Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η ξεφτίλα της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτο: antinews
Ευτυχώς Γρηγόρη Λαμπράκη, έφυγες νωρίς και δεν είδες την ξεφτίλα της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Λαμπράκης έκανε διαδήλωση σείονταν η Θεσσαλονίκη. Μέρες τώρα ο Τσίπρας μιλά για ειρηνικό παλλαϊκό ξεσηκωμό κατά της κυβέρνησης και του Μνημονίου και το μόνο που κατάφερε ήταν να μαζέψει τον Τάσο Κουράκη με πέντε – έξι άλλους, να σηκώσουν ένα πανό και να προσπαθήσουν να διαλύσουν τη μαθητική παρέλαση.
Αποδοκιμάστηκαν από γονείς και μαθητές, απομονώθηκαν και όλα έληξαν ομαλά. Αυτή ήταν η παλλαϊκή εξέγερση του κ. Τσίπρα; Έτσι θα χτυπήσει το Μνημόνιο η αντιπολίτευση; Αν δε μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή να εξεγείρει τα πλήθη και να μαζέψει μερικές χιλιάδες αντί για λίγους γραφικούς βαψομαλλιάδες, τότε τι να πει κανείς.
Η ξεφτίλα της Αριστεράς που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός. Περιμένουμε από τους αυτόκλητους σωτήρες και αντιμνημονιακούς από τον καναπέ κάτι καλύτερο για τη χώρα.
Αμ, κύριε Τσίπρα, όταν μιλάς για αγώνες στο πεζοδρόμιο πρέπει να μπορείς να σηκώσεις και τα τσιμέντα. Ειρηνικές διαμαρτυρίες του καφενείου δε γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου