Ο... ειρηνοποιός, η Rothschild και το κράξιμο στο Λονδίνο
Το διαβάσαμε αλλά νομίζαμε ότι κάνουν… πουλάκια τα μάτια μας. Το περιοδικό Foreign Policy σε άρθρο του ζητά να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζαέφ για τη συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων.
«Οι δύο ηγέτες που αξίζουν το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης δεν συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Σιγκαπούρη. Αντιθέτως, θα συναντηθούν την Κυριακή στις όχθες μιας λίμνης στα σύνορα Ελλάδας, ΠΓΔΜ και Αλβανίας (σ.σ. την αναφέρει ως «Μακεδονία»). Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, μιας χώρας που αναμένεται να αναγνωριστεί ως «Βόρεια Μακεδονία», θα υπογράψουν μια συμφωνία για να επιλύσουν μια πολυετή διαμάχη για το όνομα», γράφει σε χθεσινό άρθρο του το περιοδικό. Ο χρόνος
είναι προφανώς πριν από τις Πρέσπες αλλά τι σημασία έχει. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει ένα σοβαρό περιοδικό που ζητά να δοθεί Νόμπελ στον Τσίπρα. Τα ύστερα του κόσμου.
Μα πώς είναι δυνατόν; Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Είναι μια τόσο σπουδαία συμφωνία που αφορά την παγκόσμια ειρήνη; Σίγουρα όχι.
Και ποιους επηρεάζει αυτή η συμφωνία; Είχαμε πόλεμο ή έστω αναταραχή στα Βαλκάνια και ήρθαν αυτοί οι δύο γίγαντες της πολιτικής για να σώσουν τους λαούς; Φυσικά όχι. Μα τότε πώς γράφτηκε κάτι τέτοιο αλλά και πώς μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού έγραψαν ύμνους για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες;
Το μυστικό για την αποθέωση αυτή έχει ένα όνομα. Rothschild, η γνωστή τράπεζα που έχει προσλάβει η κυβέρνηση και με δικά μας λεφτά κάνει λόμπινγκ.
Υπάρχει κι ένα ακόμη όνομα. Anne Laure Kiechel. Ποια είναι αυτή η κυρία που μάλιστα ακούγεται ότι έχει και γραφείο στο Μαξίμου; Απλό. Η δυναμική κυρία είναι κορυφαίο στέλεχος της Rothschild, την οποία έχει προσλάβει ο Τσίπρας που είχε πάει μάλιστα πέρυσι στα γραφεία της σ’ εκείνο το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι.
Η εν λόγω κυρία είναι λομπίστρια κι έχει αναλάβει υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις του Τσίπρα. Αυτή του κλείνει ραντεβού στο εξωτερικό, αυτή… «πληρώνει» μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό, αυτή «φυτεύει» άρθρα που αποθεώνουν τον Τσίπρα και την κυβέρνηση.
Με δικά μας λεφτά η λομπίστρια γράφει ανοησίες για Νόμπελ, τα παίρνουν οι φυλλάδες του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα και τα αναπαράγουν και τσιμπάνε οι σανοφάγοι. «Βρε λες να έχουμε τέτοια πρωθυπουργάρα», αναρωτιούνται ορισμένοι;
Έτσι λοιπόν η κυρία Anne Laure Kiechel βγάζει τη συμφωνία για τη Μακεδονία μια χαρά, σε σημείο που αξίζει και Νόμπελ Ειρήνης. Έτσι γίνονται τα θαύματα ή μάλλον έτσι συνεχίζονται διότι η ίδια είναι που μεσολάβησε πέρυσι και πήρε ο Τσίπρας βραβείο από κάποιο περιοδικό ονόματι «Politique Internationale» και από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Παρισιού. Η ίδια είναι που γράφει τους λόγους του Τσίπρα όταν αυτοί αφορούν το χρέος. Ακούγεται μάλιστα ότι αυτή έβαλε το χεράκι της για το περίφημο σόου της γραβάτας στο Ζάππειο.
Όλο το lobbying η κυρία αυτή το κάνει μαζί με το… κοουτσάρισμα του... μπαχαλάκια που αίφνης έγινε πρωθυπουργός αν και δεν είχε ούτε ελάχιστη γνώση αγγλικών ή δεν είχε πάει παραπέρα από το κάμπινγκ του Συνασπισμού.
Το πόσο ύποπτος είναι ο ρόλος της τράπεζας το ξέρουμε όλοι λίγο πολύ. Λέγεται ότι βρίσκεται και πίσω από το κοουτσάρισμα του Ερντογάν κι άλλων ηγετών. Άγνωστο πόσα εκατομμύρια το χρόνο παίρνει. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο Τσίπρας, ο αριστερός πρωθυπουργός που πονά το λαό, πληρώνει ένα σκασμό λεφτά για να φτιάχνει το προφίλ του στο εξωτερικό την ώρα που κόβει τις συντάξεις.
Έλα όμως που η... σιδηρά κυρία δεν μπόρεσε να προστατεύσει τον... ειρηνοποιό από το κράξιμο που του επιφύλασσαν αγανακτισμένοι Έλληνες στο Λονδίνο για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε χθες φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.
Συγκεντρωμένοι Έλληνες που βρίσκονταν απέναντι από το κτίριο του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο. Ο Α. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με Έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.
Πιθανολογούμε ότι ο λαοπρόβλητος θα δείξει πάραυτα την πόρτα της έξοδου στην εν λόγω κυρία μετά από το στραπάτσο που υπέστη.
Διότι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο άντρο του καπιταλισμού για να πανηγυρίσεις την... έξοδο από τα μνημόνια κι αντί να σε υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων να σε παρομοιάζουν με τον Ιούδα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Αχ βρε Αλέξη, νόμισες ότι από μπαχαλάκιας αριστερούλης θα μεταμορφωθείς σε ακραιφνή καπιταλιστή χωρίς συνέπειες.
Νόμισες ότι ο λαός θα σε ανακηρύξει μέγα ηγέτη επειδή έκλεισες το Σκοπιανό. Λες και οι προηγούμενοι κυβερνήτες ήταν ηλίθιοι που έκαναν τα πάντα για να μπλοκάρουν το ξεπούλημα.
Πάλι αυταπατήθηκες...

 http://www.antinews.gr/action.read/politiki/o-eirinopoios-i-rothschild-kai-to-kraksimo-sto-londino/2.124882