Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

30 χιλιάδες ψήφους στα χαρακώματα απέναντι στο προξενείο μάζεψε ο Τέρενς Κουίκ. Μόνος εναντίον όλων!


τερενς κουικ

 

«ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΙΣ ΑΜ-Θ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ»

«Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ 30.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΕΔΩ ΩΣ ΑΜ-Θ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ για τις ΑΜ-Θ Περιφερειακές εκλογές, έκανε την εξής δήλωση:

«Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα την προσωπική μου επιλογή να δώσω... τον αγώνα μου σε αυτή την κρίσιμη Περιφέρεια της χώρας. Δικαιώνει απόλυτα, ως υπολογίσιμη δύναμη – καμπανάκι που χτυπούν, εκείνους τους πολίτες που ήθελαν να στηρίξουν έναν Συνδυασμό που:


  • Να μη προσκυνάει τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης,

  • Να μην προσκυνάει τον τουρκοπράκτορα Πρόξενο της Κομοτηνής,

  • Να μην συμφωνεί στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς,

  • Να πιέζει το Αθηνοκεντρικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα να αποδώσει στην ΑΜ-Θ αυτά που της αξίζουν και δικαιούται για την ανάπτυξη και των πέντε νομών.

Δώσαμε έναν ανυποχώρητο, για τα εθνικά και αναπτυξιακά συμφέροντα, αγώνα, που μεταφράζεται πλέον σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο είναι ότι ο Συνδυασμός μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, με όσους συμβούλους εκλέξει τελικά, θα αγωνιστεί μέσα στην Περιφέρεια και μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για να αποκτήσει επιτέλους η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη την υπόσταση που της αξίζει.

Το δεύτερο είναι ότι μπορεί ο Συνδυασμός μας να μην έβγαλε Περιφερειάρχη, αλλά έδωσε στην Ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη έναν ακόμη Βουλευτή.

Πήρα ψήφο εμπιστοσύνης από 30.000 πολίτες και πλέον εγκαθίσταμαι εδώ ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΑΜ-Θ. Σύντομα θα αντιληφθούν ΟΛΟΙ ότι θα υπάρχει στην περιοχή ένας διαφορετικός Βουλευτής για τα συμφέροντα της ευλογημένης αυτής ακριτικής περιοχής και όχι ένας κομματάρχης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους για έναν αγώνα, που έδωσαν με πραγματικό πάθος, συνέπεια, εντιμότητα και αγάπη, παρακάμπτοντας τις όποιες αντιξοότητες και τους όποιους Εφιάλτες.

Θα αξιοποιήσουμε όλες τις ιδέες του προγράμματος μας, για το καλό του τόπου μας, αποκρούοντας ΕΟΖ, θανατηφόρα ορυχεία χρυσού και φυσικά αποκρούοντας κάθε απόπειρα της Άγκυρας να επιβάλλει την πράσινη αποσχιστική σημαία. Εδώ είναι Ελλάδα, εδώ θα κυματίζει η Γαλανόλευκη, εδώ οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, θα έχουν ως επίσημη γλώσσα τους μόνο την Ελληνική.

Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη των τοπικών Συντονιστικών Επιτροπών ΑΝΕΛ που συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την προσπάθεια μας.

Το γεγονός ότι οι ΑΝΕΛ απέσπασαν στην ΑΜ-Θ το υψηλότερο ποσοστό στις καθαρόαιμες Πανελλαδικές αυτοδιοικητικές τους επιλογές, δείχνει πολλά, για έναν αγώνα που πρέπει να συνεχιστεί και να ενδυναμώσει, με πυρήνες όλους εκείνους που στάθηκαν συνεπείς στον όρκο τους για το Κίνημα και την μη προσκυνημένη πατρίδα».

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου