Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η Μέρκελ τρέμει δολοφονία-εκτέλεση Ελληνα τραπεζίτη ή επιχειρηματία μετά και τις δηλώσεις Παναγιώταρου!


http://www.kourdistoportocali.com/articles/21230.htm


Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή θα γίνει η Χεζμπολάχ της Ελλάδας

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην γερμανική καγκελαρία τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο την Αθήνα. Οι πληροφορίες που φθάνουν στο Βερολίνο κάνουν λόγο για εύφλεκτη κατάσταση στην Αθήνα, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στο ξέσπασμα εμφυλίου πολέμου η στη δολοφονία κάποιου επιχειρηματία  -τραπεζίτη.Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να χρεωθεί ηΜέρκελ την κόλαση της Αθήνας. Οι φόβοι για την δολοφονία-εκτέλεση τραπεζίτη αναζωπυρώθηκαν μετά τις δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτήΗλία Παναγιώταρου στην εκπομπή Dateline η οποία μεταδίδεται σε όλη την Αυστραλία μέσω του δικτύου SBS.
Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ του Εθνους>
Ο απεσταλμένος δημοσιογράφος Έβαν Γουίλιαμς ανέφερε εισαγωγικά ότι «η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και το ρατσισμό και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό».
Αρχικά, προβλήθηκαν οι δράσεις της Χρυσής Αυγής, όπως η «δωρεάν διανομή τροφίμων αλλά μόνο με την επίδειξη ταυτότητας, ώστε να αποδεικνύεται η ελληνική καταγωγή των δικαιούχων, η συνδρομή στους πολίτες που τους καλούν για αντιμετώπιση και μεσολάβηση σε θέματα ασφαλείας όπως μικροκλοπές και επιθέσεις, περιστατικά τα οποία συνδέονται με μετανάστες, η αιμοδοσία των μελών του κόμματος αλλά μόνο για όσους αποδεικνύουν ότι έχουν την ελληνική υπηκοότητα και οι επιδρομές στις υπαίθριες λαϊκές αγορές και στα νοσοκομεία για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών, ώστε να τους οδηγήσουν στην απέλαση κλπ».
Η εκπομπή φιλοξένησε μάλιστα δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος κ. Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Χρυσή Αυγή φιλοδοξεί να αναδειχθεί στην αντίστοιχη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σαν δεύτερη κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων πολιτών» καθώς και ότι «οι δράσεις του κόμματος έρχονται να καλύψουν σημαντικά ελλείμματα λόγω της κατάρρευσης του συνόλου των θεσμών».

«Αντί να αυτοκτονούν οι Έλληνες θα έπρεπε να σκοτώνουν αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματά τους», λέει. «Ποιοι είναι αυτοί;» ρωτά ο δημοσιογράφος. «Οι τραπεζίτες, φυσικά», απαντά ο Παναγιώταρος, με φόντο τα ρόπαλα του μπέιζμπολ στο κατάστημά του.
Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες τοποθέτησε παρατηρητήριο στην Ελλάδα «το οποίο καταγράφει κατακόρυφη αύξηση των βίαιων επιθέσεων εναντίον μεταναστών, παράνομων και μη, και μάλιστα με εντεινόμενη ένταση και σοβαρότητα τραυματισμών, καταλήγοντας σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και στο θάνατο, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται συστηματικά ο φόβος».
Παράλληλα, διερευνήθηκαν τα αίτια της ανόδου του κόμματος της Χρυσής Αυγής και της «απήχησης στους Έλληνες πολίτες», τα οποία εντοπίζονται στην «ανεπάρκεια και αποτυχία των πολιτικών κομμάτων και στην οικονομική εξαθλίωση, παράγοντες οι οποίοι δημιουργούν έντονα αισθήματα οργής, απογοήτευσης, εκδίκησης του πολιτικού συστήματος και αναζήτησης εναλλακτικών λύσεων, ενώ ειδικά για την περίπτωση των νέων, οι οποίοι δε βλέπουν καμία ελπίδα για το μέλλον, οι μετανάστες στοχοποιούνται από τη Χ.Α., καθώς αποτελούν το εύκολο θύμα της εκτόνωσης της οργής».
Επιπλέον, κατεγράφη η «στηλίτευση της ιδεολογίας και των πρακτικών της Χ.Α. από φορείς, δημοσιογράφους και εκπροσώπους αντιρατσιστικών ενώσεων μέσω δηλώσεων, όπως δημοσιογράφων, ανθρώπων του πνεύματος και δημόσιων λειτουργών».
Η εκπομπή καταλήγει με την «πρόθεση στελεχών της Χρυσής Αυγής να επισκεφθούν την Αυστραλία», όπως δηλώνεται από τον κ. Παναγιώταρο. Ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει το μήνυμα της Πρωθυπουργού της Αυστραλίας κας Γκίλαρντ ότι «τέτοιου τύπου πολιτικές δεν έχουν θέση στην Αυστραλία», στο οποίο ο κ. Παναγιώταρος απαντά ότι «υπάρχει ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο υποστηρικτών της Χ.Α. στην Αυστραλία», ενώ προχώρησε, αναφερόμενος στην «ιστορία της Αυστραλίας και στην περίπτωση των γηγενών, Αβορίγινων πληθυσμών, σε ό,τι αφορά το θέμα του ρατσισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Η εκπομπή «Dateline» μεταδίδεται και παγκόσμια μέσω διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου