Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι κανίβαλοι του mega σε ψύχωση πανικού…





Γνωστό: Το μεγάλο κανάλι των «νταβάδων» αποτελεί την αιχμή του κυβερνητικού δωσιλογισμού και οι «πόρνες» του ξεπερνούν και τον Γκέμπελς…

Ο Γκέμπελς του 3ου Ράιχ ωχριά μπροστά στους Γκέμπελς των ...

κυβερνητικών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ: Mega…

Η δημοσιογραφική «συμμορία» του καναλιού εκπέμπει καθημερνά όγκους ψεύδους, συκοφαντιών, ανοησίας και θηριώδους παραχάραξης των ΠΑΝΤΩΝ: Κανιβαλικός γκεμπελισμός…

Μόνο που τα γελοιωδέστατα και γλοιωδέστατα αυτά παράσιτα της κυβερνητικής «συμμορίας», μέσα στον ΠΑΝΙΚΟ τους (ζούνε το δράμα-πανικού των αφεντικών τους, ιδιαίτερα του Βενιζέλου), μπερδεύουν τα ίδια τα ψέματά τους και έχουν απολέσει και την …κοντινή τους μνήμη.

Πριν από λίγες μόνο μέρες ΟΧΙ μόνο δεν αμφισβήτησαν στο ελάχιστο τις αποκαλύψεις των Financial Times, αλλά υμνούσαν και την εγκυρότητάς τους.

Το σπουδαιότερο: Αναφωνούσαν: «Ο Μπαρόζο μας έσωσε»!!!


Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8814


Τώρα κάνανε στροφή 180 μοιρών: Αμφισβητούν την εγκυρότητα των Financial Times και τη …δράση του Μπαρόζου (επιλογή Παπαδήμου) την χαρακτηρίζουν «γελοία εκδοχή»!!!

Τέτοια πανικόβλητη γελοιότητα και παραχάραξη: Οι «μπράβοι» της κυβέρνησης τα έχουν χαμένα…

Το παρακάτω σχόλιο είναι αποκαλυπτικό.

Το διαβάσαμε εδώ:


http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/mega_15.html





MEGA: Μαθήματα παραχάραξης της ιστορίας… Ο Γκέμπελς ήταν πιο σεμνός από δαύτους!

Τον Παπαδήμο δεν τον επέλεξε ο Μπαρόζο, αλλά ο Παπανδρέου…

Αφού σε πρώτη φάση, παρουσιάστρια και σχολιαστές, έκαναν ένα είδος πολιτικού ευχέλαιου – που απαλλαγήκαμε από το σχέδιο Ζ και ο Θεός να μας φυλάει, να μην το ξαναβρούμε μπροστά μας – ανέλαβαν με πρωτομάστορα τον Ντερμπεντέρη, να παραχαράξουν την ιστορία.

Ποιος Μπαρόζο;
Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε τον Παπαδήμο. Στην αρχή είχε προτείνει την Έλσα Παπαδημητρίου, μετά τον Διαμαντούρο και...
μετά τον Κακλαμάνη, ο οποίος αρνήθηκε.

Διάβασαν μάλιστα επιλεκτικά δύο – τρια σημεία (θα έχει γίνει έξαλλος ο Κακλαμάνης), από την μακροσκελή δήλωσή του, για να συσκοτίσουν τα όσα προκύπτουν από τις αποκαλύψεις των Financial Times.

Ο Ντερμπεντέρης μάλιστα από τη στήλη του, σήμερα στα ΝΕΑ, είχε προλειάνει το έδαφος υποστηρίζοντας περίπου τα ίδια και υπογραμμίζοντας, πως η εκδοχή ότι ο Μπαρόζο επέλεξε τον Παπαδήμο σε συνεννόηση με τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, είναι μια γελοία εκδοχή.

Λίγο πριν τα σχόλια τους μάλιστα,
είχαν παίξει απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βενιζέλου στο STAR, όπου δήλωνε – ποιος; Αυτός, ο φερόμενος ως ένας εκ των δραστών της συνομωσίας – ότι «ο κ. Παπανδρέου επέλεξε τον Παπαδήμο».

Ο Γκέμπελς ήταν πιο σεμνός από δαύτους…


 http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8833

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου