Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Κόλαφος η Βάσια Παναγοπούλου για την ομοφυλοφιλία!! Coprus Pasocus Bisti


http://olympia.gr/
Η παράσταση Corpus Christi, ξεσήκωσε αδικαιολόγητα αντιδράσεις από παραθρησκευτικές οργανώσεις και τη Χρυσή Αυγή, που διαφήμισαν έμμεσα τη μπούρδα. Η υπεύθυνη του έργου, ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου ζήτησε την προστασία της αστυνομίας και μαζί με όλους ξεσπάθωσαν για τους “φασίστες” και “ρατσιστές” κ.λ.π. που τα έχετε ακούσει όλοι.
Ας θυμηθούμε όμως, τον ρατσισμό της κ.Παναγοπούλου:
η ίδια ήταν παντρεμένη μέχρι το 1996 με τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη και έχουν μαζί μια κόρη, που είναι σήμερα 22 ετών.
Η κυρία Παναγοπούλου κάθισε στο εδώλιο της κατηγορουμένης, για “παρότρυνση σε δολοφονία του συζύγου της“. Η αιτία;
Το ότι ο σύζυγός της ήταν ομοφυλόφιλος (σύμφωνα με την ίδια). Μάλιστα η ίδια, ζήτησε την επιμέλεια του παιδιού τους, επειδή σύμφωνα με την ίδια “η κόρη μας κινδύνευε επειδή ο σύζυγός μου έχει ομοφυλοφυλικές τάσεις”!!!!!
Ω, τι ρατσισμός και αναχρονισμός! Από πότε ένα παιδί κινδυνεύει από έναν ομοφυλόφιλο γονιό; Μα, σήμερα, οι προοδευτικοί, δεν αγωνίζονται να μπορούν να υιοθετούν παιδιά ακόμη και τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων; Δεν είναι προοδευτικιά η Παναγοπούλου; Από πού ως πού, πρέπει να χάνει την επιμέλεια της κόρης του ένας πατέρας, αν είναι ομοφυλόφιλος; (αν!)
Αυτά βέβαια ισχυριζόταν η ίδια!
Η πλευρά Δοξιάδη, είπε ότι ο κ.Δοξιάδης, δεν είναι ομοφυλόφιλος κι ότι η σύζυγός του Βάσια Παναγοπούλου, πλήρωσε επαγγελματίες δολοφόνους, για να βγάλουν από τη μέση τον κ.Δοξιάδη και να του αρπάξει την περιουσία.
Δείτε τον στο ρεπορτάζ της εποχής
(αναδημοσίευση από την εφημερίδα Μακεδονία http://www.hyper.gr/makthes/960329/60329f02.html)
Για την ιστορία, μετά την πρωτόδικη καταδίκη της σε 2ετή φυλάκιση, η Παναγοπούλου μετανόησε ενώπιον του εφετείου και η πολιτική αγωγή απέσυρε τη μήνυση, με αποτέλεσμα την αθώωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου