Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Τέλος στην δράση δύο ΜΚΟ στη Λέσβο βάζει η Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά την διενέργεια αυτοψιών στους χώρους δραστηριοτήτων των δύο ΜΚΟ «δεδομένης της διαπίστωσης ακαταλληλότητας συγκεκριμένων χώρων και επικινδυνότητάς τους για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον»

Την απαγόρευση άσκησης της δραστηριότητάς τους επέβαλε σε δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Λέσβο, με αποφάσεις της, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά την διενέργεια αυτοψιών στους χώρους δραστηριοτήτων των δύο ΜΚΟ «δεδομένης της διαπίστωσης ακαταλληλότητας συγκεκριμένων χώρων και επικινδυνότητάς τους για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον και με σκοπό την προστασία σημαντικών δημόσιων αγαθών», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τις ακόλουθες:

– «Συμπαράσταση Λέσβου ΑΜΚΕ», σε χώρο (λεωφορείο και παρακείμενος στεγασμένος χώρος) εντός ιδιοκτησίας κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη στο 2ο χλμ Παναγιούδας -Καλλονής (ΚΑΒΑ ΣΑΝΤΟ), στον οποίο παρασκευάζονται, συντηρούνται και διατίθενται γεύματα σε πρόσφυγες – μετανάστες.

– KADRI NEDA AMER (είτε αυτή ενεργεί ατομικά και για δικό της λογαριασμό, είτε ενεργεί για λογαριασμό της οργάνωσης «Humans 4 Humanity», της οποίας τυγχάνει ιδρυτής, κατά δήλωσή της, σε χώρο (αποθήκη) μισθωμένο, κατά δήλωσή της από την ίδια, ιδιοκτησίας κ. Χαράλαμπου Αχλάτη, που βρίσκεται στο 11ο χλμ Μυτιλήνης -Καλλονής (πρώην κτίριο ΝΑΟΛ) και χρησιμοποιείται για την διαβίωση μεταναστών –προσφύγων.

Πηγή: astraparis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου