Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Απάντηση της ΝΔ στον τρόμο με μεγάλη συγκέντρωση
Όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από την τρομοκρατική ενέργεια στα γραφεία της ΝΔ τα κομματικά…
στελέχη αλλά ετοίμασαν ήδη την απάντηση του απέναντι στα φαινόμενα ωμής βίας και στην ανάδειξη του ζωντανού ιδεολογικο – πολιτικού κυττάρου της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Αύριο το απόγευμα στις 6 στη Συγγρού ετοιμάζεται μεγάλη συγκέντρωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην οποία είναι πολύ πιθανό να παραστεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός χθες το βράδυ, ανέφερε στον Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι θα τροποποιήσει το πρόγραμμα του ώστε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και η υπόσχεση υπό την αίρεση ότι δεν θα ανακύψουν υποχρεώσεις στη Βουλή καθώς το επόμενο τριήμερο ψηφίζονται διάφορα νομοσχέδια και υπάρχει η ψηφοφορία στην Προανακριτική της λίστας Λαγκάρντ.
Η Νέα Δημοκρατία έχει πληρώσει με αίμα τις επιθέσεις του παρακράτους και της τρομοκρατίας τις περασμένες δεκαετίες και κάτι τέτοια γεγονότα χαλυβδώνουν τον κόσμο της και τα στελέχη της ακόμη περισσότερο.
Άλλωστε και ο ίδιος ο Σαμαράς,, τη δεκαετία του 1980 επί προεδρίας Αβέρωφ και κατόπιν Μητσοτάκη , είχε διακινδυνεύσει προσωπικά κατά τη διάφορα των σκληρών προεκλογικών περιόδων.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου