Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ"

«ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΗΡΟΥΜΕΝΑ. ΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ;»
 
«ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»

Οι παρεμβάσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στη σημερινή (14/1/2013) τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Πρωινό ΑΝΤ1»:
 
  1. «Με εντυπωσιάζει το γεγονός, στη σημερινή επίθεση των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, ότι δεν μπλοκαρίστηκαν επί τόπου οι δράστες. Και αυτό γιατί μιλάμε για το κτίριο του κυβερνώντος κόμματος το οποίο δεν έχει απλά έναν φρουρό-σκοπό, αλλά έχει και περιμετρική επιτήρηση. Επιπλέον, βρίσκεται σε έναν κεντρικότατο δρόμο, τη Λεωφόρο Συγγρού, όπου δύσκολα κάποιος μπορεί να κρυφτεί.
 
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί, με το που εκδηλώθηκε η επίθεση, ακριβώς απέναντι από το κτίριο, σε δέκατα του δευτερολέπτου, δεν αποκλείστηκε η περιοχή μαζί με τους δράστες;»
 
  1. «Η περασμένη εβδομάδα, φορτωμένη με πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν την τύχη του Έλληνα και της Ελλάδας, φορτώθηκε επικοινωνιακά με γεγονότα όπως η βίλα Αμαλία, οι εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων, η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού Σίμωνα Κεδίκογλου και σήμερα με την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
 
Στην ατζέντα βάζω και τους χθεσινούς εμπρησμούς των αυτοκινήτων του Υπουργείου Εξωτερικών στην Ξάνθη, με τους οποίους ελάχιστοι ασχολήθηκαν.
 
Με λίγα λόγια, κανείς δεν ασχολείται με την καυτή πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.
 
Σήμερα, που έρχεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο εκχωρείται η εθνική μας κυριαρχία και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οι εταίροι της ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα συντηρούν το θέμα της επίθεσης με τα καλάσνικοφ στη Συγγρού, ώστε να καπελωθεί οτιδήποτε άλλο.
 
Απόδειξη ότι μέχρι τώρα από τα 62 λεπτά της τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία παρίσταμαι, τα 52 έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο ζήτημα».
 
  1. «Χθες το μεσημέρι, επικοινώνησα με το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου  Σίμωνα Κεδίκογλου ζητώντας να του μιλήσω για να του εκφράσω τον αποτροπιασμό μου, εκ μέρους του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για την εμπρηστική επίθεση σε βάρος του αδελφού του.
 
Δεν ξέρω αν η γραμματέας του είναι ακατάλληλη για τη δουλειά την οποία έχει αναλάβει και δεν τον ενημέρωσε ή αν ο ίδιος νομίζει ότι με τη σιωπή του μπορεί να απαξιώνει τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του 4ου κόμματος στη Βουλή.
 
Δεν καταδέχθηκε όλη την ημέρα χθες να επικοινωνήσει μαζί μου και αυτό το συνδέω με μια γαϊδουρινή συμπεριφορά. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.
 
Έχουν δίκιο εκείνοι που λένε ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου εκδηλώνεται μόλις καταλάβει μία καρέκλα εξουσίας».
 
  1. «Κανείς δεν δικαιούται να μου αφαιρεί το δικαίωμα να σχολιάζω τρομοκρατικές ενέργειες. Θυμίζω ότι όταν έδινα το δημοσιογραφικό μου αγώνα εναντίων των καθαρμάτων της τρομοκρατίας και ειδικότερα της 17Ν, ήταν άλλοι, από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, που έτρεχαν μάρτυρες υπεράσπισης στον κάθε Μαζοκόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου