Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Μέχρι και 28 ευρώ πληρώνεις στην Αττική για να κάνεις ένα μπάνιο! Δείτε που

Από τον Άλιμο μέχρι τη Βούλα, το Πόρτο Ράφτη και πολλά ακόμη σημεία της Αττικής, υπάρχει πληθώρα παραλιών για βουτιά και διασκέδαση. 
Εκτός από τις δεκάδες ελεύθερες παραλίες στην Αττική υπάρχουν οι οργανωμένες με ένα σχετικό κόστος φυσικά. Σε αυτό το κόστος, της εισόδου και της ξαπλώστρας θα πρέπει να προσθέσετε και τα έξοδα για τον καφέ που μπορεί να φτάνουν και τα 5 ευρώ... Δύο άτομα θα χρειαστεί να πληρώσουν από 20 ευρώ έως 30 ευρώ ή ακόμη και 60 ευρώ τα Σαββατοκύριακα για είσοδο και ίσκιο. Σε αρκετές περιπτώσεις, η ξαπλώστρα χρεώνεται ξεχωριστά με τιμή που...
ξεκινά από 3 έως 10 ευρώ συνήθως. 
Μάθετε πόσο πρέπει να πληρώσετε και τι προσφέρετε σε καθεμιά από αυτές και επιλέξτε την ιδανικότερη για εσάς. 
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος 
Υστερα από εργαστηριακούς ελέγχους για το 2013 του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών, η Ακτή του Ήλιου είναι μια από τις καθαρές παραλίες της Αττικής. Στην Πλάζ υπάρχουν χώροι εστίασης, εκδηλώσεων, αναψυχής και σημείο πώλησης ειδών παραλίας. 
Το Bolivar Beach Bar και το Loca Beach Bar που βρίσκονται εκεί, θα σας κάνουν να ξεχάσετε την καθημερινότητα της πόλης. 
Στην πλαζ, οι λουόμενοι μπορούν να απολαύσουν το φαγητό αλλά και τον καφές τους, ενώ παράλληλα υπάρχουν χώροι εκδηλώσεων, αναψυχής καθώς και σημείο πώλησης ειδών παραλίας. 
Η είσοδος είναι 5 ευρώ το άτομο για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά με δωρεάν χρήση της ξαπλώστρας. Τα Σαββατοκύριακα η είσοδος είναι 6 ευρώ και η χρήση ξαπλώστρας 3 ευρώ. 
Αστέρας Βουλιαγμένης 
H πλαζ του Αστέρα, αποτελεί την προέκταση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Astir Palace και συγκεντρώνει τους VIP πελάτες του και όχι μόνο. 
Στην Astir Beach ισχύει όριο χωρητικότητας που ορίζεται στα 1.000 άτομα. Στις παροχές συμπεριλαμβάνονται από ξαπλώστρες, μέχρι συμμετοχή σε events και διαγωνισμούς, δυνατότητα για φαγητό και ποτό και πολλά ακόμη. 
Είναι σε λειτουργία από τις 08.00 έως τις 21.00 για χρήση παραλίας. Για χρήση εστιατορίου, η παραλία μένει ανοιχτή έως τις 24.00. 
Οι τιμές τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) είναι στα 18 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά, ενώ Σαββατοκύριακα και αργίες το κόστος είναι 28 ευρώ το άτομο και 15 ευρώ για τα παιδιά άνω των 5 ετών. 
South Coast, Α’ Πλαζ Βούλας 
Στην παραλία της Α’ Πλαζ Βούλας, δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια το South Coast που περιλαμβάνει καφέ, εστιατόρια, water sports και παιδότοπο. Πρόκειται για έναν συνδυασμό θάλασσας και πισίνας. 
Τις καθημερινές η τιμή είναι στα 4 ευρώ για είσοδο και τα Σαββατοκύριακα 5 ευρώ, ενώ η τιμή ξαπλώστρας είναι στα 2,5 ευρώ. 

Eden Beach, Μαύρο Λιθάρι 
Η οργανωμένη παραλία στο χώρο του ξενοδοχείου Eden βραβεύτηκε για ακόμα μια φορά με γαλάζια σημαία. 
Δεν υπάρχει κόστος εισόδου, αν όμως θέλετε ξαπλώστρες θα χρειαστεί να πληρώσετε 10 ευρώ το σετ (2 ξαπλώστρες με ομπρέλα). Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10.30 το πρωί μέχρι αργά. 
Αυλάκι, Πόρτο Ράφτη 
Βρίσκεται στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, περίπου 30 χλμ. από την Αθήνα και έχει τιμηθεί για μια ακόμη χρονιά με «γαλάζια σημαία». Διαθέτει αποδυτήρια, ντουζ ενώ είναι εξοπλισμένη με μεγάλες οικογενειακές ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες. Οι τιμές που ισχύουν είναι: Σαββατοκύριακα και αργίες, γενική είσοδος 5 ευρώ. Για τους δημότες Μαρκοπούλου, 1 ευρώ και 2 ευρώ για τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου Μαρκοπούλου. Για τα παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, ισχύουν οι αντίστοιχες ανωτέρω τιμές, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και τις αργίες. 
Yabanaki, Βάρκιζα 

Το ανανεωμένο YaΒanaki διαθέτει εύκολη πρόσβαση είτε μέσω της Παραλιακής ή μέσω της Αττικής Οδού και αποτελεί έναν πολυχώρο με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Υπάρχει σταθμός πρώτων βοηθειών και ναυαγοσώστης. 
Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ τις καθημερινές και 6 ευρώ Σαββατοκύριακα και αργίες. Μειωμένο, 3,5 ευρώ.Οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν τις καθημερινές και 10 ευρώ Σαββατοκύριακα και αργίες. Στον τομέα των VIP οι ξαπλώστρε έχουν άλλη τιμή. 
Grand Beach, Λαγονήσι 

Η πλαζ Grand Beach, βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi και προσφέρει πλούσιες ανέσεις. Το Grand Pier είναι ένα μοναδικό bar πάνω στο νερό, με θέα τη θάλασσα, με θαλασσινό αεράκι, μοντέρνα μουσική, που προσφέρει φρέσκους χυμούς και ποτά. 
Στην τιμή εισόδου, περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας, όπως και των εγκαταστάσεων (αποδυτήρια, ντους, τουαλέτες). 
Η τιμή εισόδου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 15 ευρώ, Σάββατο, Κυριακή, Αργίες 25 ευρώ, παιδιά 2 - 12 ετών από Δευτέρα έως Παρασκευή 1 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα 15 ευρώ. 
Καράβι Σχοινιά 

Το Καράβι του Σχοινιά είναι ένας παραθαλάσσιος χώρος αναψυχής 30 στρεμμάτων με 100 μέτρα πρόσοψη στη θάλασσα και ιδιωτικό πάρκινγκ 1.500 θέσεων με σκίαση. 
Η παραλία είναι μια όμορφη και οργανωμένη αμμουδιά με ομπρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ και βραβεύεται επί οκτώ συνεχόμενες χρονιές με «Γαλάζια Σημαία». 
Η είσοδος στο Καράβι είναι δωρεάν. 
Ακτή Βουλιαγμένης 
Η μεγάλη αμμουδερή και δημοφιλής οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης. 
Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες. Επίσης διαθέτει στους χώρους της μπαρ, εστιατόριο και καφετέριες για αναψυκτικά και ποτά. 
Το εισιτήριο είναι στα 4 ευρώ και μειωμένο (για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, πολύτεκνους, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών και άλλες κατηγορίες), 3 ευρώ. Οι ξαπλώστρες δεν έχουν επιπλέον χρέωση. 
Αστέρας Γλυφάδας 
Στα αστέρια Γλυφάδας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη βουτιά σας τόσο στη θάλασσα της Γλυφάδας, όσο και στην πισίνα του Balux Cafe, αρκεί να το αποφασίσετε από πριν, προκειμένου να διαλέξετε ποιες παροχές θα πληρώσετε. 
Η παραλία Αστέρας Γλυφάδας αρχίζει πίσω από το παλιό κέντρο διασκέδασης «Αστέρια» και εκτείνεται κατά μήκος ολόκληρης της μικρής χερσονήσου προς τα νότια της Γλυφάδας, σε απόσταση λιγότερη από 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Στις τιμές περιλαμβάνεται ξαπλώστρα, ομπρέλα, ντους και αποδυτήρια. 
Η είσοδος είναι 4 ευρώ τις καθημερινές και 6 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Για τους δημότες και για παιδιά 4-12 ετών, ισχύουν οι μισές τιμές. Οι ξαπλώστρες δεν χρεώνονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου