Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Καμμένος: Από ποιους δεχτήκαμε τεράστιο πόλεμο


kamenos 
Μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, δήλωσε πως θα πραγματοποιηθεί διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στις 14-15 Ιουνίου, με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την αναδιοργάνωση του κόμματος. 
«Νομίζω ότι τα συμπεράσματα τα οποία βγήκαν σε συνδυασμό με μία συνεδρίαση που θα γίνει........
την άλλη εβδομάδα με ειδικούς τεχνικούς για την πολιτική ανάλυση, ιδίως για τις διαρροές ψηφοφόρων προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, θα βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε τις επόμενες μέρες να καθορίσουμε την τακτική μας» δήλωσε ο κ. Καμμένος. Ο ίδιος, όταν τον ρώτησαν, σχετικά με τους βουλευτές που μιλούν για ευθύνες της ηγεσίας και για την κριτική για έλλειψη στήριξης από το κόμμα, ο κ. Καμμένος απάντησε: 
«Ακούστε κάτι, στήριξη δεν είχε κανείς, ούτε η κ. Χρυσοβελώνη, ούτε ο κ. Κουίκ, ούτε ο κ. Χαϊκάλης, ούτε ο κ. Καπερνάρος. Από τα επτά εκατομμύρια ευρώ του προϋπολογισμού του κράτους για τις εκλογές επετράπη να δοθούν στους ΑΝΕΛ 52.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα ήταν μπλοκαρισμένα στην τράπεζα. Οικονομική στήριξη λοιπόν δεν υπήρχε». Τέλος, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «τεράστιο πόλεμο» κατά του κόμματος. «Η κυβέρνηση είχε ως στόχο να μην μπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Ευρωβουλή. Τους διαψεύσαμε. Η δύναμή μας στην επόμενη Βουλή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου