Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Καμμένος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με διαφορά στις ευρωεκλογές!»

«Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα, θα είναι πρώτος και με διαφορά», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Έχει γυρίσει ένα μεγάλο κομμάτι του παλιού ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ....
έχει έρθει σε εμάς. Και πολλοί νεοδημοκράτες έρχονται σ εμάς αλλά δυστυχώς πάνε και στην Χρυσή Αυγή. Βλέπω με λύπη μου και νέα παιδιά να πηγαίνουν προς την Χρυσή Αυγή».
Όταν ρωτήθηκε για τον στόχο του όσον αφορά το ποσοστό είπε: «Ο δικός μας στόχος είναι το ίδιο ποσοστό με εκείνο των εθνικών εκλογών στο 11%». Ο κ. Καμμένος μάλιστα όταν του ζητήθηκε να πει τι θα κάνει σε περίπτωση που δεν πετύχει το ποσοστό αυτό στις ευρωεκλογές είπε: «Αν πέσουμε σε ποσοστό, θα πάω σε συνέδριο και θα ζητήσω από τους Έλληνες να αποφασίσουν τι θέλουν. Αν δεν μας θέλουν οι Έλληνες στο πολιτικό σκηνικό εγώ θα θέσω θέμα ηγεσίας». Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν υπάρχουν πια και υποστήριξε ότι αλλάζουν τα ονόματά τους όχι για ιδεολογικούς λόγους αλλά για να αλλάξουν το ΑΦΜ τους.
«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν υπάρχουν πια. Αυτό που θα καταφέρουν αλλάζοντας όνομα είναι να μην πληρώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει και έχουν φάει», είπε. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. χαρακτήρισε τη ΝΔ ακροδεξιό κόμμα. 
 «Πολλά από τα στελέχη που είναι δίπλα στον Σαμαρά δεν θα περνούσαν ούτε την πόρτα του Καραμανλή ούτε του Μητσοτάκη», είπε. Κατηγόρησε επίσης το ΠΑΣΟΚ ότι στηρίζει τους νεοναζί της Ουκρανίας. «Το ΠΑΣΟΚ με την έννοια που ήξεραν και η ΝΔ επίσης δεν υπάρχουν».
Αναφερόμενος στο Ποτάμι, ο κ. Καμμένος είπε ότι «Το ΠΑΡΟΝ έγραψε ότι έγινε ένα γεύμα από επιχειρηματίες για την στήριξη του Ποταμιού και διοργανωτής ήταν ο επιχειρηματίας κ. Ντορής Μαργέλος. Το Ποτάμι έχει μια υπερπροβολή στα ΜΜΕ και κυρίως στα ΜΜΕ που οι επιχειρηματίες - ιδιοκτήτες τους ήταν στο δείπνο υποστηρικτών του».
Για τα θέματα συνεργασιών ο κ. Καμμένος είπε ότι είναι ανοικτός σε όλους. Συγκεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι έχει θέσει κάποιες κόκκινες γραμμές κυρίως σε εθνικά θέματα. Είπε επίσης ότι πιστεύει πως στις εθνικές εκλογές δεν θα υπάρχει ούτε Σαμαράς, ούτε Βενιζέλος και ότι με αυτούς τους δυο δεν συζητάει τίποτα. Και πρόσθεσε: «Δεν είναι μαζοχιστές ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Είναι πουλημένοι!»
Για το ευρώ, είπε ότι «Δεν υπάρχει καμία νόμιμη διαδικασία εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη» και πρόσθεσε: «Όχι με κάθε θυσία στο ευρώ. Εμείς λέμε στάση πληρωμών των τοκοχρεωλυσίων. Δεν μας έχουν τσάμπα στην Ευρώπη, τους πληρώνουμε. Αυτά που έχει να αποδώσει η Ελλάδα είναι περισσότερα από αυτά που μας χρειάζονται για να επιβιώσουμε».

 http://www.koutipandoras.gr/article/113637/kammenos-o-syriza-tha-einai-protos-kai-me-diafora-stis-eyroekloges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου