Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Αγανακτισμένοι ... παραιτηθείτε!

Το "νέο" "αντιδραστικό" "κίνημα" των "παραιτηθείτε" είναι τόσο προφανώς στημένο, που και ο πλέον αφελής δεν μπορεί να ξεγελαστεί, ούτε να πιστέψει, πως είναι μια αυθόρμητη κίνηση.

Πρόκειται για ακόμα μία στημένη προσπάθεια του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που ανακάλεσε από την "ναφθαλίνη" ξεχασμένους (και μη) πολιτικούς παρατρεχάμενους με μοναδικό σκοπό να ελέγξει την αντίδραση του κόσμου.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση σε αυτήν την κίνηση είναι η συμπαράσταση από τον γνωστό γελοιογράφο "Αρκά", που παρότι χαρισματικός (κάποιες φορές), στην προκειμένη περίπτωση αποφάσισε να διατηρήσει μόνο το πρώτο συνθετικό της ιδιότητός του. Βλέπετε, οι πολλοί δεν μίσησαν ούτε το χρήμα, ούτε την δόξα!

Ίδια μέθοδος, ίδια συνταγή, ίδια νοοτροπία. Το ίδιο δεν έγινε προ καιρού από την υποκινούμενη ομάδα, που επιχείρησε να συσπειρώσει όλες τις "πατριωτικές" κινήσεις; Τι προέκυψε; Ένα ασύνδετο (παρα)μόρφωμα, όπου εντάχθηκαν πρώην και νυν υπάλληλοι του πολιτικού κατεστημένου, απόστρατοι, δημοσιογράφοι, δημόσιοι λειτουργοί, κομματικά στελέχη, "μετανιωμένοι" αριστεροί(;), τυχοδιώκτες, παράφρονες και πάσης φύσεως "σωτήρες" του τόπου, που ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια μεσούσης της οικονομικής κρίσης στην Πατρίδα μας.

Δεν νομίζετε πως είναι καιρός να σοβαρευτούμε όλοι; Είναι αδιανόητο να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη και να περιμένουμε να προκύψουν σωστά αποτελέσματα. Η σημερινή κατάσταση είναι η φυσική εξέλιξη των επί σειρά ετών λανθασμένων πολιτικών επιλογών όλων των Ελλήνων. Η διαπλοκή των ψηφοφόρων με το πολιτικό σύστημα, σε μια προσπάθεια για προσωπική-ατομική εξασφάλιση, έγινε όπλο στα χέρια των αμοραλιστών πολιτικάντηδων, που ξεπούλησαν τα πάντα στον τόπο μας και βύθισαν στην ανέχεια τον λαό.

Δεν ωφελεί να επαναλάβουμε το λάθος των "αγανακτισμένων", που ανέβασαν στην εξουσία τους καπιταλιστές "αριστερούς" και τους ανεύθυνους Έλληνες, των δύο νέων δανειακών συμβάσεων και των ακόμα πιο εξουθενωτικών μέτρων. Οι "αγανακτισμένοι", οι "δεν πληρώνω", οι "παραιτηθείτε", οι ψευτο-πατριώτες είναι όλοι υπηρέτες του συστήματος! Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να το καταλάβουμε; Να φτάσουν τα σύνορα της Ελλάδος στον Όλυμπο;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου