Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Απίστευτη απόφαση Αρβανιτόπουλου! Μαθήματα Κορανίου στα σχολεία της Θράκης!


repousi_arvanitopoulos_460930968

Ο απερχόμενος Υπουργός Παιδείας που ξαπόστειλε κακείν κακώς  από το γραφείο του κάποτε ο Κώστας Καραμανλής και υιοθέτησε ο Αντώνης Σαμαράς ξανακτύπησε. Ο υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και του βαθέως ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά αφού

κατάντησε την Παιδεία τελευταία τώρα ετοιμάζεται για μια...
ακόμη επιτυχία.  Σύμφωνα με απόφασή του δίνεται η   δυνατότητα να διδαχθούν το Κοράνι θα έχουν οι μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, οι οποίοι φοιτούν σε δημόσια σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης και έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών Η διδασκαλία του Κορανίου θα γίνεται εντός του ωραρίου διδασκαλίας, χωρίς να εντάσσεται στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Σπουδών.
Το Κοράνιο θα διδάσκεται στους μαθητές-μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας από τους προσληφθέντες, κατά τη διαδικασία που ορίζεται από τις διατάξεις του άρθρου 53 του ν. 4115/2013, ιεροδιδασκάλους, εφόσον και οι ίδιοι το επιθυμούν, ενώ στους μαθητές θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα εκδίδεται από το διευθυντή του σχολείου, κατόπιν εισηγήσεως του διδάσκοντος ιεροδιδασκάλου ο οποίος και τη συνυπογράφει.

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου