Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Γυναίκα μήνυσε τράγο στο Καστελόριζο

Σε εφιαλτική δοκιμασία εξελίχθηκαν οι ολιγοήμερες διακοπές στο Καστελόριζο για μια γυναίκα από τη Λέρο. Η άτυχη γυναίκα που είχε μεταβεί στο νησί με τον σύζυγό της για μερικές ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, δέχθηκε... επίθεση από ένα τράγο, ο οποίος μάλιστα κυκλοφορούσε ανεξέλεγκτος στα σοκάκια του νησιού. Ο απολογισμός για την γυναίκα είναι ένα διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι και μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου ενώ η ίδια όπως δήλωσε στη ΡΟΔΙΑΚΗ επισήμανε ότι η δοκιμασία που έζησε ήταν εφιαλτική και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.
«Πηγαίνουμε τα τελευταία 7 χρόνια σε αυτό το πανέμορφο νησί μας. Μένουμε μόνιμα στη Λέρο με τον σύζυγό μου. Θεωρώ το Καστελλόριζο το πιο...

ασφαλές μέρος του κόσμου. Έτσι βγήκαμε βόλτα στα σοκάκια του σε μια όμορφη διαδρομή που μας αρέσει να απολαμβάνουμε. Ο τράγος (που τον είδαμε πράγματι με τα μάτια μας) μου επιτέθηκε πισώπλατα. Με έριξε κάτω και με χτύπαγε με μανία. Αν δεν ήταν εκεί ο σύζυγός μου να μπει μπροστά να τον χτυπήσει και να υποχωρήσει, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει. Μου προκάλεσε διπλό κάταγμα. Αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στο Κας, απέναντι στην Τουρκία, για να βγάλουμε ακτινογραφία. Μας εξυπηρέτησαν οι άνθρωποι, μας περίμενε ασθενοφόρο εκεί.  Δεν μας έσωσε κανένας ιερέας, όπως γράφτηκε. Αντίθετα, μάθαμε ότι την προηγούμενη μέρα και ο ιερέας δέχθηκε επίθεση από τον τράγο. Ήταν μια σκληρή δοκιμασία και θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου», τόνισε η άτυχη γυναίκα. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου