Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΕΥΠ, ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ;

του Γιάννη Μητάκη - για το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ
Παράνομους παιδικούς σταθμούς που στόχευαν στην χειραγώγηση και την πλύση εγκεφάλου των ελληνόπουλων της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης εντόπισαν οι διωκτικές αρχές. Πρόκειται για τρεις σταθμούς που λειτουργούσαν υπο την καθοδήγηση του γνωστού αλυτρωτικού και φιλοτουρκικού Συλλόγου Ροδόπης Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Ειδικότερα, σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και σας παρουσιάζει το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ:...
«Στις 21.4.2016 η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης επισκέφθηκε δύο από τους τρεις παιδικούς σταθμούς που λειτουργεί ο Σύλλογος Ροδόπης Μειονότητας Δυτικής Θράκης με έδρα την Κομοτηνή, προκειμένου να διαπιστώσει την παράνομη λειτουργία τους. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι εν λόγω παιδικοί σταθμοί όντως λειτουργούν παράνομα καθόσον στερούνταν άδεια ίδρυσης και λειτουργίαςαπό την αρμόδια αρχή η οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής».
Επίσης, στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι δόθηκε η εντολή για αναστολή της λειτουργίας των σταθμών ενώ η εισαγγελέας ζήτησε από την Ασφάλεια Κομοτηνής να διενεργεί τακτικούς ελέγχους για πιθανή επαναλειτουργία τους.
0306komoti.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου