Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Οι «αγκυλωτοί σταυροί» της ευρω-χούντας…

Ο Σαμαράς θα ξεπεράσει σε κυνισμό και ωμότητα τους παππούδες και προπάππους του… Όπως αναλύσαμε σε προηγούμενο κείμενό μας οι δυνάμεις του κεφαλαίου και τα πολιτικά τους ανδρείκελα δεν έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 
Γνωρίζουν, ότι αργά ή γρήγορα (λίαν συντόμως) θα συγκρουστούν ΑΝΟΙΚΤΑ (εξωκοινοβουλευτικά) και βίαια με την κοινωνία στο σύνολό της: Τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, με το λαό συνολικά… Μόνο η «αριστερά» κλείνει πεισματικά τα μάτια μπροστά στην πραγματικότητα και κυνηγάει κοινοβουλευτικές σκιές, διευκολύνοντας έτσι, σκανδαλωδώς, τις στρατηγικές της δεξιάς για το τσάκισμα του λαού και των αντιστάσεών του: 
Στρατηγικές που θα «σταμπάρουν» κάθε λαϊκή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, κάθε απεργιακή κινητοποίηση, με την ετικέτα της βίας και τρομοκρατίας, με την ετικέτα του εξτρεμισμού… Τα σημερινά κυβερνητικά ανδρείκελα της χρηματιστηριακής χούντας (κυβέρνηση Σαμαρά), έχουν βρεθεί στο χείλος του γκρεμού, σε μια κάθετη, βαθιά και ΜΗ αναστρέψιμη ΡΗΞΗ με το σύνολο του ελληνικού λαού. 
Διακρίνουν, πολύ καθαρά την κοχλάζουσα και βοούσα λαϊκή οργή, έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Νιώθουν την παγερή της πνοή να διαπερνά τη ραχοκοκαλιά τους… Γι αυτό αυτή η κυβέρνηση ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ τους ρυθμούς της κρατικής και παρακρατικής βίας και τρομοκρατίας, κατασκευάζοντας το ανάλογο πολεμικό κλίμα, αλλά και το δικτατορικό της κάδρο με τα αντίστοιχα «οχυρά»: Ετοιμάζεται, αλλά και προωθεί πυρετικά μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ και ΜΕΤΩΠΙΚΗ σύγκρουση με τον ελληνικό λαό. Αυτό το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πλαίσιο, βεβαίως, έχει κατασκευαστεί και θεσμοθετηθεί, σήμερα (δηλαδή έχει αποκτήσει και την αναγκαία «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ»), και από τα όργανα της ευρω-χούντας. 
 Η Διάσκεψη των Βρυξελλών, χθες, προχώρησε ένα ακόμα βήμα στη στοχοποίηση των λαών και των κινημάτων τους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με πρόσχημα τη δήθεν «καταπολέμηση του εξτρεμισμού» και τέχνασμα: 
Την εξίσωση του αγωνιστικού ριζοσπαστισμού των λαών με τη βία και τρομοκρατία!!! ΕΥΘΕΩΣ, λοιπόν, συνδέεται και ταυτίζεται η ΟΡΓΗ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ των λαών, δια μέσου του γνωστού ιδεολογήματος του «εξτρεμισμού», με τη ΒΙΑ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ… Κάθε, συνεπώς, αγωνιστική εκδήλωση θα ποινικοποιείται σαν «εξτρεμισμός» και «τρομοκρατία!!! Συνακόλουθα θα ποινικοποιούνται και οι ΙΔΕΕΣ, τα συστήματα ιδεών (ιδεολογίες)… 
 Στήνεται ένα πολυπλόκαμος μηχανισμός του 4ου Ράιχ για να βγάλουν ΕΚΤΟΣ νομιμότητας τα κοινωνικά κινήματα και τις αγωνιστικές ΙΔΕΕΣ…

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7235

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου