Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Τα κόμματα να συνέλθουν, για να μην εξαφανιστούν από την πολιτική σκηνή – Λύση είναι η αποτροπή και όχι η “αποσυμφόρηση”

Τα κόμματα να συνέλθουν, για να μην εξαφανιστούν από την πολιτική σκηνή – Λύση είναι η αποτροπή και όχι η “αποσυμφόρηση”
Ναι, το λέμε μετά πάσης σοβαρότητας. Το παραμύθι τελείωσε. Αυτά που έλεγαν τόσον καιρό τα κόμματα για το μεταναστευτικό αποδείχτηκαν η καταστροφή της πατρίδας μας.
Κράτος σημαίνει σύνορα. Δεν υφίσταται η έννοια του κράτους όταν ακυρώνεις τα σύνορα, με τον τρόπο που έγινε μετά το 2015, όταν επικράτησε η καταστροφική πολιτική των ανοικτών συνόρων των Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου.
Όμως τα ψέματα τελείωσαν.
Ο Ερντογάν, που έχει μελετήσει δια των υπηρεσιών το “μπάχαλο” στο οποίο έχουν καταντήσει την Ελλάδα οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, εκδικείται τη χώρα μας.
Αρκεί να αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν πέρασε ούτε ένας μετανάστης αυτές τις μέρες τα σύνορα της Βουλγαρίας, για να καταλάβει και τα δυό.
Το πόσο “μπάχαλο” κανάντησαν την πατρίδα μας οι πολιτικοί και οι πολιτικές του εθνομηδενισμού και το ότι ο Ερντογάν εκδικείται την Ελλάδα.
Απόδειξη του πρώτου είναι το εξής:
Όταν ξέσπασε η κρίση στο Ιντλίμπ, με την δολοφονία των τεσσάρων Ρώσων αξιωματικών της FSB, την 1η Φεβρουαρίου και το φόνο οκτώ Τούρκων στρατιωτών τις 3 Φεβρουαρίου, έγραψα και είπα ότι το σοβαρότερο ζήτημα της εξωτετικής πολιτικής της Ελλάδας είναι αυτά που συμβαίνουν στο Ιντλίμπ και όχι αυτά που συμβαίνουν στην Αν. Μεσόγειο και τη Λιβύη.
Ενώ είχε ανάψει για τα καλά η “φωτιά” στο Ιντλίμπ και ενώ η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι από τους πρώτους που θα ανέλυε τα γεγονότα και θα ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τα επακολουθήσαντα, στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής υπό τον αρμόδιο ΥΠΕΞ κο Δένδια, τις 12 Φεβρουαρίου, το θέμα του Ιντλίμπ και όσα ήταν φανερό ότι θα επακολουθήσουν, ούτε καν συζητήθηκε!!!
Γι’ αυτό το ξαναλέω.
Τα κόμματα να συνέλθουν, να αντιληφθούν ότι δεν είναι ΜΚΟ* και να εγκαταλείψουν τις πολιτικές καταστροφής της Ελλάδας, γιατί η έκπληξη που τους περιμένει είναι άνευ προηγουμένου, σε περίπτωση ολοκλήρωσης της εθνικής καταστροφής που δρομολόγησαν με το μεταναστευτικό και τα άλλα, περί συνεκμετάλλευσης και Χάγης.
Ας κάνουν από τώρα τους υπολογισμούς τους.
Σ.Κ.

*Η θέση που εξέφρασε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ «Οι εξελίξεις που έχουν προκύψει λόγω της ραγδαίας αύξησης των προσφυγικών ροών, επιβάλλουν τη λήψη άμεσων μέτρων που θα ανακουφίσουν τα νησιά μας», είναι θέση ΜΚΟ και όχι υπεύθυνου κόμματος. Όσο συνεχίζονται οι ροές, που θα συνεχίζονται, γιατί αυτό το βαρέλι, με αυτές τις ανόητες πολιτικές δεν έχει πάτο, τόσο θα απαιτείται η αποσυμφόρηση των νησιών. Μπορεί να μας πει κανείς τι θα γίνει αν οι ροές συνεχιστούν για τα επόμενα δέκα χρόνια, που είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστούν. Συνέλθετε λοιπόν, γιατί πληρώσαμε με δεκάδες δίς τις αυταπάτες σας στην οικονομία, να μην πληρώσουμε με την καταστροφή της χώρας μας, με τις νέες αυταπάτες σας.


 https://infognomonpolitics.gr/2020/03/ta-kommata-na-synelthoun-gia-na-min-exafanistoun-apo-tin-politiki-skini-lysi-ine-i-apotropi-ke-ochi-i-aposymforisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου