Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ DUGIN!



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ DUGIN !


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !
ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ!
Τον είχε πετάξει έξω από το Κρεμλίνο ο Πούτιν όταν ανακάλυψε αλληλογραφία του με τον Ντενκτάς και επαφές του με την Εργενεκόν!
Τον “αθώωσε” περιέργως ο Ερντογάν παρά το ότι το όνομα του είχε βρεθεί σε έγγραφα της φασιστικής οργάνωσης Εργένεκον, που έκαψε την Ελλάδα!
Σοκ προκαλεί η είδηση πως μέλη της Χρυσής Αυγής συναντήθηκαν με τον Ρώσο καθηγητή...
Aleksandr Gelyevich Dugin, που είναι και επισήμως ο λομπίστας της Σλαβο – τουρκικής συμμαχίας, προωθώντας τα τουρκικά συμφέροντα του βαθέως κράτους στην Ρωσία.
Η άγνοια στο συγκεκριμένο θέμα δεν δικαιολογείται γιατί ο επικίνδυνος εχθρός της Ελλάδας παρουσιάζεται επισήμως ως “φασίστας” ή “αντιαμερικάνος” χρησιμοποιώντας αυτή την ιδιότητα για να περάσει το ιδεολόγημα της “φίλης και συμμάχου Τουρκίας” στην Ρωσική πολιτική.
Στο παρασκήνιο όμως, ο Ντούγκιν κατηγορήθηκε ευθέως από τις τουρκικές αρχές για σχέσεις με την φασιστική – τρομοκρατική οργάνωση “Εργενεκόν” που μεταξύ άλλων κατηγορείται για χτυπήματα κατά της Ελλάδας. Ήταν μάλιστα τακτικός συνομιλητής ενός από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, όπως ο Μαχεμεσί, αλλά και ο σφαγέας των Ελλήνων, Ντενκτάς. Κατά την έρευνα, αποκαλύφθηκαν και τακτικές επαφές του με τον Ντεμιρέλ.
Αυτό που προκαλεί πραγματική ανατριχίλα όμως, είναι το ένθερμο email που έστειλε στον Ντενκτάς και είχε περιέλθει στα χέρια των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Την επίμαχη εποχή της απόρριψης του σχεδίου Ανάν, ο Dugin εστελνε email στον κατοχικό δολοφόνο Ελλήνων, με το οποίο αναγνώριζε το ψευδοκράτος!
Αυτή ήταν και η αφορμή αποπομπής του που τον μετέτρεψε σε υβριστή του Πούτιν και του Μεντβέντεφ για μία περίοδο.
Στο επίμαχο μήνυμα, αποκαλεί τον φονιά Ραουφ Ντενκτάς “εξοχότατο πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βορείας Κύπρου” και του εύχεται για τον “εορτασμό της ημέρας νίκης”! Την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο δηλαδή, αφού το μειλ στάλθηκε εκείνη την ημέρα.

Είναι τόσο βαρύ το βιογραφικό του συγκεκριμένου ανθρώπου, που είναι αδιανόητο στελέχη Ελληνικού κόμματος να μην γνώριζαν με ποιόν έχουν να κάνουν. Περίεργη είναι και η σιωπή της συγκυβέρνησης για το συμβάν, όχι βέβαια για τον πατριωτισμό της αφού είναι ανάλογος του Dugin.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου