Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σύριζα: «Λεονταρισμοί» των Κουβέλη και Βενιζέλου κατόπιν εορτής

Για λεονταρισμούς των κυρίων Κουβέλη και Βενιζέλου κατόπιν εορτής κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την συνάντηση των τριών αρχηγών και τις δηλώσεις των προέδρων της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «οι λεονταρισμοί Κουβέλη και Βενιζέλου, κατόπιν εορτής, από τη στιγμή που έχουν ήδη συμφωνήσει στην υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής, έχουν ελάχιστο αντίκρισμα. Τα ήδη ψηφισμένα μέτρα για τα εργασιακά έχουν κατεδαφίσει κάθε εργασιακό δικαίωμα, έχουν στείλει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, βυθίζοντας παράλληλα στην ύφεση την ελληνική οικονομία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:
«Τώρα εμφανίζονται ως σωτήρες των εργασιακών σχέσεων αυτοί που τις έχουν ήδη διαλύσει και σκοπεύουν στο επόμενο διάστημα να ολοκληρώσουν το έργο τους. Αυτοί που βρίσκονται απέναντι στην τρόικα δεν είναι οι κυβερνητικοί εταίροι, αλλά ο ελληνικός λαός που αγωνίζεται για την απαλλαγή της χώρας από το μνημόνιο, και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στη βάση της προστασίας της εργασίας και του κοινωνικού κράτους και την αναδιανομή του πλούτου».
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου