Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Καμμένος: Να γίνει κυβέρνηση με αυτούς που δεν προσκύνησαν την Μέρκελ

kamenos

Το «νέο αναπτυξιακό πρότυπο» που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέροντας πως: «Ανάπτυξη θα υπάρξει από την ώρα που θα ανατρέψουμε τη σημερινή κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ».Ο κ. Καμμένος, στην ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην...
Πτολεμαΐδα επεσήμανε:


«Ο κ. Σαμαράς άρχισε να υπόσχεται, αλλά καμιά προεκλογική υπόσχεση δεν μπορούν να κρατήσουν αυτοί που υπέγραψαν τα Μνημόνια», ενώ αναρωτήθηκε αν στη συγκυβέρνηση έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί στη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια. Η ανεργία στην Πτολεμαΐδα έφτασε στο 70%, είπε, κάθε μέρα που περνά οι εργαζόμενοι φοβούνται για τις δουλειές τους και τα λουκέτα διαδέχονται το ένα το άλλο.
Καταφέρθηκε εναντίον του κ. Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου κι επισήμανε ότι δεν υπάρχει το δίλημμα αν θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη ή όχι, γιατί «κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την Ευρώπη». «Είμαστε μέλη της Ευρώπης των ίσων και όχι των υποτακτικών και των δούλων. Λέμε ναι στην Ευρώπη των εθνών-κρατών και όχι στην Ευρώπη των τραπεζιτών».
Ο κ. Καμμένος έστειλε μήνυμα νίκης και ανατροπής στις Ευρωεκλογές της Κυριακής και εξέφρασε την πεποίθηση όχι με την ψήφο των πολιτών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι το «μεγάλο αγκάθι» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Όπως είπε, τέλος, ο κ. Καμμένος η λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με εκείνους που δεν προσκύνησαν και δεν υποτάχθηκαν στην κ. Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου