Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

-Ρένα, πες τους να βγάλουν τον σκασμό...



http://kourdistoportocali.com/articles/18053.htm



Σε σένα Ρένα Δούρου, σαν γυναίκα που είσαι, πέφτει ο κλήρος να μαζέψεις το σπίτι σου.

Να τους μαζέψεις γιατί πάτε ολοταχώς στο παγόβουνο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις Ρένα μου, είναι να τους πεις να βγάλουν τον σκασμό.

Να βγάλουν τον σκασμό όλα τα στελέχη του ΤΣΥΡΙΖΑ. Έχετε καταντήσει σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη να τσιρίζετε στα κανάλια και να λέτε παπαριές-ο καθένας την δικιά του- και στο τέλος να βγαίνει ο “Αλογοσκούφης” ο Δραγασάκης στην φασμπιντερική “Ανατροπή” του Πρετεντέρη, και να υποδύεται τον σοβαρό, τον μετρημένο, τον αξιόπιστο συνομιλητή της αστικής ελίτ.
Λοιπόν Ρένα μου, πρέπει να βγάλετε τον σκασμό.

Δεν έχει κανένα λόγο ο Σκουρλέτης να προειδοποιεί τους νταβατζήδες ότι θα τους εκτελέσετε όταν έρθετε στην εξουσία. Αυτά είναι για τους τζάμπα μάγκες.

Ο εκτελεστής δεν ξεκατινιάζεται στα τηλεπαράθυρα. Περιμένει στωικά. Ασκείται. Γαληνεύει. Καταναλώνει ποσότητες γάλατος για να μην τρέμει το χέρι του όταν σημαδεύει. Περνάει ώρες ατέλειωτες διαλογιζόμενος πριν την ώρα της μεγάλης στιγμής.

Θα μου πεις τι σχέση έχει η εκτέλεση με την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το ένα και το αυτό.

Αν νομίζεις Ρένα μου, ότι οι νταβατζήδες θα καθήσουν στα 4 να τους πηδήξουν ο Διαμαντόπουλος και ο Σκουρλέτης, είστε γελασμένοι. Αν νομίζετε ότι θα παραδοθούν αμαχητί επίσης. Το ίδιο και οι πολιτικοί σας αντίπαλοι.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, δεκαετίες τώρα έχτισαν αυτό το υπέροχο παρακράτος, το οποίο και
λυμαίνονται όπως ο ληστοσυμμορίτες στον πόλεμο το βιος των κατοίκων στα χωριά.
Πιστεύεις λοιπόν ότι θα επιτρέψουν σε σας τους ξυπόλητους κατσαπλιάδες που τσιρίζετε σαν ζωντοχήρες στο πλυσταριό να τους πάρετε το μαγαζί; Όχι, Ρένα μου. Η κατάληψη της εξουσίας απαιτεί σχέδιο. Πως ο Οδυσσέας χρησιμοποίησε το Δούρειο (από το Δούρου) Ίππο για να καταλάβει την Τροία; Έτσι ακριβώς.

Χρειάζεται σχέδιο και μάλιστα σατανικό για να καταλάβετε τα γιοφύρια και τα πιλοτήρια. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται σιωπή. Να βγάλετε τον σκασμό, να σκεφθείτε.  
Να οργανώσετε ένα σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας για να μην φύγετε νύχτα κι εσείς με τη σειρά σας. Το σχέδιο απαιτεί σιωπή, σκέψη, καθαρά και φωτεινά μυαλά και όχι τσιρίδες.

Σταματήστε να παίρνετε το μέρος κάθε γραφικού συνδικαλιστή που ήταν γκρουπιέρης στο καζίνο και έγινε οδηγός στα τρόλει του μεσονυχτίου. Σταματήστε να αντιδράτε στην αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ. Η διαπλεκόμενη κυβέρνηση του Σαμαρά θα πέσει εξαιτίας του ΟΠΑΠ μια και υπάρχουν γραμμάτια από το παρελθόν που πρέπει να ξεπληρώσει το Μαξίμου. Εάν θέλετε να πέσει μια ώρα αρχύτερα η κυβέρνηση Σαμαρά φροντίστε να πιέζετε να αποκρατικοποιηθεί η Βαστίλη της Διαφθοράς με έδρα το Περιστέρι.

Οι νέοι άνθρωποι, η “γενιά του Τζομπς”, που δεν έχει καμιά διάθεση να είναι κρατικοδίαιτη και διεφθαρμένη σαν την δική μας γενιά, κάνει εμετό όταν ακούει τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι θα πάρει πίσω τον ΟΤΕ, το λιμάνι του Πειραιά, την Ολυμπιακή και πάει λέγοντας. Για ποιο λόγο Ρένα μου να τα πάρουμε πίσω; Για να τα γεμίσουμε ξανά με αρκούδους συνδικαλιστές που χτυπιούνται σαν ουρακοτάγκοι στα κανάλια. Να τα γεμίσουμε Φωτόπουλους και Παναγόπουλους; Να τα γεμίσουμε κρατικοδίαιτους κηφήνες που ζουν από τον ιδρώτα του ιδιωτικού τομέα;
Να τους πεις Ρένα μου, να βγάλουν τον σκασμό επιτέλους και να το πάρετε αλλιώς, το πούλμαν που κουβαλάει το θίασο. Σκάστε και σκεφθείτε επιτέλους. Το σύστημα πρέπει να χτυπηθεί από μέσα και προυπόθεση είναι να το κοιμίσετε. Και όταν το κτήνος θα έχει κοιμηθεί τότε του δίνετε μια , του κόβετε το κεφάλι και το αφήνετε να ροβολήσει στη Συγγρού ώσπου να βρει θάλασσα να ξεπλυθεί το αίμα.

Δεν είδες Ρένα μου που τα καρακώλια έκαναν ντου στο αμαξοστάσιο στις 4 τα ξημερώματα, τότε που οι συνδικαλιστές του γραφικού Σταματόπουλου είχαν αποκάμει από τα τσιγάρα, τους φραπέδες και τα σουβλάκια; Όταν πας να πολεμήσεις δεν σαβουρώνεις αλλά οργανώνεις άμυνα. Οχυρώνεσαι. Δεν περιμένεις σαν τραχανοπλαγιάς να κάνουν ντου τα ΜΑΤ για να τους δεις στη συνέχεια να σε ταπεινώνουν κάνοντας το σήμα της νίκης.
Αν η εργατική τάξη διέθετε σοβαρούς συνδικαλιστές κι όχι φραπεδόμαγκες αρκούδους, θα ζητούσε από τους κατοίκους της Λαυρεωτικής, της Κερατέας και των περιχώρων να τους κάνουν σεμινάρια πολέμου.

Στην Κερατέα οι δυνάμεις καταστολής γνώρισαν την μεγαλύτερη ταπείνωση της μεταπολίτευσης. Και ξέρεις γιατί Ρένα μου; Γιατί υπήρχε σχέδιο αντίστασης και δεν υπήρχαν χαφιέδες και μπιστικοί ανάμεσα στους αγωνιστές κατοίκους. Οι δυνάμεις καταστολής-τρεις κι εξήντα παίρνετε και τους γονείς σας δέρνετε-έφαγαν το βρωμόξυλο της ζωής του στην Κερατέα κι αυτός ο αγώνας των κατοίκων πρέπει κάποια στιγμή να διδάσκετε στα σχολεία αλλά και στις σχολές πολέμου και τακτικής στον ανταρτοπόλεμο.

Λοιπόν Ρένα μου βγάλτε τον σκασμό εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Και διαγράψτε κάθε είδους γραφικούς και παρτάκηδες. Ξηλώστε τα γαλόνια του Δραγασάκη και των άλλων συστημικών που έχετε μαζέψει στη παράγγα. Άμα λάχει διαγράψτε και τις συνιστώσες. Αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται.
Λοιπόν εσύ που είσαι γυναίκα και χειρίζεσαι καλά τη γλώσσα-ακόμη και στην οθωμανική διάλεκτο-ζήτησέ τους να βγάλουν τον σκασμό. Στο μεταξύ προπονηθείτε σαν τους 300 του Λεωνίδα και επιστρέψτε για το μεγάλο και τελικό ρεσάλτο στα γιοφύρια της εξουσίας. Και κοίτα να τους πιάσετε στον ύπνο. Ξημερώματα, όπως οι μπάτσοι στο αμαξοστάσιο, πρέπει να κάνετε το ντου στην εξουσία. Ως τότε βγάλτε τον σκασμό και διαλογισθείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου