Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – Οι 7 πιο σκοτεινές λέσχες του κόσμου


ιλλουμινατι 

Ελευθεροτέκτονες, Illuminati, Skull and Bones: Η αδελφότητα του θανάτου, Ροδόσταυροι, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Οι σοφοί της Σιών και το Τάγμα του ναού. Αυτές είναι οι 7 πιο σκοτεινές λέσχες του κόσμου, σύμφωνα με την Huffington Post.

Ελευθεροτέκτονες

Πρόκειται για την παλαιότερη μυστική «κοινωνία», η οποία επί της ουσίας αποτελεί ένα παγκόσμιο σύστημα αδελφοτήτων με 5 εκατομμύρια μέλη.
Η πρώτη τεκτονική μεγάλη στοά στην ιστορία, η μεγάλη στοά της Αγγλίας, ιδρύθηκε προς τιμή του Γεωργίου του A’ (1660-1727), πρώτου προτεστάντη βασιλέα της Μεγάλης....... Βρετανίας, στις 24 Ιουνίου 1717. Οι φήμες όμως για τη σκοτεινή λέσχη με τις μυστικές χειραψίες και τα περίεργα τελετουργικά κυκλοφορούσαν για τουλάχιστον έναν αιώνα πιο πριν.

Οι τρεις βαθμοί της “συμβολικής στοάς” του ελευθεροτεκτονισμού είναι:
1. “μαθητής”, ο βαθμός του νεοεισελθόντα ελευθεροτέκτονα,
2. “εταίρος”, ο βαθμός του διελθόντα ελευθεροτέκτονα, και
3. “διδάσκαλος”, ο βαθμός του εγερθέντα ελευθεροτέκτονα.

Illuminati

Αρχικά ανήκαν στους Ελευθεροτέκτονες, στη συνέχεια όμως αυτονομήθηκαν. Ομάδες τους φέρονται να δρούσαν το 18ο αιώνα στην Ισπανία, στη Βαυαρία και στην Πικαρδία. Τα τελευταία χρόνια επανήλθαν στο προσκήνιο κυρίως λόγω των βιβλίων του Dan Brown. Μελετητές ισχυρίζονται ότι η οργάνωση δεν υπάρχει πια, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα, αφού κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που τους θέλουν να συνδέονται ακόμα και με την παγκόσμια οικονομική ύφεση.

Skull and Bones: Η αδελφότητα του θανάτου

Ίσως η λιγότερο «μυστική» οργάνωση από τις 7. Ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο Yale από τον William H Russell.
Η οργάνωση συνεδριάζει δύο φορές την εβδομάδα σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του YALE, τον «τύμβο», ο οποίος δεν έχει καθόλου παράθυρα.
Μέλη της οργάνωσης σύμφωνα με τους μελετητές υπήρξαν ο George Bush καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του. Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Μέλη επίσης της οργάνωσης φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών.
Επίσης, διάσημοι πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες, κ.τ.λ. Οι ίδιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι η «αδελφότητα του θανάτου» δεν είναι παρά μια δοξασμένη κολλεγιακή αδελφότητα.

Οι Ροδόσταυροι

Ιδρύθηκαν στις αρχές του δέκατου πέμπτου αιώνα από τον Christian Rosenkreutz. Φέρονται να χρησιμοποιούν απόκρυφες πρακτικές για την επίτευξη μιας «παγκόσμιας μεταμόρφωσης», ενώ
πιστεύεται ότι μέλη τους ίδρυσαν τους Ελευθεροτέκτονες αλλά και τους Illuminati.
Παγκοσμίως η οργάνωση μετρά πάνω από 200.000 ενεργά μέλη. Οι συναθροίσεις τους πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 450 πόλεις και οι διδασκαλίες τους μεταφράζονται σε περισσότερες από 16 γλώσσες.  Καυχιούνται ότι έχουν συμμετάσχει σε κάθε σημαντική «επανάσταση» στην παγκόσμια ιστορία.

Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ

Το 1954, μία ομάδα ατόμων με τεράστια επιρροή στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών συναντήθηκε στην Ολλανδία προκειμένου να συζητήσει και να σχεδιάσει την παγκόσμια ατζέντα του επόμενου έτους. Έκτοτε συναντώνται κάθε χρόνο, αλλά το περιεχόμενο των συνομιλιών τους, έχει παραμείνει με απίστευτο ζήλο επτασφράγιστο μυστικό. Τύποις δεν αποτελεί μια μυστική κοινωνία, αφού η ύπαρξη και η συμμετοχή τους δεν είναι εντελώς κρυφή, αλλά πολλοί μελετητές ανησυχούν για την επιρροή και τις δραστηριότητές τους πριν και μετά από τις ετήσιες συνεδριάσεις τους.

Οι Σοφοί της Σιών

Τα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων (Σοφών) της Σιών, γνωστά συνήθως ως «Τα Πρωτόκολλα της Σιών», είναι ουσιαστικά μια σειρά κειμένων που λέγεται ότι διαμορφώθηκαν στην Ρωσία των αρχών του 20ού αιώνα. Το 1920, ο Χένρι Φορντ δημοσίευσε τα Πρωτόκολλα στην εφημερίδα του The Dearborn Independent και, τον επόμενο χρόνο, τα ανέφερε ως στοιχεία μιας επερχόμενης εβραϊκής απειλής.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν στο σύνολό τους ως βιβλίο, με τον τίτλο «Ο Διεθνής Εβραίος: Το σημαντικότερο παγκόσμιο πρόβλημα». Αν και πολλοί αμφισβήτησαν την ύπαρξή και την εγκυρότητά τους, πολλοί μελετητές σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα πρωτόκολλα ήταν γνήσια και ότι αποκαλύπτουν μια εβραϊκή συνωμοσία με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία.

Το Τάγμα του Ναού

Στις αρχές του 12ου αιώνα εννιά ιππότες πήραν όρκο για την προστασία των προσκυνητών που ταξίδευαν μέσω των Αγίων Τόπων. Στη συνέχεια προσχώρησαν κι άλλοι ιππότες με αποτέλεσμα η οργάνωση να μεγαλώσει, συγκεντρώνοντας πλούτο, δόξα και δύναμη.
Υπήρχαν 4 κατηγορίες (μεραρχίες) αδελφών του Τάγματος:
1. Οι Ιππότες , που είχαν εξοπλισμό βαρέος ιππικού.
2. Οι Υπαξιωματικοί (Sergentes), που είχαν εξοπλισμό ελαφρού ιππικού και προέρχονταν από κατώτερη κοινωνική τάξη σε σχέση με τους ιππότες.
3. Οι Κτηματίες, που διαχειρίζονταν την περιουσία του τάγματος. Επίσης, υπήρχαν και οι frères de métiers οι οποίοι εκτελούσαν χειρωνακτικές εργασίες.
4. Οι Ιερείς-Στρατιωτικοί (Chaplains), που ήταν χειροτονημένοι ιερείς για να καλύπτουν τις πνευματικές ανάγκες του τάγματος.

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου