Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Το δίλλημμα για το ΚΚΕ είναι απλό: Μπογιόπουλος ή εξωκοινοβουλευτισμός



20121013-202831.jpg http://olympia.gr/
Μία και μοναδική είναι η λύση για το ΚΚΕ αφού η Λιάνα Κανέλλη ως φαίνεται δεν θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές διαδικασίες διαδοχής. Αφήστε που ακόμα η πρώτη βουλευτής του κόμματος δεν έχει γίνει κομματικό μέλος παρότι η ίδια το έχει ζητήσει!
Μπογιόπουλος ή παρέα με τον ΛΑΟΣ στην εξέδρα του πολιτικού συστήματος.
Γνωρίζουμε ότι τέτοιες αβάντες κάνουν κακό στις εσωκομματικές διαδικασίες του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος αλλά επιτέλους, ας ακούσουν την κοινωνία. Εάν ακόμα
δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτή ακριβώς η εσωκομματική τους λειτουργία τους έστειλε στα τάρταρα, τότε η ταυτότητα της “εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς” τους ταιριάζει καλύτερα.
Και το λέμε εμείς που έχουμε συγκρουστεί με τον Μπογιόπουλο πολλές φορές για τις απόψεις του. Όμως, έχει απόψεις που σηκώνουν συζήτηση και όχι απαρχαιωμένες πολιτικές προσεγγίσεις προερχόμενες από την βιομηχανική επανάσταση, σε μία εποχή που όλα τα μέσα παραγωγής ελέγχονται από τους τοκογλύφους.
Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που ζει στο σήμερα, μιλά με σύγχρονους όρους, έχει εντοπίσει τον “κύριο εχθρό” (ωχ να τος πάλι ο Μάο…). Εάν τον αφήσουν, θα συμβάλλει και στην αντιμετώπιση του.
Γιατί δεν είναι μόνο το θέμα της εκλογής, αλλά και η απαραίτητη ελευθερία που πρέπει να έχει για να δράσει. Και μπορεί να δράσει με ευθυκρισία και πολιτική οξύνοια εάν τον αφήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου