Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Όταν συνυπέγραφες κυρία Δημουλά την στήριξη στην δολοφονία της χώρας, δεν το ήξερες;


Τολμήστε, έστω και κατόπιν εορτής κυρία Δημουλά!
Θαύμασαν οι έλληνες πολίτες αλλά κι η παγκόσμια κοινή γνώμη τη συνέντευξη της κυρίας Κικής Δημουλά στην International Herald Tribune. Μεταξύ άλλων περιέγραψε τη σημερινή κατεχόμενη πατρίδα μας: «Σκότος και χάος»… Αναφερόμενη στα χρόνια της δικτατορίας δήλωσε πως τότε «διώκονταν μόνο οι αριστεροί, τώρα όλη η χώρα είναι υπό διωγμό… Ενώ σήμερα, στην Ελλάδα των απανωτών Μνημονίων, και η ίδια, όπως όλος ο κόσμος, καλείται να πληρώσει τα σπασμένα «επειδή 100 άτομα καταχράστηκαν την εξουσία».

Αυτά τα 100 άτομα βεβαίως, ανήκουν στην συμμορία Σημιτη και δεν ηταν μόνο πολιτικά. Ήταν και οι πασίγνωστοι “άνθρωποι του πνεύματος”, επιπέδου Μαέβιους Παχατουρίδη (από το γνωστό σκετς των ΑΜΑΝ) που ένα ολόκληρο σύστημα πλασάριζε για να απονευρώσουν τελείως τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού απέναντι στο ξεπούλημα της χώρας. Άνθρωποι ελάχιστοι, παρουσιάζοντο ως “τιτάνες του πνεύματος”, χωρίς ποτέ να αναρωτηθούν “γιατί” το σύστημα τους γεμίζει δόξα και χρήμα χωρίς να το αξίζουν…

Και αυτοί οι “άνθρωποι του πνεύματος” δεν πήραν μυρουδιά από την ληστεία του χρηματιστηρίου, της μίζενς, των σουάπς, της εισόδου στην ΟΝΕ, των υποβρυχίων, των τραπεζιτών, της ΕΤΒΑ, της ΑΤΕ κλπ κλπ. Το χειρότερο; Δεν πήραν μυρουδιά από το έγκλημα του μνημονίου, αντίθετα, το στήριξαν με τις υπογραφές τους!!

Έτσι η κυρία Δημουλά, δεν έκανε μια αυτοκριτική!
Δεν μας είπε αν την έπιασαν κώτσο ή πίστευε όσα συνυπόγραφε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ -στις 2 Ιούνη 2011- το «μανιφέστο» στήριξης των μνημονίων και της υποδούλωσης της πατρίδας μας!
Δυστυχώς, σήμερα με το «Σκότος και χάος» οι διανοούμενοι είναι στρατευμένοι στην επιχείρηση εξόντωσης του λαού μας.
Ας θυμίσουμε στην εν λόγω κυρία τι συνυπόγραψε πριν τη σημερινή μεταμόρφωσή της, με την…

διαπίστωση: Φτάνει πια με μεταμορφωμένους Σωτήρες! Αγώνας, αγώνας, αγώνας, εξέγερση, εξέγερση, εξέγερση… για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω!
Δραματική έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να παραμερίσουν τις ιδιοτέλειες και τους υπολογισμούς και να αναλάβουν στο ακέραιο τις ευθύνες τους, απευθύνουν 32 άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών και της Επιστήμης.
Με κείμενο που φέρει τον τίτλο “Τολμήστε“, οι 32 συνυπογράφοντες επισημαίνουν -μεταξύ άλλων- ότι “όσοι αγνοούν προκλητικά τα σημεία των καιρών και επιμένουν να επενδύουν στην κατάρρευση, με οδηγό το προσωπικό και κομματικό συμφέρον, θα χρεωθούν στο ακέραιο την καταστροφή της χώρας”.
“Ο τόπος χρειάζεται μία ηγεσία ευθύνης και εθνικής ανασυγκρότησης που, σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, θα κάνει τα απαραίτητα για τη σωτηρία”, υπογραμμίζουν και εκτιμούν ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και μόνο συντονισμένες ενέργειες, βασισμένες σε ένα νέο πνεύμα ομοψυχίας, μπορούν να αποτρέψουν πλέον την καταστροφή”.
Μεταξύ εκείνων που συνυπογράφουν το κείμενο είναι η Κική Δημουλά, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Μένης Κουμανταρέας, ο Αλέκος Φασιανός, ο Απόστολος Δοξιάδης και ο Νίκος Αλεβιζάτος.
Οι υπογράφοντες αναλυτικά:

*** Θανάσης Βαλτινός, Κική Δημουλά, Απόστολος Δοξιάδης, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Αθηνά Κακούρη, Μένης Κουμανταρέας, Γιάννης Κουνέλης, Πέτρος Μάρκαρης, Τάσος Μπουλμέτης, Βασίλης Παπαβασιλείου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Αλέκος Φασιανός

*** Νίκος Αλεβιζάτος, Νάσος Βαγενάς,Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Άγγελος Δεληβοριάς, Γιώργος Δερτιλής, Αρίστος Δοξιάδης, Ορέστης Καλογήρου, Στάθης Καλύβας, Βάσω Κιντή, Ανδρέας Κούρκουλας, Νίκος Μουζέλης, Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, Γιώργος Παγουλάτος, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Παύλος Σούρλας, Γιάννης Στουρνάρας, Σταύρος Τσακυράκης, Χαρίδημος Τσούκας.
 
Με πληροφορίες από το Σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου