Ε. ξανά χριστιανικό οχυρό, κάστρο των αξιών και του τρόπου ζωής μας, κάποιοι δικαιολογούν τους τρομοκράτες και κάνουν… συναυλίες, ανησυχώντας μόνο για την “άνοδο της ακροδεξιάς”. Οι ζεσουίδες θα μας θάψουν, αν συνεχίσουμε έτσι.
Η ασφάλεια των οικογενειών μας και της Πατρίδας μας δεν είναι “ακροδεξιά” ή “ακροαριστερή”.
Παιδιά αριστερών και δεξιών σπουδάζουν στην Αγγλία, στην Γαλλία, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες και πάνω από 400.000 ελληνόπουλα έχουν ξενιτευτεί για δουλειά.
Ζήτημα τύχης να βρεθούν στον διάβα των φονιάδων.
Άρα, ας διαφωνήσουμε σε άλλα. Ας συμφωνήσουμε όμως πως με αφορά η ασφάλεια του παιδιού σου, “σύντροφε”, όπως σε αφορά και σένα η ασφάλεια του δικού μου.
Ζήτημα χρόνου, αν δεν κάνουμε κάτι, να πιούμε κι εμείς από το πικρό κρασί των Άγγλων και των Γάλλων, εκεί ή και εδώ.
Οφείλουμε λοιπόν να φυλάξουμε το κοινό μας σπίτι, την Ελλάδα και την ασφάλεια των παιδιών μας.
Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως δεν είναι προς το συμφέρον μας να ενθαρρύνουμε την διάλυση της εθνικής και θρησκευτικής ομοιογένειας που έχει η χώρα μας.
Η πολιτική του “καλωσορίσματος” πρέπει να τελειώσει, διότι δημιουργούμε μια αδρανή εκρηκτική ύλη που θα την πυροδοτήσουν αργότερα μια δράκα εξτρεμιστές.
Ελάχιστοι αλλά αρκούν.
Και πρέπει όλη η Δύση να αμυνθεί νικηφόρα στην επίθεση και να επιστρέψει στις αρχές της, στους τρεις λόφους: τον βράχο της Ακρόπολης, το Καπιτώλιο της Ρώμης και τον Γολγοθά της Ιερουσαλήμ.
Έτσι θα έχουμε την πολυτέλεια να διαφωνούμε βλέποντας τα παιδιά μας ασφαλή να μας δίνουν εγγόνια.
 Φαήλος Κρανιδιώτης 
 https://www.tribune.gr/blog/news/article/366349/zesouides-tha-mas-thapsoun-politiki-orthotita-os-pebti-falanga-tou-tzichantismou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου