Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Οι ακροδεξιοί και οι υστερικοί εκφύλισαν τη συγκέντρωση ενάντια στη κάρτα του Πολίτη
http://egersis2.blogspot.gr  

Είναι κρίμα ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό του ηλεκτρονικού φακελώματος του Ελληνικού Λαού να αφήνεται βορρά σε ακροδεξιούς και υστερικούς χριστιαναράδες. Το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια και άσχετη με θέμα συνθηματολογία τους είναι να διώχνουν το λαό και να εκφυλίζουν το ζήτημα. Η δε σύνδεσή του με τις μπουρδολογίες περί αντιχρίστου και 666 (όχι από το κομμάτι της επίσημης Εκκλησίας που συμμετείχε στη διοργάνωση,στη Μητρόπολη Πειραιώς αναφερόμαστε) είναι καταστροφική.

Ο κάθε...
παράφρων (χαρακτηριστικό ένα φυλλάδιο που κατέληγε με τη φράση (''Τα αρνιά θα νικήσουν!!!) που η θέση του είναι στο ψυχιατρείο ήταν στη χτεσινή συγκέντρωση. Να το άλλοθι που ψάχνουν οι αριστεροί του κ@λου -που μόνο αριστεροί δεν είναι- για να σιωπούν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.


Και πως να περάσει το μήνυμα στο Λαό ότι το θέμα της κάρτας του πολίτη που επιβάλλεται από τη Νέα Τάξη είναι σοβαρότατο θέμα που θα πρέπει να τον απασχολεί και να αντισταθεί στην επιβολή του όταν χτες ακούστηκαν εντελώς άσχετα συνθήματα από τους ακροδεξιούς που καπέλωσαν τη συγκέντρωση.

Συνθήματα του τύπου: ''ο Λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά'' και ''αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει''- λες και οι φασίστες νεοταξίτες που επιβάλουν την κάρτα είναι αριστεροί, ''χριστιανικότατα'' μυρωδάτα συνθήματα όπως ''σκατά στο τάφο του Κεμάλ'' και συνθήματα για την Ορθοδοξία που όμως ουδεμία σχέση έχουν με το ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη και του ηλεκτρονικού φακελώματος γιατί απλά το ηλεκτρονικό φακέλωμα επιβάλεται σε όλους ανεξαρτήτως της θρησκευτικής ή ιδεολογικής πίστης του καθενός.

Να γιατί οι αλήτες φασίστες νεοταξίτες τρίβουν τα χέρια τους. Γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε η χτεσινή συγκέντρωση και πορεία προς τη πλατεία Συντάγματος αυτό ήταν αναμφίβολα το αποτέλεσμα. Να γελάνε όχι μόνο αυτοί αλλά και ο απλός λαός με το συρφετό της πορείας που κανένας περαστικός δε καταλάβαινε γιατί διαμαρτυρόταν αφού το πιο απλό και σωστό σύνθημα ''ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'' ακούστηκε ελάχιστα και πέρασε απαρατήρητο.

Κατανοούμε ότι οι παραπάνω αλήθειες θα ενοχλήσουν αρκετούς που έχουν χάσει από καιρό την επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα αλλά κάποιος επιτέλους πρέπει να βγει μπροστά και να μιλήσει γι αυτόν τον εκφυλισμό γιατί δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον αν και δεν είμαστε αισιόδοξοι επί του προκειμένου. Μακάρι να μας διαψεύσουν τα γεγονότα για να μπει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του και ο κάθε παράφρων στο δρόμο για το Δρομοκαίτειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου