Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ Α.ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΩΡΟ" ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑ' ΔΟΥ

kalteziotis-likourentzos
http://makeleio.gr/
Ο Πολιτικός μηχανικός, γεννημένος στην Τρίπολη το 1942, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων το 1980, πρώην βουλευτής της Ν.Δ και μεγαλογαιοκτήμονας Νικόλαος Καλτεζιώτης, φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της ΚΑ' ΔΟΥ για την οποία γράψαμε νωρίτερα ότι δεν "κουνιέται" και δεν μετακινείται, βάσει των υπουργικών αποφάσεων περί συγχωνεύσεων των Οικονομικών Εφοριών και στην οποία ο υπουργός τεθνεώτων Ελλήνων Γ.Στουρνάρας δίνει το ρουσφέτι του ενοικίου των 25.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το ρεπορταζ, ο φερόμενος ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η ΚΑ' ΔΟΥ Αθηνών, επί της οδού Πανόρμου, ο κ. Καλτεζιώτης, εισπράττει μηνιαίως το ποσό των 25.000 ευρώ!!! Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο της ειδικής επιτροπής για τις συγχωνεύσεις των ΔΟΥ, η ΚΑ' εφορία Αθηνών έπρεπε να βάλει λουκέτο και να μεταφερθεί προς συστέγαση με την ΔΟΥ Ψυχικού (πάνω φωτό). Το ενοίκιο εκεί, μετά από μείωση που έκανε οι ιδιοκτήτρια εταιρεία, από τις 30.000 € έπεσε στις 20.000 €.
Ξαφνικά όμως, τα πράγματα ήρθαν πάνω-κάτω. Κάποιο...αόρατο χέρι ανέτρεψε την αρχική απόφαση και αποφασίστηκε να γίνει μόνον διοικητική ενοποίηση αλλά τα κτίρια των ΔΟΥ να συνεχίσουν να μισθώνονται. Το δημόσιο δηλαδή δεν περιστέλλει καμία δαπάνη, αφού θα εξακολουθεί να πληρώνει ενοίκια και για τα δύο κτήρια. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι το κτήριο της ΔΟΥ Ψυχικού είναι και μεγαλύτερο και με φθηνότερο μίσθωμα! Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ θα συνεχίσει να εισπράττει το μηνιαίο μίσθωμα των 25.000 ευρώ!!! Τα κορόϊδα Έλληνες θα πληρώνουν και πάλι από το υστέρημά τους το παχυλό ενοίκιο στον πρώην βουλευτή. Ο κ. Στουρνάρας θα κόβει μισθούς, συντάξεις, κοινωνικά, προνοιακά επιδόματα για να πληρώνονται οι κολλητοί του!!!
Τι αίσχος και το όνειδος σε όλη τους την έκφανση!
Υπάρχει βέβαια λόγος για όλα αυτα. Ο μεγαλοξενοδόχος της Αρκαδίας είναι κολλητός φίλος και του υπουργού Παιδείας Αλ. Λυκουρέντζου. Τώρα εξηγούνται όλα. Για τα δικά μας γαλάζια παιδιά ή καλύτερα για τα δικά μας γαλάζια γερόντια.

Το πλήρες ρεπορταζ εδώ
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6352:-25000-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου