Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Εάν εκτιμάτε την ζωή, ξυπνήστε!

Του Μανώλη Βολουδάκη 

Με αφορμή ένα άρθρο της "Rusia Today", που δημοσίευσε η Global Research με τίτλο «Μεγάλος Κίνδυνος: Οι πύραυλοι των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ απειλούν την Ρωσία», o Dr. Paul Craig Roberts προσπαθεί απεγνωσμένα να αφυπνίσει τους Αμερικανούς (και όχι μόνο). 
Ο Roberts πριν αναλύσει την σκέψη του παραθέτει, εκτός από τον τίτλο του άρθρου της RT, την άποψη του Ρώσου Προέδρου, Влади́мир Влади́мирович Пу́тин, που σημειώνει με σημασία: «Ξέρουμε, και ξέρουν ότι ξέρουμε... Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση στην πραγματικότητα».
Σας παρουσιάζω το άρθρο του Dr. Roberts σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο, με την υπενθύμιση πως οι επισημάνσεις είναι προσωπικές μου και δεν εκφράζουν απαραίτητα και τον συγγραφέα.
Θυμάστε πόσο κοντά φτάσαμε στον Armageddon στις αρχές της δεκαετίας του 1960, όταν η Washington τοποθέτησε πυρηνικούς πυραύλους στην Τουρκία, στα σύνορα της Σοβιετικής Ένωσης, και οι Σοβιετικοί απάντησαν εγκαθιστώντας πυρηνικούς πυραύλους στην Κούβα; Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή είχαμε έναν... έξυπνο πρόεδρο αντί για ένα μηδενικό. Ο πρόεδρος John F. Kennedy μας τράβηξε πίσω από το χείλος του γκρεμού και δολοφονήθηκε από την δική του κυβέρνηση για την υπηρεσία του στην ανθρωπότητα.
Εδώ και αρκετά χρόνια έχω προειδοποιήσει ότι η απερισκεψία των προηγούμενων πενήντα ετών επανεμφανίστηκε εν αφθονία. Η τρελή, παράφρων, ναζιστική, νεοσυντηρητική κυβέρνηση στην Washington και τα κατάπτυστα υποτελή Ευρωπαϊκά κράτη της, κυρίως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Γαλλία, οδηγούν τον κόσμο στην εξαφάνιση από έναν πυρηνικό πόλεμο. Θυμηθείτε εδώ για παράδειγμα.
Αυτό είναι το πιο προφανές γεγονός της εποχής μας. Ωστόσο, μόνο η Ρωσική κυβέρνηση αντιμετωπίζει την απειλή της Washington για τη ζωή στη γη.
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Γιατί δεν υπήρξε καμία συζήτηση, ή έστω μία αναφορά, για την πορεία προς τον πυρηνικό πόλεμο, που οδηγεί τον κόσμο η Washington, κατά την διάρκεια των προεδρικών προκριματικών υποψηφιοτήτων;
Η Washington τοποθετεί τους πυρηνικούς πυραύλους της στα Ρωσικά σύνορα, παίζει παιχνίδια πολέμου στα σύνορα της Ρωσίας και σταθμεύει το Ναυτικό της στα ανοικτά των ακτών της Ρωσίας στην Μαύρη Θάλασσα και στην Βαλτική. Για καλύψει την απερίσκεπτη, ανεύθυνη επιθετικότητά της προς μια πυρηνική δύναμη, η Washington κατηγορεί την Ρωσία για επιθετικότητα.
Τα μέσα ενημέρωσης, οι μισθοφόροι των "New York Times", της "Washington Post", του Fox "News", του CNN και οι υπόλοιποι, που συγκαταλέγονται στις κατάπτυστες πόρνες της Washington, επαναλαμβάνουν το ψέμα, ξανά και ξανά, έως ότου ο δυτικός πληθυσμός να αποδεχθεί την πλύση εγκεφάλου.
Μήπως νομίζετε ότι οι Ρώσοι, που γνωρίζουν τι συμβαίνει, πρόκειται απλά να κάτσουν εκεί μέχρι να βρεθούν εντελώς περικυκλωμένοι από πυρηνικούς πυραύλους, που να πρέπει να παραδοθούν;
Εκτός αν πιστεύετε αυτό, καλύτερα στρωθείτε στην δουλειά για να σώσετε την ζωή σας και την ζωή του πλανήτη μας. Μην περιμένετε τους πολιτικούς ηγέτες να το κάνουν αυτό για σας. Δεν υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες σε δημόσια αξιώματα οπουδήποτε στην Δύση, μόνο πληρωμένες μαριονέτες των ισχυρών ομάδων συμφερόντων.
Μην περιμένετε τους ειδήμονες, οι περισσότεροι από αυτούς εξαρτώνται από τις ίδιες ομάδες συμφερόντων, να ασκήσουν επιρροή προκειμένου να μετακινήσουν την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης.
Δεν υπάρχει κανείς, εκτός από εμάς.
Επεκτείνοντας την παρότρυνση του Dr. Roberts, ελπίζω οι Βρετανοί σκεπτόμενοι να υπερισχύσουν μεθαύριο (23 Ιουνίου 2016) και να γίνει η αρχή της διάλυσης της Ε.Ε., που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα δούλος υποτελής της παραφροσύνης των Η.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου