Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δεν θέλει να χάσει την καρέκλα του ο άνθρωπος του Μπόμπολα


xrisoxoidis_pasok84-thumb-large
Πανικός έχει πιάσει τον …αδιάβαστο Μιχαλάκη Χρυσοχοίδη εν όψει του εκλογικού αποτελέσματος. Γνωρίζει ότι δεν θα προλάβει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του Μπόμπολα και δεν δίστασε να επιτεθεί στον

Βενιζέλο. Μάλιστα τις δηλώσεις τις έκανε στη δημοπράτηση...
του νέου αεροδρομίου Καστελλίου που εντελώς τυχαία διεκδικεί ο μεγαλοεργολάβος.

Σε σύσκεψη που έγινε στο αεροδρόμιο για θέματα της λειτουργίας του ενόψει της τουριστικής περιόδου, παρουσία του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη που πρόσφατα με εντολή Ντόρας προσχώρησε στον Μώραλη,  του αερολιμενάρχη Γ. Πλιάκα και εκπροσώπων φορέων του νησιού, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «ήρθαμε να δώσουμε λύσεις στα λειτουργικά προβλήματα που υπάρχουν στο δεύτερο ή τρίτο αεροδρόμιο σε επίπεδο επισκέψεων στη χώρα, με 7 εκατομμύρια επισκέψεις τον χρόνο. Αποφασίσαμε να υπάρξουν γρήγορες, έξυπνες και οικονομικές λύσεις για να σταματήσει την ταλαιπωρία των επιβατών».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου θα έχουν λυθεί σημαντικά λειτουργικά προβλήματα για την αντιμετώπιση της ταλαιπωρίας εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών, επισημαίνοντας ακόμη ότι η χωρητικότητα του αεροδρομίου θα αυξηθεί και θα βρεθούν τρόποι να μην καθυστερούν οι πτήσεις.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πολιτική επικαιρότητα, ο κύριος Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται και κυβερνητική σταθερότητα.

«Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού», είπε.

Ακόμη, ανέφερε ότι «όσοι πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός θα διακινδυνεύσει αυτή την πορεία που με θυσίες κατοχυρώσαμε, θα διαψευστούν τραγικά. Αποδείξαμε ότι είμαστε Ευρωπαίοι με το σπαθί μας. Πεινάσαμε, παλέψαμε, υποφέραμε για να μείνουμε στο ευρώ» επισήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης.


 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου