Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Δεν είναι δεξιά η Χρυσή Αυγή


Διαβάζω πολλούς φίλους σχολιαστές εδώ μέσα, που το ‘χουν εύκολο στο πληκτρολόγιό τους τελευταίως εκείνο το «θα φύγουμε …. Θα πάμε αλλού …..». Και εννοούν θα πάνε «δεξιότερα», θα περάσουν το «γεφυράκι» για να μπούνε στο κανάλι των χρυσών αυγών.
Λάθος κάνουν! Ρουβίκωνα θα διαβούν αν το διαπράξουν. Θα πάνε σε άλλη «γειτονιά», σκοτεινή, επικίνδυνη, αποτρόπαιη. Και σίγουρα δεν θα πάνε δεξιότερα! Όχι, η χρυσή αυγή δεν είναι σε καμία περίπτωση κομμάτι της πάλαι ποτέ «δεξιάς πολυκατοικίας» του Καρατζαφέρη. Όποιος το πιστεύει αυτό, είναι βαθιά νυχτωμένος. 
Η χρυσή αυγή είναι ου-τόπος πολιτικός. Δεν έχει καμιά θέση στην Δημοκρατία. Όποιος μπαίνει στην ου-τοπική της  επικράτεια, κλείνει μάτια, αφτιά και στόμα. Παύει να είναι ελεύθερος πολίτης, μετατρέπεται σε πολιτικό ανδράποδο, σε πελάτη ενός βρώμικου «μαγαζιού» που στην βιτρίνα έχει Κασιδιάρηδες, Παππάδες, οικογένεια Μιχαλολιάκου και Καιάδες, ενώ στο βρώμικο και σκοτεινό υπόγειο θάλλουν όλα τα «μπουμπούκια» του ναζισμού με τον ίδιο τον «φύρερ» επικεφαλής.
Τι σχέση έχει με την Δεξιά, ακόμη και με την Ακροδεξιά αυτό το κακόφημο καταγώγιο; Είναι δυνατόν να θεωρηθούν Δεξιοί και μάλιστα πατριώτες – εθνικιστές τούτοι οι άνθρωποι που θαυμάζουν και έχουν πρότυπό τους τον άνθρωπο που κατέστρεψε την Ελλάδα όσο κανένας άλλος στην σύγχρονη εποχή και φέρθηκε στους προγόνους μας χειρότερα και από ότι θα φερόταν σε σκυλιά; Ποιόν πείθουν όταν μιλάνε για «προσκυνημένους» και «γερμανοτσολιάδες» οι άνθρωποι που χαιρετούν χιτλερικά, τιμούν την σβάστικα και έχουν «χτυπημένα» στα σώματά τους τατουάζ με τον γερμανικό αετό, το σήμα των βάφεν ες-ες ή τον ναζιστικό χαιρετισμό «sieg – heil»;
Η χρυσή αυγή δεν είναι «άκρο», δεν είναι καν κομμάτι του πολιτικού χώρου. Είναι ένα πολιτικό «εκτόπλασμα», ένα γήινο «σολάρις», που αν του επιτρέψουμε να μεγαλώσει, να απλωθεί και να καταλάβει αρκετό ζωτικό χώρο, τότε μπορεί να  μας καταπιεί «αμάσητους» όλους μας. Οι συγκρίσεις δεν έχουν νόημα, οι παρασπονδίες των αριστερών δεν δίνουν άλλοθι σε κανέναν δεξιό πατριώτη για να ψηφίσει αυτό το πολιτικό εκτόπλασμα. Οι οικονομικές δυσκολίες, τα αμαρτήματα και οι αδυναμίες της Δημοκρατίας μας, η ανικανότητα, ίσως και η απατεωνιά  κάποιων πολιτικών που μας έφεραν μέχρις εδώ, δεν είναι αρκετά ισχυρή δικαιολογία για να πυκνώσουν τις τάξεις αυτού του πολιτικού καιάδα, απελπισμένοι συνάνθρωποί μας, νομίζοντας πως εκεί θα βρουν δικαίωση και συμπαράσταση.
Μισό εκατομμύριο συνέλληνες τους ψήφισαν και τους επέτρεψαν να μαγαρίσουν το Κοινοβούλιο. Γνωρίζω πως στις τελευταίες εκλογές εισήλθαν εκεί ουκ ολίγα «μπουμπούκια» σε όλα σχεδόν τα κόμματα. Δεν θα συγκρίνω όμως την ελαφρότητα, την χαζομάρα ή ακόμη και την πολιτική υπερβολή, με την εγκαθίδρυση εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, του κόμματος που εξυμνεί και θαυμάζει τον Αδόλφο! Κανείς δημοκράτης Έλληνας δεν δικαιούται να κάνει τέτοιον τραγικό συμψηφισμό. Η χρυσή αυγή κάθε μέρα που περνά ρίχνει ολοένα και περισσότερο το προσωπείο της. Κανένας Έλληνας πολίτης δεν δικαιούται πια να λέει πως δεν γνώριζε, πως παρασύρθηκε, πως έκανε λάθος. 
Η χρυσή αυγή δεν είναι Δεξιά, και να πάψουν οι αριστεροί να μας την χρεώνουν. Η χρυσή αυγή χρεώνεται σε όλο το πολιτικό σύστημα. Όλα τα κόμματα φέρουν ευθύνη για την ανάδειξή της, συνεπώς όλοι μαζί θα πρέπει να βάλουν πλάτη για να την εξαφανίσουν πολιτικά. Πως; 
Ο αγαπητός Φαήλος Κρανιδιώτης το περιγράφει μια χαρά. Να προσθέσω επίσης εκτός του μεταναστευτικού και την ανάληψη δραστικών πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της κάθαρσης και της τιμωρίας των ενόχων για την χρεοκοπία της χώρας, καθώς και την ενίσχυση των προσπαθειών για την ανακούφιση των φτωχότερων ελλήνων και την μείωση της ανεργίας, κυρίως των νέων.

 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου