Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Αρχηγός κόμματος στο στόχαστρο των τρομοκρατών


Αρχηγός κόμματος στο στόχαστρο των τρομοκρατών
Σε συναγερμό βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, της οποίας ο κοριός «έπιασε» συζητήσεις τρομοκρατών για τον επόμενο στόχο τους.
Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, στο στόχαστρο των τρομοκρατών είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος, αντιμνημονιακός, ο οποίος κυκλοφορεί χωρίς συνοδεία.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά και την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού έχουν θέση σε εφαρμογή ένα νέο ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης στη φύλαξη στόχων, που περιλαμβάνει από την ενεργοποίηση βραδινών βαρδιών των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙ.ΑΣ. μέχρι και την ενίσχυση της φρουράς προσώπων που θεωρούνται πιθανοί στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων.
Ήδη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, προχώρησε στη σημαντική ενίσχυση της φρουράς του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού, ο οποίος συχνά κάνει παρεμβάσεις κατά της μνημονιακής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση. Ο εν λόγω πολιτικός έχει ήδη ενημερωθεί από τον κ. Δένδια ότι αποτελεί στόχο πιθανής επίθεσης και έτσι ήδη στο πλευρό του βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που τον φρουρούν σε κάθε του κίνηση.
Το ίδιο συνέβη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εspresso» και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία ενημερώθηκαν για αύξηση των μέτρων ασφαλείας τους.

Πηγή:  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου