Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Μια γροθιά Εφοπλιστές, Γιάννα, Τραπεζίτες, με ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να σωθεί η Ελλάδα! Τέλος στα κόμματα!


http://kourdistoportocali.com/articles/21189.htm

 

Λίγο πριν την Μεγάλη Κοινωνική Έκρηξη τόσο η συγκυβέρνηση των Πάστορα, Σαμαρά, Βενιζέλου όσο και οι Έλληνες πολίτες διαπιστώνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ευτυχές τέλος στην ιστορία Ελλάδα σε Μνημόνιο. Μέρα με τη μέρα η απόγνωση οδηγεί τους πολίτες στις τάξεις της Χρυσής Αυγής.
-Καλά τους κάνανε..., ακούς όλο και πιο συχνά από συντηρητικούς- έως χθες πολίτες- που επικροτούν την  εντός και εκτός κοινοβουλίου βία της Χρυσής Αυγής.
Η πέτσινη ανάπτυξη και η δήθεν έξοδος από το τούνελ, που πλασάρουν τα καλοταισμένα παπαγαλάκια του συστήματος δεν είναι παρά μια επικοινωνιακή προπαγάνδα με μοναδικό σκοπό να διασωθεί εκλογικά η Μέρκελ-αλλά και ο Σαμαράς.
Μόνο που η απόγνωση της ελληνικής κοινωνίας, η οργή και ο θρήνος για τις ζωές των παιδιών που θυσιάζονται σαν Ιφιγένειες στον Μινώταυρο του Μνημονίου δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να ψεκασθούν και να εξαφανισθούν από τις τσιρίδες της Μαρίας Σπυράκη και της Ολγας Τρέμη.

Τα Μνημόνια απέτυχαν.

Η ιδια η Κομισιόν (Μπαρόζο) το φωνάζει κατάμουτρα στον Σόιμπλε.
-Οδηγείς στην Ευρώπη στον όλεθρο.
Η Μέρκελ γαλουχημένη ιδεολογικά από τις θεωρίες του Στάλιν και έχοντας μεγαλώσει στην Ανατολική Γερμανία αντιμετωπίζει τις ζωές των ανθρώπων σαν πειραματόζωα, αδιαφορώντας για τις αναπανόρθωτες βλάβες που προκαλεί.
Πιστός εκτελεστής των σαδιστικών οικονομικών μέτρων για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη ο ανεκδιήγητος και επικίνδυνος Στουρνάρας το οποίο αυτοκτονικά εμπιστεύεται ο Σαμαράς.
Αμφότεροι δεμένοι στο γερμανικό άρμα μας οδηγούν σε ανθρωποθυσίες δίχως αντίκρυσμα. Τίποτε λογότερο.
Στο πλευρό τους και οι Έλληνες ολιγάρχες-νταβατζήδες οι οποίοι τάχουν βρει με την Τρόικα και απολαμβάνουν τους καρπούς των Μνημονίων (ανύπαρκτοι μισθοί, συμβάσεις κλπ). Από την άλλη οι άθλιοι κυβερνώντες με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ που λέει όχι σε όλα, υπερασπίζονται τους άθλιο κομματικό κράτος μην απολύοντας τους κηφήνες, τους βιαστές, τους ποινικούς, τους άχρηστους και αχρείαστους –και είναι χιλιάδες-δημοσίους υπαλλήλους.
Λένε στην άθλια τρόικα «αν τους απολύσουμε θα μας καταψηφίσουν και θα έλθει ο Τσίπρας...»


Ετσι η χώρα οδηγείται στα βράχια.
Τι πρέπει να γίνει;
Εδω και τώρα να αναληφθούν πρωτοβουλίες για οργανωμένη, μεθοδική και προγραμματισμένη έκδοση διπλού νομίσματος.
Το αργότερο ως τον Ιανουάριο του 2014 η Ελλάδα θα πρέπει να έχει διπλό νόμισμα.
Και κάτι ακόμη: Πολίτες ενωμένους σε μια δημιουργική γροθιά με μπροστάρηδες τους Έλληνες εφοπλιστές αλλά και πρόσωπα υπεράνω κομμάτων-μακριά από την δεξαμενή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Από αυτή την άποψη η αξιέπαινη  πρωτοβουλία των εφοπλιστών Πέτρου Νομικού(φωτό) και Βαγγέλη Μαρινάκη για την Ελλάδα Xωρίς Xρέος θα πρέπει να λάβει νέα ώθηση.
Η επιμονή της Γιάννας Αγγελοπούλου να πάρει στα χέρια της ένα καράβι που βουλιάζει θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με συμπάθεια από όλους μας.

Εφόσον την πολεμά ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας είναι καλή για τον λαό.

Η Γιάννα είναι μια υπερκομματική φιγούρα την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε για την επόμενη μέρα. Το ίδιο και πρόσωπα όπως ο Νομικός, ο Ρέστης, o Mαρινάκης και οι υπόλοιποι εφοπλιστές που έχουν μπει στο κόλπο τα τελευταία 3 χρόνια.
Στην Ελλάδα του διπλού νομίσματος καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι τράπεζες και κυρίως η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αλλά και οι υπόλοιπες.
Λάτσης, Τουρκολιάς, Σάλλας, Κωστόπουλος, πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν ότι το πρόγραμμα Μέρκελ –Σόιμπλε  δεν βγαίνει και πως πολύ γρήγορα όλη η Ευρώπη θα αναζητήσει την λύση του διπλού νομίσματος ώσπου να ξανασταθεί στα πόδια του το ευρώ.
Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ για την Ελλάδα και την ΕΥΡΩΠΗ. Σ΄αυτή τη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι μαζί κάτω από έναν υπερκομματικό ΗΓΕΤΗ.
Διαφορετκά ας ετοιμασθούμε για πολύ αίμα και δάκρυα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου