Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Οι Ρώσσοι το πήραν σοβαρά με την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και αποφάσισαν ¨να αναδυθούν¨ στον Βόσπορο μια ώρα αρχύτερα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το να αναδυθούν κρατήστε το διότι οι Ρώσσοι φαίνεται  κατέχουν τέτοια υποβρὐχια τεχνολογία που είναι ικανή να κάνει τους τούρκους να βλέπουν ξανθά φαντάσματα να  αναδύονται  και να κυκλοφορούν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.
Και γιατί τα πήραν οι Ρώσσοι στο κρανίο με την αποτρόπαια  βεβἠλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ με  την τηλεοπτική αναμετάδοση της ανάγνωσης του κορανίου μέσα σε αυτήν;
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι  αυτή η ενέργεια που μας οδηγεί πίσω ολοταχώς  στον Οθωμανικό Μεσαίωνα ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου του 2016 με σκοπό να κρατήσει όχι μόνο για την περίοδο του Ραμαζανίου αλλά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΟΥείσαι πολιτισμένη ανθρωπότητα που κόπτεσαι για την ανάδειξη και την προστασία των πολιτισμικὠν πνευματικών μνημείων;
Όχι απλώς είναι απούσα ,αλλά και χάρηκαν όλοι τους διότι τους δόθηκε μια ευκαιρία να μαγαριστεί μπροστά στα μάτια της Οικουμένης το πλέον εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό –πνευματικό μνημείο της χιλίοχρονης διαδρομής της διαχρονικής Ρωμιοσύνης.
Αυτοί όμως που δεν χάρηκαν είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί όπου γης.
Και αυτή  που τρίζει  πλέον ανοικτά τα δόντια της  είναι η...
ρωσική  στρατιωτική υπερ-μηχανή που φουλάρει…και προδιέγραψε μόλις πριν λίγες ώρες του ΤΕΛΟΣ του επίσημου εκπροσώπου των ανθρωπίνων γενοκτονιών που βρίσκεται στο πρόσωπο της Τουρκίας.
¨ Λαβρόφ προς Τουρκία: Έρχεται το τέλος σας!¨
¨Γι άλλη μια φορά ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Σεργκέι Λαβρόφ, στέλνει ηχηρό μήνυμα στους προκλητικούς Τούρκους με πρωτοφανείς δηλώσεις για το ίδιο το μέλλον της χώρας τους που τους προκαλούν μεγάλη ταραχή.
Μιλώντας στο ρωσικό κανάλι Rossiya 1 ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας υποστήριξε ότι η υπερφίαλη εξωτερική πολιτική της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια με τις ατελείωτες προκλήσεις της οδηγεί αυτή την χώρα σε οριστική διάλυση και επαίνεσε την Γερμανία ότι με την απόφαση της αυτή αναγνώρισε το ιστορικό παρελθόν και έδωσε ηχηρό χαστούκι στην Τουρκία ενώ είναι μια καλή αφετηρία για την βελτίωση των σχέσεων της με την Ρωσία.
Αφορμή για τις νέες δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών έδωσε η ψήφιση από το γερμανικό κοινοβούλιο της αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και όχι μόνο από τους Οθωμανούς και τους Κεμαλικούς.
Όπως αναφέρεται ο Λαβρόφ, σχολιάζοντας αυτή την ιστορική όπως χαρακτήρισε απόφαση του γερμανικού κοινοβουλίου δήλωσε ότι είναι η απαρχή της πλήρης απομόνωσης της Τουρκίας και της διάρρηξης των σχέσεων της με την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ τα έχει χαλάσει και με τις ΗΠΑ και αυτό είναι η απαρχή του τέλους για την χώρα αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου