Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μείωση στις τιμές του βρεφικού γάλακτος


 


Σφοδρή επίθεση εναντίον των φαρμακοποιών συνδικαλιστών εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, που δικαίως υποστηρίζει ότι το βρεφικό γάλα πωλείτο φθηνότερα όταν το διέθεταν και τα σούπερ μάρκετς, από όσο τώρα που το διαθέτουν μόνο τα φαρμακεία. Στις ανυπόστατες, όπως αποδεικνύονται, αιτιάσεις των συνδικαλιστών, ο Θ.Σκορδάς απάντησε:
“Θεωρώ αδιανόητη και απαράδεκτη την απαίτηση του προεδρείου των φαρμακοποιών να υιοθετηθεί η ακριβότερη λύση για το βρεφικό γάλα. Διαβεβαιώνω τον σκληρά δοκιμαζόμενο πολίτη ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να αγοράζει προϊόντα στη φθηνότερη δυνατή τιμή. Σεβόμαστε τις μεγάλες θυσίες των Ελλήνων, κι αυτό απαιτούμε από όλους.Ο καταναλωτής, που ψωνίζει καθημερινά βρεφικό γάλα, γνωρίζει πολύ καλά ποια στοιχεία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ξέρει καλά ότι οι τιμές που παρουσίασε το Υπουργείο Ανάπτυξης χθες είναι εκείνες που και ο ίδιος βρίσκει μπροστά του όταν ψωνίζει βρεφικό γάλα.
Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι δυνατό, προκειμένου να αποκλιμακωθούν οι τιμές. Κλειστές αγορές, προστατευμένες συντεχνίες και μικροσυμφέροντα θα σαρωθούν στο όνομα του Έλληνα πολίτη.”
Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου