Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Παρανόησε η Βούλτεψη – Με αποκάλεσε «ζώον»


makri485764576945876498Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, κάνει λόγο για παρανόηση από την Σοφία Βούλτεψη, σχετικά με το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή και υποστηρίζει ότι η βουλευτής της ΝΔ την αποκάλεσε «ζώον».

Όλα ξεκίνησαν στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, όταν τον λόγο προσπαθούσε να πάρει ο Τέρενς Κουίκ.
Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή, μιλώντας στο nocomments.gr είπε πως «Εκείνη τη στιγμή η κ. Βούλτεψη με το γνωστό της ύφος άρχισε να ειρωνεύεται. Και κει ξεκίνησε μια στιχομυθία μεταξύ μας. Της είπα ότι “εδώ έχετε καταντήσει χούντα”. Έτσι ακριβώς. Αυτές ήταν οι εκφράσεις μου. Και βγαίνοντας από την αίθουσα της είπα ότι “αποτελεί ντροπή αυτό που κάνουνε κι ότι θα πρέπει να δει τι έκανε ο πατέρας της στη χούντα”. Εννοώντας βέβαια ότι ο πατέρας της ήταν ένας άνθρωπος που φυλακίστηκε από τη χούντα, κι έπρεπε να αναρωτηθεί για τον ίδιο της τον πατέρα με αυτά που γίνονται εδώ μέσα και υπερασπίζεται. Η κυρία προφανώς διαστρεβλώνοντας ή μην καταλαβαίνοντας αυτό που είπα άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει πόρτες, να με βρίζει και να φωνάζει στους βουλευτές ότι εγώ είπα για τον πατέρα της ότι ήταν χουντικός κλπ».
Ακόμα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως δεν άκουσε την κ. Βούλτεψη να την αποκαλεί «παλιοκόριτσο» αλλά ότι την είπε «άτομο του πεζοδρομίου» και «ζώο».
Ερωτηθείσα για τους διαλόγους που διέρρευσαν, απάντησε:
«Καταρχήν δεν μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Πως θα πω κάτι τέτοιο. Η κ. Βούλτεψη βγήκε μετά και διέρρεε ότι ο Κουίκ ζήτησε συγγνώμη μέσω του κ. Καμμένου. Αν ήταν να ζητήσει κάποιος συγγνώμη θα την ζητούσα εγώ. Αυτά τα διαδίδει η κ. Βούλτεψη. Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη. Η δική μου επίθεση ήταν πολιτική ενώ εκείνης ήταν καθαρά επί προσωπικού».
Σχετικά με το αν κινήθηκαν βουλευτές εναντίον της, η Ραχήλ Μακρή σχολίασε πως πρόκειται για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» ενώ για τον αν υπάρχει «βεντέτα» με τους βουλευτές της ΝΔ, ανέφερε πως «αυτοί την προκαλούν. Διότι από τότε που έχω εκλεγεί έχουνε μία εμμονή μαζί μου και κάνουνε κάθε προσπάθεια να με προκαλούν. Φαίνεται ότι δεν αντέχουν ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να τους τα λένε ξεκάθαρα».

 http://www.crimenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου