Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Φ. Κρανιδιώτης για Brexit: Ευθύνη των διεφθαρμένων γραφειοκρατικών ελίτ της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ προέβη αναφορικά με το BREXIT στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο βρετανικός λαός κατέδειξε την πλήρη αναντιστοιχία της πολιτικής των Βρυξελλών με την βούληση των ευρωπαϊκών Εθνών.
Την ευθύνη για το Brexit την έχουν οι διεφθαρμένες και αδρά αμειβόμενες γραφειοκρατικές «ελίτ».
Η ενότητα της κινδυνεύει, γιατί οι Βρυξέλλες δεν θεωρούν τα ανατολικά όρια της Ευρώπης σύνορα της, τα οποία πρέπει να φυλάξει αλλά αφύλακτη διάβαση για τον ισλαμικό εποικισμό της.
Οι Βρετανοί επέλεξαν την αποχώρηση και λόγω της συμφωνίας της ΕΕ για ελεύθερη visa στους Τούρκους πολίτες, την ίδια συμφωνία για την οποία πανηγύρισαν οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης αλλά και λόγω του ταπεινωτικού τρόπου με τον οποίο η Γερμανία φέρθηκε στην Ελλάδα, δίνοντας μήνυμα τι...
περιμένει οποιονδήποτε άλλο λαό βρεθεί στην ανάγκη της.
Πιστεύουμε σε μία Ευρώπη των Εθνών που θα σέβεται την ταυτότητα, τα συμφέροντα, την παραγωγική βάση και την ασφάλεια των λαών της.
Απαιτούμε μία Ευρώπη η οποία θα αξιοποιεί στο έπακρο τις παραγωγικές δυνατότητες και δυναμικές της κάθε χώρας και δεν θα επιβάλει με ποσοτικούς εξαγωγικούς κόφτες οικονομική δικτατορία των συμφερόντων των ισχυρών κρατών προς τα υπόλοιπα μέλη κράτη.
Πιστεύουμε στην Ευρώπη των τριών πυλώνων της Ελλάδας, της Ρώμης και του Χριστιανισμού, οχυρό της ταυτότητας, της ασφάλειας και την ευημερίας των Εθνών της.
Μαζί με τα άλλα ευρωπαϊκά πατριωτικά κόμματα ταυτότητας θα φέρουμε την Ευρώπη ξανά στους πυλώνες των αξιών και του πολιτισμού της».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου