Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

NAI στην BRexit: Χρέος προς όλη την ανθρωπότητα!

του Μανώλη Βολουδάκη
 
PCR: Αυτό θα σήμαινε ότι η Γερμανία θα έπρεπε να στραφεί προς την Γαλλία για να την αναγκάσει να πληρώσει, αντί για την Ελλάδα και να λεηλατήσει την Γαλλία αντί αυτής. Κοιτάξτε, η Ελλάδα λεηλατείται, εξαναγκάζονται να παραδώσουν τα δημόσια περιουσιακά τους στοιχεία σε ιδιώτες ξένους επενδυτές. Αυτός είναι ο λόγος, που οι Γερμανικές και οι Ολλανδικές τράπεζες δεν θέλουν καμία ελάφρυνση του χρέους, επειδή χρησιμοποιούν το χρέος ως λόγο για να λεηλατήσουν την Ελλάδα, όπως έκαναν με την Ιρλανδία, την Λετονία και την Πορτογαλία. Είναι αυτό, που έκαναν οι ΗΠΑ σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Χρησιμοποιούν το χρέος για να λεηλατήσουν χώρες και είναι πραγματικά σοβαρό στην Ελλάδα. Έτσι, η Ελλάδα δεν έχει λόγο να μείνει και να αισθάνεται ότι εκφοβίζεται. Αλλά θα μπορούσε να πάρει κουράγιο από το παράδειγμα των Βρετανών.
Έτσι, η Βρετανία δεν μπορεί να λεηλατηθεί, λόγω του δικού της νομίσματος, αλλά αυτό κάνει το δικό της νόμισμα ευάλωτο σε επιθέσεις και καταστροφή. Έτσι, μια δύναμη γίνεται αδυναμία. Αλλά είναι δύναμη για τις αδύναμες χώρες, απλά να βγουν έξω επειδή δεν έχουν το δικό τους νόμισμα. Είναι εύκολο για αυτές να βγουν.
JC: Πηγαίνοντας πίσω στο σχόλιο του Daniel Hannon, ότι η Ε.Ε. είναι στάσιμη. Ήταν πάντα η πρόθεση της...

Washington να καταστεί η Ευρώπη αδύναμη από οικονομική άποψη, έτσι ώστε να μην είναι ένας αποτελεσματικός ανταγωνιστής εναντίον των ΗΠΑ; Η Ευρώπη θα μπορούσε να είναι οικονομικά ισχυρότερη κάτω από διαφορετικές συνθήκες όπου θα μπορούσε να εμπορεύεται ελεύθερα.
PCR: Δεν το ξέρω αυτό, είναι υποθετικό, δεν έχω καμία δυνατότητα να γνωρίζω. Αλλά γνωρίζω ότι η Washington ήθελε πάντα την Ευρώπη για λόγους ελέγχου ενάντια στους Σοβιετικούς αρχικά. Έτσι, για τον λόγο αυτό, θα ήθελε η Ευρώπη να είναι οικονομικά ισχυρή κατά της Ρωσίας.
Αυτός είναι ο λόγος, που η Washington επινόησε την Επιχείρηση Gladio όπου η CIA και άλλες ομάδες πήγαν σε όλη την Ευρώπη βομβαρδίζοντας μέρη, όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και κατηγορώντας άλλες ομάδες όπως την Bader Meinhof, κλπ.
JC: Ωστόσο, η CIA είχε χρηματοδοτήσει επίσης ήπια αριστερές ομάδες. Είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση πράγματι.
PCR: Έτσι ήθελαν μια ισχυρή Ευρώπη εκείνη την εποχή. Όταν η Ρωσία κατέρρευσε, τότε ο στόχος ή ο δαίμονας της Αμερικανικής ηγεμονίας ήρθε στο προσκήνιο. Η Ρωσία ήταν το μόνο εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία. Έτσι, αν το ΝΑΤΟ κατέρρεε, η απειλή για την ανθρώπινη ζωή, θα απομακρυνόταν. Τώρα βλέπουμε απερίσκεπτες, ανεύθυνες επιθέσεις στην Ρωσία. Αν αυτή ΗΤΑΝ επιθετική, θα το ξέραμε γιατί οι χώρες αυτές δεν θα ήταν πια εκεί!
Γιατί η Ρωσία να εισβάλει στις χώρες της Βαλτικής; Η Ρωσία τους έδωσε την ανεξαρτησία τους. Απλά δεν υπάρχει κανένα σημάδι Ρωσικής επιθετικότητας εκεί ή σχεδιασμού ή συσσώρευσης, αλλά ο Τύπος το κάνει όλο ένα αναμφισβήτητο γεγονός.
Πάντα ανασύρουν το επιχείρημα του να έχουμε μια "θέση στο τραπέζι", επιχείρημα υπέρ της Βρετανίας να παραμένει στην Ευρώπη. Συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες από την Βρετανική πλευρά. Η λογική είναι, αν είμαστε στο τραπέζι κάποιου άλλου, ΜΕΤΡΑΜΕ. Τι έχει συμβεί σε αυτό το μεγάλο έθνος;
Το μεγαλύτερο επίτευγμα της Βρετανίας απειλείται
Η ελευθερία είναι ένα ανθρώπινο επίτευγμα, που κατάφεραν κυρίως οι Βρετανοί κατά τη διάρκεια πολλών αιώνων για να έχουν υπεύθυνη κυβέρνηση και οι άνθρωποι να προστατεύονται από το κράτος δικαίου. Ο νόμος αφαιρέθηκε από τα χέρια της κυβέρνησης, ως ΟΠΛΟ και μετατράπηκε σε μια ΑΣΠΙΔΑ για να προστατεύσει τους ανθρώπους. Η δημιουργία ελευθερίας με την μετατροπή του νόμου σε μια ασπίδα και όχι σε ένα όπλο ήταν το μεγάλο Βρετανικό επίτευγμα. Τώρα είναι, που όλα πετάγονται μακριά.
JC: Έτσι τώρα οι Βρετανοί έχουν μια ευκαιρία TΩΡΑ να κάνουν το "σωστό", όπως θα το αποκαλούσε ο Cameron. Μια ψήφος υπέρ της BRexit, έστω και συμβολική, θα μπορούσε να ενθαρρύνει τους ανθρώπους σε άλλες χώρες. Έτσι έχουμε μια σοβαρή ευκαιρία εδώ, για να ψηφίσουμε για μια πολύ ευρύτερη άποψη και πραγματικά να αλλάξουμε τα πράγματα.
PCR: Είναι μια ψήφος για την ανθρωπότητα, για την ζωή στην γη. Αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή στην γη. Μπορεί να αλλάξει η νοοτροπία του καθενός και να πείσει τους άλλους για να δυσπιστούν στον μηχανισμό προπαγάνδας των κυβερνήσεών μας. Λέει ότι οι άνθρωποι μπορούν να δουν μέσα από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Αυτό είναι το μήνυμα, το σημαντικό. Θα επηρεάσει τους ανθρώπους σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ε.Ε. Η βάση της προπαγάνδας όλων των δυτικών κυβερνήσεων θα εξαφανιστεί. Είναι ο μόνος τρόπος, που οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν πίσω τον έλεγχο της ζωής τους. Αυτή την στιγμή δεν έχουν τίποτα, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου