Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Καπνιστής και πότης o Νάιτζελ Φάρατζ


Καπνιστής και πότης o Νάιτζελ Φάρατζ

O επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (Ukip), o Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές σε παμπ με ένα μισόλιτρο ποτήρι μπίρα στο χέρι – και μετά την νίκη του στις ευρωεκλογές –, «καπνίζει πολύ, πίνει πολύ» και δεν κοιμάται αρκετά, δηλώνει με ανησυχία η σύζυγός του Κίρστεν, στην πρώτη της συνέντευξη που δημοσιεύτηκε.......
σήμερα.
Σε αυτήν τη συνέντευξη στην ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Telegraph, η Γερμανίδα σύζυγος του αρχηγού του αντιευρωπαϊκού κόμματος περιγράφει επίσης τον άνδρα της ως αδαή στην πληροφορική, ενώ τον υπερασπίζεται έναντι όσων των του προσάπτουν ρατσισμό.
«Έχει έναν πυρετώδη τρόπο ζωής. Δεν κοιμάται πολύ, δεν ξεκουράζεται πολύ, τρέφεται με. . . αδρεναλίνη, δεν τρώει τακτικά γεύματα και ορίστε, με αναγκάζει να μιλάω όπως η μητέρα του, καπνίζει και πίνει πολύ» περιέγραψε στην εφημερίδα.
Ξέρει όμως και να χαλαρώνει όταν επιστρέφει στο σπίτι του, κουρεύει το γκαζόν, βγάζει τα σκουπίδια, τονίζει η ίδια. «Λατρεύει να ψαρεύει, λατρεύει να περπατάει», δεν βλέπει πολλή τηλεόραση.
Η Κίρστεν Φάρατζ δικαιολογεί επίσης το μισθό που λαμβάνει η ίδια ως γραμματέας του συζύγου της, ο οποίος σύμφωνα με εκείνη είναι ανίκανος να τα καταφέρει με την πληροφορική.
«Έχει ένα τηλέφωνο τελείως απαρχαιωμένο. Μπορεί να στείλει και να αποδεχτεί γραπτά μηνύματα, μόνο αυτό. Εάν εγώ του πω να κάτσει για να διαβάσει κάτι, εκείνος μπορεί να ανατρέξει με την αφή στην αρχή και το τέλος του κειμένου, έμαθε πώς να το κάνει, όμως αυτό είναι λίγο πολύ όλο» υπογραμμίζει.
Η πρώην χρηματίστρια στο Σίτι του Λονδίνου, η οποία έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Γερμανία, απέρριψε τις κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά εκ μέρους του συζύγου της.
«Όλο αυτό του κάνει κακό να υπομένει προσωπικές επιθέσεις όμως εγώ- αυτές εμένα δε με ενοχλούν. Γιατί εγώ γνωρίζω ότι δεν είναι ρατσιστής» επιβεβαίωσε η ίδια.
Ο Νάιτζελ Φάρατζ, του οποίου οι δύο κόρες μιλούν γερμανικά και αγγλικά, είχε πυροδοτήσει μια αντιπαράθεση πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών δηλώνοντας ότι νιώθει «άβολα» ακούγοντας να μιλούν μόνο ξένες γλώσσες οι επιβάτες στα τρένα.
Τάχθηκε και κατά της μετανάστευσης, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων όταν δήλωσε ότι κατανοεί την ανησυχία των Βρετανών να έχουν Ρουμάνους πολίτες ως νέους γείτονες, προτού ζητήσει συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι το σχόλιο αυτό οφειλόταν στην κούραση που τον είχε καταβάλει λόγω της προεκλογικής εκστρατείας.

 http://mignatiou.com/2014/05/kapnistis-ke-potis-o-naitzel-faratz/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου