Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Π.Καμμένος: Στείλτε στην ανεργία Σαμαρά και Βενιζέλο


2100411
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κάλεσε τους οπαδούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να «ανατρέψουν» τους αρχηγούς τους χαρακτηρίζοντας δημοψήφισμα τις ευρωεκλογές της Κυριακής.  
Κατά μέτωπο επίθεση στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε από το Περιστέρι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην αποψινή κεντρική προεκλογική του ομιλία. Ο κ. Καμμένος κάλεσε τους οπαδούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να «ανατρέψουν» τους αρχηγούς τους, τους οποίους αποκάλεσε «υπαλλήλους της Μέρκελ», ενώ πρόσθεσε ότι την επομένη των ευρωεκλογών, πρέπει να γίνει μια κυβέρνηση «με υγιείς πολιτικές..... δυνάμεις». «Καλώ τους νεοδημοκράτες να ανατρέψουν τον Σαμαρά. Δεν........ έχει καμία σχέση αυτός, με τον κόσμο της ΝΔ, δεν έχει σχέση με τον Καραμανλή ούτε με την Ευρώπη των εθνών. Καλώ τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουν τον Βενιζέλο, ο οποίος δεν έχει σχέση με εκείνον που πίστευε ότι οι Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Είναι υπάλληλοι της Μέρκελ και όχι αρχηγοί, και χρησιμοποιούν ως ταμπέλες τα κόμματά τους» είπε ο κ. Καμμένος, ζητώντας «να δημιουργήσουμε με υγιείς δυνάμεις μια κυβέρνηση για να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα». Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, τις χαρακτήρισε «δημοψήφισμα» και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το κόμμα του «για να πάνε πατριώτες στην Ευρωβουλή». Εκτίμησε ότι το δίλημμα στις ευρωεκλογές είναι: «ή παραδίδουμε την Ελλάδα στους Γερμανούς ή κρατάμε την κυριαρχία στα χέρια μας. Η ψήφος μας την Κυριακή είναι ψήφος δημοκρατίας ή δικτατορίας».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ακόμη πως «εάν ο κόσμος εγκρίνει την πολιτική των κ.κ. Σαμαρά-Βενιζέλου, θα έχει εγκρίνει την πολιτική Μέρκελ» και αναρωτήθηκε: «Αντέχουν οι συνταξιούχοι να ζουν με 350 ευρώ το μήνα; Όσοι αντέχουν να τους ψηφίσουν όσοι όχι, να τους μαυρίσουν». Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι «είναι πολιτικός απατεώνας ο Σαμαράς που υπόσχεται 770 χιλ. θέσεις εργασίας» και κάλεσε τους άνεργους «να στείλουν στην ανεργία Σαμαρά-Βενιζέλο, να πληρώνονται από τις πολυεθνικές της Μέρκελ». Ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε φυλλάδιο της ΝΔ με τις προτάσεις που είχε παρουσιάσει ο κ. Σαμαράς στην προεκλογική του ομιλία στο Περιστέρι στις εκλογές του 2012, και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αθέτησε τις υποσχέσεις του, ότι «εξαπάτησε τον λαό» και είπε ότι «δεν πιστεύει πια ο λαός σε απάτες». Επιτέθηκε με δριμύτητα στους τραπεζίτες, και κάλεσε τους μικροομολογιούχους «που λήστεψε ο Βενιζέλος, να μαυρίσουν αυτούς που έβαλαν χέρι στις οικονομίες τους». Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, είπε ότι «δίνει 250 εκατ. ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής, και ο λαός είναι στα συσσίτια, δημεύουν τις περιουσίες με τις κατασχέσεις σπιτιών». Ο κ. Καμμένος ανέφερε ακόμη ότι οι κερδοσκόποι που κατήγγειλε στο παρελθόν το κόμμα του «είναι τώρα μέτοχοι της Ελλάδας», ενώ δεσμεύτηκε ότι «θα καταργήσουμε το Δουβλίνο 2, θα αναστείλουμε τη Σένγκεν για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης». Υποστήριξε, επίσης, ότι η φορολογία «που έβαλαν» στους Έλληνες «δεν είναι φόρος εισοδήματος αλλά κεφαλικός φόρος». Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, αυτό «απαγορεύεται από το Σύνταγμα, γιατί δεν είναι δυνατόν να φορολογείς κάποιον για κάτι που δεν εισπράττει. Η παράνομη φορολογία θα λήξει την ημέρα της ανατροπής τους». Εξέφρασε τη στήριξή του «στους δικαστές που αντιστέκονται» και υποστήριξε ότι «τα τελευταία νομοσχέδια ξέφυγαν από το πλαίσιο της νομιμότητας». Όπως είπε «αμνήστευσαν με νόμο τους δημάρχους που λήστεψαν το κράτος, αμνήστευσαν κατηγορούμενους για υποθέσεις για μίζες εξοπλιστικών επειδή φοβούνται μη μιλήσουν. Αμνήστευσαν τις διοικήσεις των τραπεζών που δάνεισαν τα κόμματα, τους καταχραστές του δημοσίου. Για μας δεν ισχύουν αυτά». Τόνισε ότι τη Μακεδονία «δεν τη διαπραγματευόμαστε, ας το γνωρίζουν όλοι» και πως «ο ορυκτός πλούτος της χώρας δεν θα αποτελέσει εγγύηση για κανέναν». Σημείωσε ακόμη ότι για το κόμμα του υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» για τα εθνικά θέματα, τη μετανάστευση, «την τιμωρία εκείνων που λήστεψαν τον λαό», ενώ επισήμανε ότι «θα επιστραφούν τα κλεμμένα και δεν θα κάνουμε συμφωνία με κανέναν». Τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού μιας κυβέρνησης «που θα πει ότι 17 δισ. ευρώ τοκοχρεολύσια δεν θα πληρώνονται, αν δεν γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους», ενώ πρότεινε φορολογία «στο 8% παντού για να πάρει μπρος η αγορά, επιστροφή των χρημάτων στους ομολογιούχους, στα νοσοκομεία, και όπου χάθηκαν χρήματα από το κούρεμα». Τέλος, έκανε άνοιγμα σε όσους κατά καιρούς αποχώρησαν από το κόμμα του, ζητώντας να επιστρέψουν για «να πάρουμε πίσω την Ελλάδα».

 http://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/449395/kammenos-steilte-stin-anergia-samara-kai-venizelo#ixzz32Tl5NmVg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου