Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ MALL ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! "ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"


papariga


Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δεν συμφωνούμε με το ΚΚΕ στα περισσότερα θέματα. Σήμερα όμως η ανακοίνωση που έβγαλε αναφορικά με την βομβιστική επίθεση στο MALL στο Μαρούσι, έχει πιάσει διάνα. Ήταν η πιο εύστοχη ανακοίνωση από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ιδού τι ανέφερε το ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Είναι μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη ενέργεια. Εντάσσεται στο σχεδιασμό εκφοβισμού του λαού και προσφέρει υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν την ενδυνάμωση των μηχανισμών καταστολής και τρομοκράτησης του λαού».
Την ώρα που ο λαός μαστίζεται από τα βάρβαρα μέτρα της δωσίλογης τρικομματικής κυβέρνησης, την ώρα που σχεδιάζεται οι νέος σφαγιασμός του κοσμάκη (ήδη το ΔΝΤ προετοιμάζει με την έκθεσή του το έδαφος) οι συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών, σηματοδοτούν το πισθάγκωνο δέσιμο του λαού και στο θέμα του ελέγχου της δημόσιας τάξης από το Βερολίνο. Μην αμφιβάλλει κανείς ότι ετοιμάζεται να έρθει εισαγόμενος στρατός για την επιβολή της δημόσιας τάξεως.
 Παράλληλα, οι τρομοκρατικές ενέργειες επιδιώκουν τη συσπείρωση του πολιτικού συστήματος στην...προστατία της Δημοκρατίας από τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Άρα, η κριτική σε βάρος της δωσιλογικής κυβέρνησης Σαμαρά εκτοπίζεται, χάριν της Δημοκρατίας και της θωράκισης του.. Πρωθυπουργού!!!
Η κ. Παπαρήγα έπιασε το νόημα. Το θέμα είναι τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης τι κάνουν; 

Μ.Β.
http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου