Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ! ΤΩΡΑ!

Με σαφές ερώτημα: "Επιθυμείτε ή όχι να παραμείνει η χώρα σας μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;"

"ΠΑΡΑΜΟΝΗ" ή "ΕΞΟΔΟΣ" πρέπει να είναι οι επιλογές. Καμία ασάφεια! Τίποτα διφορούμενο! Αν η ψήφος είναι υπέρ της επιλογής "ΕΞΟΔΟΣ", η χώρα αποχωρεί ΑΜΕΣΑ από την Ε.Ε. No "if's", no but's", no "maybe's"!


Όσες φορές έγιναν δημοψηφίσματα σε χώρες της Ε.Ε. (Βρετανία, Δανία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, με εξαίρεση την Ισπανία, ο Λαός της οποίας έχει σαφώς αναθεματίσει την ώρα και την στιγμή) η ψήφος ήταν ΣΑΦΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στις μεθοδεύσεις της "ευρωπαϊκής ενοποίησης". Αυτό δεν οφείλεται στο ότι οι Λαοί της Γηραιάς Ηπείρου επιθυμούν να είναι διχασμένοι και ξένοι προς ..

αλλήλους (κάθε άλλο!) αλλά στο ότι ανάμεσα στην "ενοποίηση" (= ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ στον διεθνή Ιμπεριαλισμό) και στην ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ (ειρηνική συνύπαρξη και γνήσια συνεργασία των Λαών) υπάρχει ΧΑΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Την πρώτη, την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, επεδίωκε ακριβώς και ο Ναζισμός του 3ου Ράιχ (για παράδειγμα). "Κατάργηση των συνόρων" (= υποταγή όλων των χωρών της Ευρώπης στην Γερμανία) με κοινό νόμισμα (ΝΑΙ, και αυτό υπήρξε μεθόδευση των Ναζήδων!) εξάλειψη των εθνικών ταυτοτήτων, ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις επιθυμίες και τα συμφέροντα των Τραπεζών και των Μονοπωλίων, και μετατροπή της Ευρώπης σε μια πολυεθνική (= αεθνική) και πολυπολιτισμική (= απολιτισμική) ΧΑΒΟΥΖΑ, όπου κανένας ΔΟΥΛΟΣ δεν θα έβρισκε έδαφος συνεννόησης και σύμπραξης με κανέναν ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ. (ΟΙ Ναζήδες του Γ' Ράιχ είχαν αρχίσει αυτήν την τακτική με στρατολόγηση αλλοεθνών - ακόμα και Μογγόλων - στα SS, αλλά μετά τον πόλεμο το μεγάλο κεφάλαιο έδειξε τα πραγματικά του σχέδια που εκετείνονταν πολύ πιο πέρα από της ανάγκες του όποιου στρατού.) Όλα τα ανωτέρω αποτελούν στόχο και μεθόδευση και των σημερινών παγκοσμίων κυριάρχων: Τραπεζών, Μονοπωλίων, Ιμπεριαλιστικών Οργανισμών (NATO, Ε.Ε., ΕΚΤ., κλπ). Το μόνο που άλλαξε από τον Β' Παγκ. Πόλεμο είναι οι ονομασίες και οι αμοιβαίοι συσχετισμοί. Την θέση της Ναζιστικής Γερμανίας ως ηγεμονεύουσας δύναμης του Άξονα Γερμανίας - Ιταλίας κατέλαβαν οι Η.Π.Α. Εκείνη του "κολαούζου" (φασιστική Ιταλία) δόθηκε στην Ε.Ε. η οποία, μαζί με τους Υπερατλαντικούς Πάτρωνές της αποτελεί τον Νέο Άξονα (Η.Π.Α. - Ε.Ε.) Ήτοι ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ. Τον ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Οι Λαοί της Ευρώπης αντιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω (πιο σωστά: Τα βιώνουν, κατ' οδυνηρό και καταστρεπτικό τρόπο). Και για αυτόν τον λόγο ΑΠΟΚΡΟΥΟΥΝ κάθε μεθόδευση για "ευρωπαϊκή ολοκλήρωση" και "παγκοσμιοποίηση". Και οι σύγχρονοι φασίστες του 4ου Ράιχ το γνωρίζουν αυτό καλά. και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Χαρακτηρίζουν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος "μέγα σφάλμα" το οποίο θα έχει σαν αποτέλεσμα "την καταστροφή όσων έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα". (ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, αν όχι επειδή είναι εκ προοιμίου γνωστό ότι οι Λαοί τάσσονται υπέρ της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ τους από την Ε.Ε. και θα ψηφίσουν ΕΝΑΝΤΙΟΝ της;) Ανακαλύπτουν ότι ένα δημοψήφισμα "φέρνει διχασμό". (Το ίδιο ακριβώς έλεγε, για παράδειγμα, και η χούντα των συνταγματαρχών: "Εθνική συμφιλίωση και πόλεμος στον διχασμό που γεννούσε ο παλαιοκομματισμός και η φαυλοκρατία". Ή ο Χίτλερ, ο οποίος κήρυττε ότι θα επιτύγχανε "την ενότητα του Γερμανικού Λαού".) Με αυτό το πνεύμα όμως, ας καταργηθούν ολωσδιόλου οι κάθε είδους ελεύθερες εκλογές. Οι γνώμες διχάζονται σε όλες αυτές!

Ο κάθε Λαός της Ευρώπης επιθυμεί όχι απλά την απελευθέρωση της χώρας του από τον "Λάκκο" αυτόν "των Λεόντων" που ονομάζεται Ε.Ε., αλλά κάτι παραπάνω: ΤΗΝ ΟΛΟΚΟΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝ' ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ! Κάι η διάλυση αυτή ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ από την οικονομική και νομισματική κρίση. Δεν είναι η χώρα που θα αποχωρήσει από την Ε.Ε. εκείνη που θα καταστεί "παρίας" της Ευρώπης. Είναι Η ΙΔΙΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ εκείνη που ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Και το συμφέρον, η ΑΝΑΓΚΗ κάθε Λαού είναι να απελευθερωθεί από το μόρφωμα αυτό και την "επιθανάτιο αγωνία" του, πριν παρασυρθεί σε αυτήν.

Είναι ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ να γίνουν πράξη όλα όσα θα οδηγήσουν στην ΣΥΝΤΡΙΒΗ της Ε.Ε. από τους ίδιους τους Λαούς της. Σαν ένα από τα πρώτα βήματα - ΟΧΙ το μόνο, ΟΥΤΕ το επαρκέστερο, αλλ' οπωσδήποτε αναγκαίο και αυτό υπό της τρέχουσες συνθήκες - πρέπει οι Λαοί της Ε.Ε. να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΞΑΘΕ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Με ζήτημα την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ή την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


 http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10270

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου