Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Απλώς ένας όχλος….



του Νίκου Σταθόπουλου

MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ μία, μόνο μία, χώρα στον κόσμο που να αποποιείται την πολιτισμική της κληρονομιά, το ιστορικό εθνικό της πρόσωπο, και να δέχεται κουλτούρα «αμοιβαίων υποχωρήσεων» απέναντι σε οποιαδήποτε διεκδίκηση των γειτόνων της;.. να βρίζει το παρελθόν της, να καίει τη σημαία της, να χλευάζει τον εθνικό της ύμνο, να κοπρίζει ξετσίπωτα στα αγάλματα των ηρώων της;…
Μία, μόνο μία, όχι τρεις, μία!
…Ακόμα και άδικο που έχουν, μέχρι και πόλεμο κάνουν όταν αμφισβητηθεί το

ιστορικό και πολιτισμικό τους κεκτημένο…
…Μόνο εδώ, σε τούτη την αξιοθρήνητη παράγκα, το πολιτικό σύστημα και μεγάλο μέρος του λαού, με τον πιο εθελόδουλο και δειλό και κακομοίρικο «αντικειμενισμό», λένε αμέσως «μάλιστα, Κύριε» σε κάθε αξίωση εναντίον μας.

…Τέτοιο μίσος για την πατρίδα, τέτοια αναξιοπρέπεια, τέτοιος ασύγκριτος χατζηαβατισμός.
….δεξιοί, αριστεροί, αναρχικοί, σε μια εμετική άμιλλα αυτοακύρωσης, σε ένα κρεσέντο ταπεινωτικής μηδενιστικής διάχυσης στα παγκοσμιοποιητικά βρομόνερα.

…Όλη η Ευρώπη λέει ουστ στους Τούρκους προεδρικούς υποψήφιους, και μόνο εδώ, οι παλιάτσοι (παρόλα αυτά) μενουμευρώπηδες και οι σκατένιοι του «διεθνισμού», καλωσορίζουν τον Ιντζέ, του δίνουν κανονικά τη Θράκη των «ομοεθνών» του, αυτού του αχυράνθρωπου του Κιλινσάρογλου που κάθε μέρα αυξάνει τον αριθμό ελληνικών νησιών που «τους ανήκουν»
…πόσο ραγιάδες πια!

…Με κρεσέντο, προς ώρας, στο «όνομα», όπου χιλιάδων χρόνων ντοκουμενταρισμένη ιστορία, κουρελιάζεται και «φτύνεται» εν ονόματι μιας κατασκευής του 19ου αι. που ανέκαθεν υπηρετούσε επεκτατισμούς και στρατηγικές επιρροής και γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς.
…Μια τυχαία επιδρομική σλάβικη φυλή, ένα «κάτι» υποτυπώδους πολιτισμού, αξιοποιώντας τα ιστορικά χάη, ήρθε και θρονιάστηκε σε γη δουλεμένη από ασύγκριτους σοφούς και καλλιτέχνες και ηγέτες, έμαθε τα βασικά ανθρώπινα, «λίγδωσε τ’ άντερό της» και αποφάσισε να κλέψει ένα παρελθόν για να παραστήσει την «οντότητα».
…Κι εμείς, οι ομόγλωσσοι και κοινού κοσμοειδώλου απόγονοι του Ηράκλειτου, του Αριστοτέλη, του Αισχύλου, του Περικλή, του Αλεξάνδρου, του Ρωμανού του Μελωδού το συζητάμε!.. με ποιους;με κάτι νομάδες κτηνοτρόφους που ακόμα προσπαθούν, κακοποιώντας κάθε επιστήμη, να στεριώσουν γλώσσα!… με κάτι οιονεί φερέφωνα κάθε Ισχυρού που χαλκεύει «όρους διείσδυσης»!….
…Πέρα από τις αναλύσεις και τα επιχειρήματα, υπάρχει η βασική λογική και ηθική της Προσωπικότητας, της αυτόνομης Οντότητας που υπερασπίζεται τον εαυτό της, αρνείται τον ακρωτηριασμό της, στερεώνει το είναι της, και δεν αυτοεκπαιδεύεται στη διαρκή αναίρεση προκειμένου να αρέσει στους άλλους.
…Είμαστε πια μια θλιβερή μάζα απρόσωπων παρακεντέδων, που όλη τους η μόρφωση και παιδεία εξαντλείται στο μοντάρισμα συλλογισμών που να δικαιολογούν την απεμπόληση της ευθύνης για αξιοπρεπή αυτοάμυνα.
…Ένας ξεθωριασμένος λαουτζίκος, γεμάτος αρσενικές και θηλυκές πουτάνες που ζουν ψοφοδεώς για το μυθοποιημένο αιδοίο τους
…και τρέμουν στην ιδέα να πολεμήσουν για ιδανικά και αξίες.
…ναι, ένας λαός σκέτη πουτάνα, κυρούλες της σοφιστικέ π—ς και σκατοσοβαροί επικυψίες της «ομαλότητος», φιλελέ της γραψαρχ—–ς «αυτονομίας» και κονομισάριοι πολιτικάντηδες της διεθνούς μίζας.

…Τρίχες! καμιά «ανάλυση» και κανείς «ρεαλισμός»: απλώς, ένας όχλος που ζει ψοφοδεώς για τον κ— του, και δε γουστάρει «αναστατώσεις», δηλαδή εκτροπές από τη μιζέρια της ηττοπαθούς προσαρμογής του…
…Δεν είναι εχθρός μας τα Σκόπια, αλλά αυτή η ευρεία πορνομάζα των ανθρωπάκηδων με την αυθάδεια της αυτάρκους μπαρόβιας….


 http://www.hereticalideas.gr/2018/05/aplos-enas-oxlos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου