Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πάγκαλος: Βενιζέλος και Κουβέλης χρειάζονται «απόσυρση»


Την πλήρη απόσυρση και όχι απλά και μόνο την παραίτησή τους από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, αντίστοιχα, ζήτησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ζήτησε, επίσης, τη διεξαγωγή συνεδρίων και στα δύο κόμματα όχι όμως στη λογική της «κολυμβήθρας του Σιλωάμ» γιατί σε αυτή την περίπτωση η κατηφόρα και η παρακμή και των δύο κομμάτων θα......
συνεχιστεί.
«Πρέπει να πουν οι ηγεσίες ότι θα εργαστούν για το συνέδριο και θα συμμετάσχουν, αλλά (θα αποχωρήσουν) και μιλάω και για το ΠΑΣΟΚ και για τη ΔΗΜΑΡ και για όλες τις άλλες κινήσεις που απέτυχαν παταγωδώς. Θα ήθελα την αλλαγή ηγεσίας. Και βεβαίως το θέτω για το ΠΑΣΟΚ. Ευθέως. Είναι αυτονόητο. Γιατί δεν απεδείχθη; Ήταν ο κ. Βενιζέλος εκεί, ογκόλιθος της πολιτικής, με την παρέα του, και έκανε αυτά που έκανε ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την ηγετική του ομάδα και ο κ. Κουβέλης αντιστοίχως. Μπορούν να ανανεώσουν το χώρο; Εγώ λέω όχι. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να μετέχουν βέβαια στο συνέδριο, για να δεσμευτούν από αυτό και να μην πάνε μετά να κάνουν άλλο μαγαζάκι, και να πουν ότι αποσύρονται». συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός.
Μιλώντας για την εκλογική επίδοση της «Ελιάς» ο Θόδωρος Πάγκαλος εκτίμησε ότι ήταν καλύτερο από ό,τι περίμενε με βάση τις δημοσκοπήσεις σημειώνοντας, ωστόσο, ότι οι πολιτικές των συμμαχιών δεν απέδωσαν έτσι όπως έγιναν. Ερωτηθείς, τέλος, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ απάντησε, ότι θα το συζητούσε υπό προϋποθέσεις αν άλλαζε η ηγεσία του κόμματος.

 http://www.koutipandoras.gr/article/114678/pagkalos-venizelos-kai-koyvelis-hreiazontai-aposyrsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου