Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Στρατιωτικοί: Αντί να μας βοηθήσουν, μας δίνουν «ληγμένη ασπιρίνη»

Πάνω από το 70% των στρατιωτικών έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, δεν είναι πλέον σε θέση να καταβάλουν τις δόσεις, αφού οι περικοπές στους μισθούς τους έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, Ανέστης Τσουκαράκης υποστηρίζει, όπως γράφει το onalert.gr οτι οι στρατιωτικοί δεν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και αυτό που τους προβληματίζει είναι πως από την πλευρά της κυβέρνησης δεν λαμβάνονται μέτρα για την ενίσχυση τους.
«Κρατάμε μικρό καλάθι. Άλλωστε είναι συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια. Από υποσχέσεις μπουχτίσαμε. Μάθαμε πια. Καμία εμπιστοσύνη και καμία ανοχή. Δεν περιμένουμε τίποτα.
Τα όποια μέτρα ληφθούν θα είναι αφενός ληγμένη ασπιρίνη στον πόνο που προκλήθηκε από τα ίδια πρόσωπα στους Έλληνες στρατιωτικούς και αφετέρου προς όφελος των τραπεζιτών, που δεν φαίνεται να συνδράμουν ισόποσα και ισοκατανεμημένα στην κρίση. Κέρδη θέλουν και κέρδη θα τους δοθούν. Από τα γνωστά θύματα», υποστηρίζει ο κ.Τσουκαράκης.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου