Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

«Ερχεται λαϊκός Αρμαγεδδώνας για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» - «Ο θείος του Τσίπρα δούλευε για τη χούντα»


Εκρηκτικός ήταν ο Γιώργος Τράγκας για τις ευθύνες της κυβέρνησης μετά τις νέες καταστροφές στην Μάνδρα.
«Για μια ακόμη φορά έχουμε βιβλική καταστροφή στη Μάνδρα. Για μια ακόμη φορά τα δελτία ειδήσεων έδειξαν σκηνές από το δράμα του κόσμου. Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρίζουν τους πλούσιους και λένε ότι βοηθάνε τους φτωχούς. Τρία χρόνια συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Υλοποιούν το πιο ανήθικο σύμφωνο.
Επιβάλλουν σφαγιαστικά μέτρα. Διώχνουν τους Έλληνες από την Ελλάδα και αφήνουν στο έλεος του θεού περιοχές όπως η Μάνδρα. Η Δούρου είναι εγκληματίας. Τρία ολόκληρα χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ενίοτε παρίσταται σε κομματικές συγκεντρώσεις επιδεικνύοντας τους νέους σκελετούς των γυαλιών της.
Είναι ανύπαρκτη ως περιφερειάρχης και επικίνδυνη, γιατί ως δουλοπρεπής προς την κυβέρνηση δεν παράγει κανένα έργο προκειμένου να υπάρχει η συγκομιδή
για τα γερμανικά ταμεία. Η τηλεοπτική πασιονάρια του έξτρα, εκείνη που φώναζε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, κατέστη και αυτή φιλιπινέζα των δυνάμεων κατοχής.
Χιλιάδες άνθρωποι στη Μάνδρα υποφέρουν από την αμέλεια, την αδιαφορία και την απραξία της μίνι πρωθυπουργού. Ένα πολιτικό φάντασμα που αποκτά οστά όταν φωτογραφίζεται δίπλα στον πρωθυπουργό και τη σύζυγο του. Οι κάτοικοι της Μάνδρας τη θεωρούν πολιτική μούμια.
Είναι ανεπιθύμητη για τους περισσότερους. Είναι ανύπαρκτη. Δεν έχουν καταγραφεί – φίλες και φίλοι – οι ζημιές. Πραγματικά είναι κακή η μοίρα και η ατυχία των κατοίκων της περιοχής που καλοκαιριάτικα δέχτηκαν πάλι χείμαρρους που μπήκαν στα σπίτια, τα καταστήματα και μετέβαλλαν σε ποτάμια τους δρόμους τους.
Η σκέψη μας πρέπει σήμερα να είναι πάλι στους κατοίκους της Μάνδρας και των γύρω πλημμυροπαθών περιοχών. Οι άνθρωποι υποφέρουν καλοκαιριάτικα. Κανένα αντιπλημμυρικό έργο δεν έχει γίνει. Και κάθε φορά που συμβαίνει μια θεομηνία, μια νεροποντή θυμούνται τα θύματα της κας Δούρου. Θυμούνται όσους έχασαν τη ζωή τους από την αμέλεια και την αδιαφορία της, ενώ κινδυνεύουν ξανά.
Καμία κυβερνητική υπηρεσία δεν σπεύδει να βοηθήσει. Βλέπετε – φίλες και φίλοι – στην τριτοκοσμική περιοχή που κυβερνάει το δίδυμο είναι εύκολες οι κατηγορίες για τους άλλους, είναι εύκολοι οι χαρακτηρισμοί ακροδεξιός, εξτρεμιστής και φασίστας αλλά για τις τεράστιες εθνικές ευθύνες τους, ποιούν τη νήσσα. Κάποιος ή κάποιοι πρέπει να σπεύσουν εκεί στη Μάνδρα αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν τολμάει να πάει κανένας.. Όπως πάνε τα πράγματα θα συνεχίσουν να κατηγορούν τρίτους αλλά οι ίδιοι δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τετ α τετ το λαό. 
Φίλες και φίλοι σήμερα είναι η προτελευταία εκπομπή της χρονιάς. Φέτος συμπληρώνω, από το 1965, 53 έτη στις εφημερίδες, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και γενικά στα ΜΜΕ. Δεν ξέρω αν αύριο θα μπορώ να έχω φωνή για να σας μεταφέρω τις απόψεις μου. Ξέρω ότι προσπαθώ να κάνω το καθήκον μου και να φανώ εντάξει απέναντί σας μακριά από πολιτικές επιρροές και κόμματα. Αύριο μπορεί να μην έχω συχνότητα. Θα βρω όμως τρόπους να επικοινωνώ μαζί σας. Το αν θα έχω φωνή είναι θέμα του Κυρίου.
Εκτιμώ ότι ο κόσμος πιθανότατα θα κοιμάται καλύτερα μετά τη συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το Ρώσο προεδρο Βλαδίμηρο Πούτιν. Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα ή αύριο, θα γίνει γνωστή η χώρα και το μέρος που θα συναντηθούν. Ο πρόεδρος Τραμπ μετά την ιστορική συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη προχωρεί σε αποφασίστηκα βήματα μαζί με το ρώσο ομόλογό του. Οι χαμένοι της υπόθεσης θα είναι οι Γερμανοί και οι άλλοι.
Τοκογλυφικά και ληστρικά επιτέθηκαν τα τελευταία χρόνια εναντίον της αμερικανικής οικονομίας και έφτασαν στο σημείο να επιβάλλουν υψηλότατους δασμούς, ακόμη και στα κρασιά της Αμερικής. Στο ραντεβού με το ρώσο πρόεδρο θα ξεκαθαριστούν θέματα και ίσως δημιουργηθεί ένα καινούργιο κλαμπ των πολύ μεγάλων κρατών Αμερικής, Ρωσίας και Κίνας.
Ήδη υπάρχει μία θεαματική διπλωματική προσέγγιση του προέδρου Τραμπ με τον κινέζο ηγέτη, η οποία οδήγησε και στην ιστορική συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Η συνάντηση με τον Πούτιν μπορεί να οδηγήσει τα βήματα των μεγάλων στη δημιουργία ενός νέου G3 ή κάποιου άλλου μεγάλου πολιτικό – οικονομικού σχηματισμού που δεν θα έχει στο τραπέζι τις Βρυξέλλες.
Ο πρόεδρος Τραμπ θεωρεί και το έχει πει ευθέως ότι οι Βρυξέλλες είναι το όχημα των τοκογλύφων Γερμανών. Και σε αυτό συμφωνούν μαζί του εκατοντάδες εκατομμύρια ευρωπαίοι. Ήδη η ιταλική κυβέρνηση δηλώνει ότι το 2019 μπορεί να μην υπάρχει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η γερμανοκρατούμενη γηραιά ήπειρος αποσυντίθεται. Το Βερολίνο θα ηττηθεί διπλωματικά, πολιτικά και οικονομικά. Θα βρεθεί πάλι στην απομόνωση.
Να πω καλημέρα στους Έλληνες της Νέας Υόρκης. Σε όλους τους φίλους μου στις ΗΠΑ, στην Αστόρια, στην Ουάσιγκτον, στη Βιρτζίνια.
Να πω καλημέρα σε όλα τα μέλη του γραφείου του φίλου μου του Τάσου του Παρδάλη, εκλεκτού δικηγόρου της ομογένειας, σε όλους τους διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στη μεγάλη πόλη και φυσικά στον αγαπημένο φίλο, Κεφαλονίτη, Τόμυ Κουρκουμέλη.
Προτελευταία εκπομπή σήμερα της χρονιάς, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σας. Η εκπομπή μου είναι πρώτη σε ακροαματικότητα και σε πιστούς χιλιάδες ακροατές. Δεν σας κρύβω ότι χθες το μεσημέρι αγκάλιασα όλους τους παίκτες της Κορέας.
Είχα κουλουριαστεί γύρω από την τηλεόραση και φιλούσα τα λεπτοκαμωμένα κίτρινα μαγουλάκια τους. Ασπάστηκα έναν έναν όλους τους παίκτες αυτής της χώρας, της νοτιοανατολικής Ασίας, που συνέτριψαν τη Γερμανία 2-0 και την πέταξαν με τις κλωτσιές έξω από το παγκόσμιο κύπελλο και από τη Ρωσία.
Ήταν μια αγαλλίαση. Ήταν αποχαυνωτικό. Ειδικά το δεύτερο γκολ που βρίσκει το γερμανό τερματοφύλακα στη μικρή περιοχή της Κορέας. Παρά τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις. Παρά τα ανάποδα σφυρίγματα, η μικρή θαυματουργή Κορέα, ισοπέδωσε τους ξανθούς ψηλούς από τη Γερμανία, που έφυγαν ταπεινωμένοι με 2 ήττες. Βλέπετε οι Κορεάτες δεν το έβαλαν κάτω ούτε ένα δευτερόλεπτο.
Ούτε είδαν τους Γερμανούς ως αφεντικά στο παιχνίδι. Ήταν πραγματικά ένα απίθανο στρούντελ, θεόξινο. Η φάτσα του προπονητή της εθνικής Γερμανίας, που έφυγε με δύο τεράστια κορεατικά γκολ από το γήπεδο τα έλεγε όλα. Έτσι για να καταλάβουμε πως μια μικρή χώρα όταν έχει τσαγανό μπορεί να αντισταθεί, να κερδίσει και να ταπεινώσει τους γίγαντες.
Όπου και αν βρίσκομαι η Ελλάδα με στοιχειώνει. Με πληγώνουν αφάνταστα όσα διαβάζω όλη την ημέρα για την πατρίδα μου. Η σκιά των σταυρών του Αγίου Πατρικίου σκεπάζει τις σκέψεις μου.
Πολλές φορές νιώθω ότι με ξερίζωσαν από τη γη μου. Μου έβγαλαν με τα χέρια τους την καρδιά μου. Επικοινωνώ όλη την ημέρα με διάφορα σημεία της επικράτειας και με την ομογένεια. Όλοι οι Έλληνες είναι πληγωμένοι. Όλοι τους μισούνε. Δεν είναι απλά αγανακτισμένοι στην πλατεία Συντάγματος. Είναι εξαγριωμένοι. Είναι επαναστατημένοι. Είναι τυφώνας που θα ξεσπάσει πάνω στα κεφάλια όλων αυτών που πρόδωσαν.
Σήμερα θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Προκόπη Παυλόπουλο που ήδη νιώθει τη μεγάλη περιφρόνηση όλου του ελληνικού λαού. Και θα νιώσει ακόμα περισσότερο την αηδία και την οργή του. Κύριε Πρόεδρε, όλη η Βόρεια Ελλάδα βράζει. Είναι καζάνι με λάδι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί. Οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι πρόσωπα μισητά. Προκαλούν εκρήξεις.
Όπου περνάνε οι ίδιοι και οι συγγενείς τους δέχονται τη δυσφορία των πολιτών. Μερικοί από αυτούς είναι προκλητικοί. Φαίνεται ότι θέλουν να προκαλέσουν επεισόδια για να μιλήσουν πάλι για γραφικούς ή χρυσαυγίτες.
Κύριε Παυλόπουλε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ζήτημα αν θα επιστρέψει στο 3% σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Ο Καμμένος θεωρείται προδότης σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη. Όπως αναφέρει ένα πλήθος παρατηρητών της εκπομπής, έχει εξαερωθεί πολιτικά.
Οι πάντες ζητάνε άμεση λαϊκή καταδίκη, τιμωρία και δίωξη, όλων των υπευθύνων για την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και για τα φοβερά πλήγματα κατά της ζωής των Ελλήνων με τα μνημόνια που υπέγραψαν. Κύριε Παυλόπουλε, όπως υπήρξατε βασικός υπεύθυνος για τον πυρπολισμό της Αθήνας, έτσι και τώρα θα είσαστε ο πρωταγωνιστής εκ των πρωταγωνιστών μιας εθνικής καταστροφής αν δεν παραιτηθείτε και δεν οδηγήσετε τη χώρα σε κάλπες.
Η αντιμνημονιακή και αντιγερμανική διάθεση είναι ηφαίστειο. Δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε ούτε εσείς, ούτε οι συγγενείς σας. Είναι η τελευταία ευκαιρία να αποδείξετε ότι κυκλοφορεί στο αίμα σας στοιχειώδης τσίπα.
Παραιτηθείτε και οδηγήστε τη χώρα σε έντιμες εκλογές. Είναι μια ύστατη προειδοποίηση από έναν παλιό φίλο και ομοϊδεάτη σας που δεν πιστεύει ότι καταντήσατε έτσι.
Είναι ένα ύστατο μήνυμα από έναν άνθρωπο που σας συντρόφεψε εκατοντάδες βράδια σε ατέρμονες τηλεφωνικές επικοινωνίες. Είναι μια προειδοποίηση πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε πλήρη λαϊκή εκτροπή. Μαθαίνω από έναν δίκτυο φίλων μου στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κυκλοφορούν συνοδεία πολλών αστυνομικών.
Πολλές από τις πόλεις και τα χωριά έχουν κηρύξει όλους τους κυβερνώντες, Συριζαίους και Ανελίτες, ανεπιθύμητα πρόσωπα. Ήδη εφάνησαν οι πρώτες επιγραφές με σπρέι: «Τσίπρα είσαι προδότης. Πουλήσατε τη Μακεδονία. Δεν ξεχνάμε την προδοσία!».
Σας διαβεβαιώνω, κύριε Παυλόπουλε ότι δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν. Ενδεχομένως, μάλιστα μετά τις εκλογές, κάποιοι Κοτζιάδες ίσως υποχρεωθούν να αλλάξουν χώρα. Η παρούσα προειδοποίηση είναι αμφίδρομη προς όλους τους μειοδότες των Αθηνών που νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι αμνήμονες ή είναι κάτι που θα περάσει έτσι ατιμωρητί.
Το πολιτικό αερόστατο, ο εθνομηδενιστής, ο άνθρωπος που ανακάλυψε ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων, αλλά ήταν απλά εθνοκάθαρση, ο Φίλης, κατήγγειλε – φίλες και φίλοι – αυτός ο ανεκδιήγητος – ότι ο Ιβάν Σαββίδης και ο ιστορικός ΠΑΟΚ, συνωμότησαν μαζί με τον Πειραιά για να ανατρέψουν τη μεγάλη συγκυβέρνηση, η οποία όπου σταθεί τρώει σάπιες ντομάτες, κλούβια αυγά και ξινισμένα γιαούρτια.
Η πολιτική μπετονιέρα του ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξε ενσυνείδητα ή ασυνείδητα τους Απριλιανούς κλώνους και τον Πάνο Καμμένο, ξαφνικά κατηγόρησε τον άνθρωπο που έσπρωχναν να πάρει άδεια στο διαγωνισμό Survivor, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Αφού έβαλαν τον άνθρωπο να κοιμάται μαζί με τα ούρα του επί ώρες, αφού βγήκαν στη βουλή και τον υποστήριζαν Τσίπρας και Καμμένος, αφού του έσβησαν τα πρόστιμα από τη ΣΕΚΑΠ, αφού ο Πάνος Καμμένος πήγε στην πρεμιέρα του καναλιού που αγόρασε, αφού φώναζαν ζήτω ο Ιβάν, τώρα τον κατηγορούν ότι εξαγόρασε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργο Λαζαρίδη και ότι συνωμοτεί με τον Πειραιά, δηλαδή με τον Μαρινάκη, για να ανατρέψουν την κυβέρνηση.
Ποια κυβέρνηση να ανατρέψουν; Την κυβέρνηση των καζίνο; Την κυβέρνηση των Πρεσπών; Την κυβέρνηση των ψαλιδισμένων συντάξεων; Την κυβέρνηση που κάνει εμετό όποιος τη βλέπει; Την κυβέρνηση που έχει στελέχη τους Φίληδες και τους Γαβρόγλου; Δεν έχουν καταλάβει οι άνθρωποι, ότι όσοι έχουν λίγο μυαλό ακόμη, παίρνουν δρόμο και φεύγουν; Δεν έχουν καταλάβει ότι έρχεται όχι Τυφώνας, όχι Ίρμα, όχι «Νεφέλη», αλλά λαϊκός αρμαγεδώνας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με αστρονομική ταχύτητα στο 3% και ο Καμμένος εξαερώνεται και προωθείται ως σκόνη του διαστήματος στο άπειρο.
Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ο λαός δεν μπορεί να συγχωρέσει όλη την υλοποίηση του μνημονίου, τη ρευστοποίηση της περιουσίας του και τη γιγαντιαία εθνική προδοσία;
Μιλάνε για συνωμοσίες οι μεγαλύτεροι συνωμότες. Το ωραίο είναι ότι όποιος φεύγει, όπως ο Λαζαρίδης, του ζητάνε πίσω την έδρα. Ενώ ο άνθρωπος αυτός, όπως σωστά λέει, εξελέγη με την υπόσχεση να μην πουλήσει τη Μακεδονία.
Προτρέπω όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να πείσουν το δίδυμο των αρχηγών να κάνει εκλογές εν μέσω θέρους, να εξαερωθεί για να καλμάρει η κατάσταση. Είναι τεράστια η ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας που τους ανέχεται.
Στη χώρα του Εφιάλτη, φαίνεται ότι είναι πολλοί πρόθυμοι να παράσχουν υπηρεσίες στους Πέρσες. Άκουσα ότι οι Ποταμίσιοι είναι πρόθυμοι να παράσχουν υπηρεσίες στον Τσίπρα αν φύγουν οι ανελίτες. Φαίνεται ότι κανείς δεν υπολογίζει τον ελληνικό λαό. Οι εφιάλτες δεν θέλουν κάλπες. Κύριε Παυλόπουλε είστε άβουλος και μοιραίος αντάμα, αν δεν οδηγήσετε τη χώρα σε κάλπες. Θα είστε το πλέον τραγικό πρόσωπο της ιστορίας του μνημονίου.
Πρέπει να πω στον Πρόεδρο της Βουλής, στον κο Νίκο Βούτση που λέει ότι είναι ολιγάριθμες ομάδες ακροδεξιών αυτοί που ενοχλούν ή επιτίθενται εναντίον στελεχών της κυβέρνησης, ότι είναι πολύ εύκολο να διαπιστώσει πόσο λίγοι είναι οι επιτιθέμενοι. Να πει στον πρωθυπουργό να στήσει κάλπες, για να καταλάβει ότι έχει επιστρέψει στην εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνιζόταν να μπει στη βουλή.
Επίσης, πρέπει να συνειδητοποιήσει ο Πρόεδρος της βουλής ότι με το να υπερασπίζεσαι τα μνημόνια, τις εθνικές υποχωρήσεις εισπράττεις την αντίδραση του συνόλου του έθνους.
Δεν μπορεί από τη μια να θεωρείς λογικές τις αντιδράσεις του κοινού όταν λες ότι θα σκίσεις τα μνημόνια, και παράλογες και ακροδεξιές όταν αντί να τα σκίσεις τα εφαρμόζεις. Θα πρέπει και ο ίδιος να σκεφτεί ότι η δημοκρατία και το Σύνταγμα προστατεύονται από τους πολίτες. Όχι μόνο από την κυβέρνηση. Αυτό επιβάλλει και το τελευταίο εδάφιο του Συντάγματος.
Ο πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος εμφανίζεται ως εκπρόσωπος πλειοψηφίας, ενώ στην ουσία αποτελεί μονάδα ισχνότατης μειοψηφίας, θα πρέπει λίγο να σκεφτεί πόσοι διαδηλωτές των Εξαρχείων ή αντιεξουσιαστές ή οι φίλοι της 17Ν έφτασαν στο σημείο να συναγελάζονται και να μιξάρονται με κλώνους Απριλιανών οικογενειών και φίλους Γεωργαλάδων και άλλων Απριλιανών. Όταν φτάσει στο σημείο να σκεφτεί αυτό το πράγμα, θα σκεφτεί και τι μπορεί να παράγει αυτή η μίξη. Η δε ποταμίσιοι, που σπεύδουν εύκολα να δώσουν ψήφο σε αντικατάσταση των Ανελιτών ας σκεφτούν όσα λέει κατά διαστήματα ο αρχηγός τους, πρώην παιδί του Mega για το σημερινό πρωθυπουργό .
Έμαθα ότι η ΝΔ διέγραψε τον κο Μίχαλο. Διάβασα στο διαδίκτυο ότι ο κος Μίχαλος πρόκειται να προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ μετά από συνάντηση που είχε με τον κο Παππά. Οι ανατολίτες λένε εχέσθη η φατμέ στο Γενί τζαμί. Ανοίξτε τα παράθυρα γιατί μύρισε πολύ.
Μια λεπτομέρεια και για τους ποταμίσιους. Ρε παιδιά, δεν ακούτε τι δηλώνει ο αρχηγός σας; Γιατί τρέχετε τόσο γρήγορα; Κάτι ξέρει ο Σταύρος για να μιλάει για τους εργολάβους του ξανθού Απρίλη.
Να πω και δύο λόγια για τον κύριο Κοτζιά που παλεύει με νύχια και με δόντια ως βέρος Σκοπιανός να εντάξει τα γειτονικά Σκόπια στην Ευρώπη και να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις να ξεκινήσουν τις αλυτρωτικές επιχειρήσεις.
Οι σκοπιανοί δεν πήραν ημερομηνία έναρξης διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε. και έβαλε τα κλάματα και αυτή η πολιτική φούσκα που κάνει ανόητες πλακίτσες μπροστά στις κάμερες. Γάλλοι και Ολλανδοί είπαν όχι και έστειλαν την υπόθεση των Σκοπίων το καλοκαίρι του 2019. Άρχισε πάλι να κλαίει η εθνομηδενιστική Αθήνα, ότι κινδυνεύει η συμφωνία στις Πρέσπες. Γιατί ο Ιβάνοφ απειλεί με φυλάκιση τον Ζάεφ.
Και γιατί δεν ξέρουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πρέπει να κάνουν το Φθινόπωρο. Ο Κοτζιάς όμως τα δίνει όλα. Πρώτο παιδί. Το είπε και ο Ζάεφ. Σαν να είναι δική του χώρα παλεύει για εμάς είπε σε συνέντευξή του. Αυτό είναι το μεγάλο μπαλόνι του υπουργείο των Εξωτερικών. Ευτυχώς για εμάς τα πράγματα μπλοκάρουν Γαλλία και Ολλανδία, που καταλαβαίνουν αρκετά.
Πρέπει επίσης να σας μεταφέρω την αηδία και την οργή της ομογένειας για όλους αυτούς που σχηματίζουν την πολιτική αγυρτεία της εποχής. Τους τυχοδιώκτες, ποκαδόρους, πρεφαδόρους και ρουλετάκηδες, καζινόβιους που απαρτίζουν την κυβέρνηση.
Διώξτε το φόβο από μέσα σας. Μόλις διώξουμε το φόβο θα απελευθερωθεί η πατρίδα. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην ιερή γη. Πρέπει να το νιώσουν και να το υποστούν, όπως οι δοσίλογοι της κατοχής. Πρέπει να νιώσουν την πυρωμένη ανάσα ενός λαού που πουλήθηκε και προδόθηκε και επιστρέφει τιμωρός. Καμία προβοκάτσια δεν πρόκειται να περάσει. Κανένα επιχείρημα. Θα ισοπεδωθούν από την ετυμηγορία μας.
Τελικά έφτασε σε γνώση μου το βιβλίο. Να είναι καλά ένας γιατρός, κορυφαίος Έλληνας γιατρός, που εργάστηκε 20 χρόνια στο περιβάλλον του Χάρβαρντ. Το βιβλίο έχει τίτλο: μαχητική δημοσιογραφία.
Οι συγγραφείς όπως μου διάβαζε ο γιατρός – δύο Ηρακλειώτες – ο Γιάννης Χαλκιαδάκης και ο Αντώνης Σανουδάκης. Σε αυτό το βιβλίο περιγράφουν πως μια ομάδα νέων ανθρώπων είχαν αποφασίσει να απαγάγουν τον Στυλιανό Παττακό στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα γινόταν για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου στην Κρήτη. Μέσα σε αυτή την ομάδα των αντιστασιακών, όπως περιγράφεται, πέρασε ο Ηρακλής…
Εκείνη την εποχή, είχε μεγάλα έργα ο Σκαπανέας στην Κρήτη. Ξαφνικά η δικτατορία έπιασε όλους εκείνους που σχεδίαζαν την απαγωγή του Παττακού. Όπως μου διάβαζε ο γιατρός – οι Χαλκιαδάκης- Σανουδάκης – έγραψαν : «οι συλληφθέντες καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις».
Ο μόνος που τη γλίτωσε με δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή, ήταν ο Ηρακλής… Ήταν ο θείος του κλώνου. Όλη η οικογένεια έπαιρνε εργολαβίες από τη χουντάρα και ειδικά ο Στυλιανός έδινε δουλειές στο Σκαπανέα και στην ΑΤΕ Ηρακλής. Δεν πέρασε πολύς καιρός από το στρατοδικείο και να σου μπροστά στον ομιλούντα που έκανε ρεπορτάζ Παναθηναϊκού ο Ηρακλής…
Εγώ τα βράδια στο Δομάζο και τα μεσημέρια στη Λεωφόρο με τον Ηρακλή. Πως βρέθηκε ο Ηρακλής από το στρατοδικείο, δεξί χέρι του Κίτσιου και του Ασλανίδη που ήταν πρωταίτιοι πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου; Μπορεί να μας πει ο Πρόεδρος της Βουλής; Μπορεί να μας πει ο κος Φίλης; Η κα Δούρου; Μπορούν να μας πουν γιατί έπαιρναν τόσες δουλειές από τη Χούντα τα αδέλφια;
Γιατί προτιμούσε ο Παττακός το Σκαπανέα; Ποιες ήταν οι σχέσεις με τη Χούντα, την εκκλησία της Χούντας και μετά με τον Αλαβάνο; Το βιβλίο μαζί με πολλά άλλα στοιχεία εκείνης της περιόδου, αποδεικνύουν πως οι συγγενείς του Ηρακλή βρήκαν τους φίλους των Γεωργαλάδων.
Και έγιναν ένα. Εις σάρκαν μίαν, πολιτικήν! Έρχονται και άλλες αποκαλύψεις, συγκλονιστικού περιεχομένου. Μου λέει ο φίλος μου ο γιατρός, ότι αυτό το βιβλίο βγήκε από τις εκδόσεις: ταξιδευτής.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους σταθμούς στις ΗΠΑ που μεταδίδουν το πρόγραμμά μου. Πολλά ευχαριστώ στον Ελλάς Fm της Νέας Υόρκης, στο φίλο μου στο Βικέντιο. Επίσης πολλά ευχαριστώ σε φίλους μου στην αμερικανική διοίκηση που μου στέλνουν χαιρετισμούς.
Ο πόλεμος εναντίον των Γερμανών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών ληστών, όπως σωστά τους χαρακτηρίζει ο πρόεδρος Τραμπ, συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί.
Ορισμένοι φίλοι μου, που εργάζονται στη διοίκηση, σε email μου γράφουν ότι οι δασμοί που επιβάλλουν Γερμανοί και άλλοι φίλοι τους στα κρασιά της Καλιφόρνιας φτάνουν έως και 270%.
Αντιλαμβάνεστε γιατί πρέπει να πολεμήσουμε αυτή την τοκογλυφία και αυτή την κατοχή. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το διαδίκτυο που αναπαράγει την εκπομπή μου, καθώς και όλα τα Μακεδονικά Σωματεία.
«Βόμβα» έριξε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αντιμέτωπη με μια υπαρξιακή κρίση και ενδέχεται να καταρρεύσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες είπε.
Ο Σαλβίνι, επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Λέγκας, επεσήμανε ότι στη σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο στις Βρυξέλλες θα αποκαλυφθούν οι διαφωνίες μεταξύ των χωρών στα θέματα του προϋπολογισμού και της μετανάστευσης.
«Τους επόμενους μήνες θα αποφασιστεί αν η Ευρώπη εξακολουθεί να έχει μέλλον στην τρέχουσα μορφή της ή αν όλο αυτό είναι μάταιο. Δεν πρόκειται μόνο για τον προϋπολογισμό των επόμενων επτά ετών. Του χρόνου είναι οι ευρωεκλογές. Μέσα σε έναν χρόνο θα δούμε αν εξακολουθεί να υπάρχει η ενωμένη Ευρώπη ή όχι», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου