Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ουάου! Το Βήμα επιτίθεται στον …Καραμανλή! Να μάθεις να μην δίνεις δάνεια…


20130113-104557.jpg http://olympia.gr/
Ακατάληπτη θεωρούν πολλοί την επίθεση που κάνει το σημερινό “Βήμα” στον Κώστα Καραμανλή. Ειδικά για την υφή της “κριτικής” που του ασκεί. Ότι πρόκειται δηλαδή να αντιδράσει δυναμικά στο ενδεχόμενο της ίδρυσης νέου, φιλευρωπαϊκού υπερκομματικού κόμματος που θα κυριαρχήσει στον “κεντρώο” χώρο!
Σα να του λέει “κάτσε καλά ρε, τόσα χρόνια επενδύουμε στον κεντρώο φιλευρωπαϊκό χώρο, μην τολμήσεις να μας κάνεις ζημιά”!
Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι ο Καραμανλής θεωρεί αυτά τα σενάρια κωμικά, όσο και αν τα επιθυμούν διακαώς οι σημιτικές μούμιες για να βρουν ευκαιρία να πάρουν ανάσες ζωής. Όσοι θα μείνουν έξω τέλοσπάντων.
Ίσως κάποιοι να αναπολούν τις αλήστου μνήμης εποχές όπου η δημοσιογραφία ξεκινούσε
στον εγκέφαλο του Πανταγιά και περνούσε μέσω του φαξ του Μαξίμου στις σελίδες της “αριστεράς και της εκσυγχρονιστικής προόδου”.

Ήταν οι εποχές που ο Σημίτης και οι δημοσιογραφικοί εταίροι αποκαλούσαν τον Καραμανλή “ρατσιστή” επειδή μιλούσε για καθαρούς Έλληνες. Μπορεί μεν ο Μαντέλης να είχε ανακαλύψει το σαπούνι, ε δεν μπορούσε να μιλά εν μπίχλα με τον φρεσκοπλυμμένο πεντακαθαρίδη Χριστοφοράκο, στους νοσηρούς σημιτικούς εγκεφάλους όμως, η ηθική καθαρότητα ήταν προσβολή. Η επίκληση του πατριωτικού συμφέροντος ήταν εθνικισμός. Η Εθνική ενότητα ήταν αμείλικτος εχθρός μπροστά στον αγώνα για τον σοσιαλισμό, που κατά τους εκσυγχρονιστάς ήταν η απόκτηση μερτσεντές από κάθε Κουλούρη. Η φράση “τι κάνετε ρε, γιατί υποθηκεύετε δημόσια περιουσία”, ήταν συντηριτικό, οπισθοδρομικό, ακροδεξιό κιτς, ενώ η έκφραση “τι κάνετε ρε, γιατί επιτρέπετε να δουλεύουν λαθρομετανάστες σε δημόσια, Ολυμπιακά έργα”, ήταν άθλια επίδειξη ρατσισμού, ξενοφοβίας, υπεράσπισης του μεταξικού δημιουργήματος που ονομάζεται “ΙΚΑ”.
Κάπως έτσι οι προοδευτικοί Μπόμπολες – Ψυχάρηδες έφεραν και κράτησαν τους αντεξουσιαστές στην εξουσία, επανέφεραν τον μεγάλο στοχαστή και αυτός τους αντάμοιψε πλουσιοπάροχα με εκατοντάδες εκατομμύρια θαλασσοδάνεια, αφού “λεφτά υπήρχαν”.
Ο Κώστας αδυνατούσε να καταλάβει τι σημαίνει πρόοδος. Τόλμησε να επιχειρήσει τον “Βασικό Μέτοχο”, αντί να δώσει κανα δυο δις στους αγωνιστάς του σοσιαλησμού. Σάμπως από την τσέπη του θα τα πλήρωνε; Ένα μνημόνιο και καθάρισε. Οι κωλοέλληνες θα το άντεχαν και αυτό, όπως και το χρηματιστήριο τα σουάπς, την ΟΝΕ, τα υποβρυχια, την μήζενς. Ο μεγάλος στοχαστής το γνώριζε. Για να μην πούμε ότι το εμφύσησε στην κοινωνία, από τα πρώτα του πολιτικά βήματα.
Όσο ζει και αναπνέει ο Καραμανλής, θα είναι απειλή για τους σοσιαληστάς. Είτε κυβερνά, είτε όχι. Είτε μιλά, είτε όχι. Ειδικά τώρα που οι Καραμανλοφάγοι αποδείχτηκαν τόσο αναλώσιμοι. Από τον Αλαβάνο μέχρι τον Καρατζαφέρη. Και ο κόσμος πλέον γνωρίζει ότι τα αργύρια της σοσιαληστικής εξαπάτησης πληρώθηκαν με το αίμα και την δυστυχία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου