Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι φυγάδευσε το τουρκικό κράτος τον ισλαμοφασίστα Abu Banat που έσφαξε χριστιανούς κληρικούς στην Συρία


ABU BANATΣΥΡΙΑ ΙΕΡΕΙΣ 

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ABU BANAT ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΉ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013: Ο Ρωσικής καταγωγής ισλαμοφασίστας Magomed Maghomedzakirovich Abdurrahmanov ή Abu Banat απαγάγει τρεις χριστιανούς κληρικούς στην Συρία, τους οποίους δολοφονεί.

Ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο Σύρος ομόλογος του Γιοχάνα Ιμπραχίμ αποκεφαλίστηκαν από το κτήνος που ανήκε στην συμμορία της Al Nusra. Η απαγωγή έγινε καθώς οι ιερείς κατευθύνοντο οδικώς προς το Χαλέπι. Όλα αυτά τα γνώριζαν οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και μάλιστα ο Abu Banat είχε αναγνωριστεί…και σε βίντεο...

Οι τούρκοι παραστρατιωτικοί Mevlüt Kuşman & Sait Alp βοηθούν τον Abu Banat και τον συνεργό του, Ahmet Ramazanov να περάσει στην Τουρκία μέσω Hatay.

Στις 20 Ιουνίου του 2013, η τουρκική αστυνομία σε έλεγχο ρουτίνας σταματά όχημα στο οποίο επέβαινε ο Banat στην επαρχία Cihanbeyli. Ο Banat και ο συνεργός του συλλαμβάνονται λόγω έλλειψης εγγράφων και μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί ο Banat κάνει αίτηση ασύλου και αφήνεται ελεύθερος (!!) ενώ το τουρκικό κράτος του παρέχει κατοικία στην Konya! Όταν όμως η εμπλοκή του στην δολοφονία των ιερέων παίζει στα τουρκικά μέσα, η αστυνομία αναγκάζεται εκ νέου να πάει να τον συλλάβει. Έχει όμως ήδη εξαφανιστεί (γνωρίζοντας φυσικά για την επιχείρηση εκ των έσω).

Συλλαμβάνεται όμως τυχαία στις 4 Ιουλίου του 2013, σε επιχείρηση της αστυνομίας στην οικία του Mevlüt Kuşman στο Bağcılar. Ο Banat όμως και οι τέσσερις συνεργοί του που ευρίσκοντο στο σπίτι δεν κατηγορούνται για κανένα από τα εγκλήματα τους, μόνο για παράνομη οπλοκατοχή!

Το μαχαίρι όμως που βρέθηκε πάνω του, ταυτοποιείται ως το μαχαίρι με το οποίο αποκεφαλίστηκαν οι δύο ιερείς. Και όμως, δεν ασκείται καμμία κατηγορία εις βάρος του για ανθρωποκτονία!

Στις 6 Αυγούστου του 2013, το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών εκδίδει διάταγμα ότι η σφαγή των ιερέων είναι «εσωτερικό θέμα της Συρίας»!

Ακολούθως, στις 26 Αυγούστου του 2013, το υπουργείο δικαιοσύνης της τουρκίας εκδίδει απόφαση σύμφωνα με την οποία «Η Τουρκία δεν ζημιώθηκε από την σφαγή των ιερέων»!

Ακολουθεί δίκη – παρωδία στην οποία δεν λαμβάνεται υπόψιν ούτε απόφαση άλλου τουρκικού δικαστηρίου που ενέπλεκε τον Banat σε τρομοκρατικές ενέργειες (!!), παρόλο που Ρωσία και ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της δίκης και απαιτούν παροχή εγγράφων. Ενώ η Ρωσία ζητά την έκδοση του Banat για να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Η Ρωσία ενημερώνει παράλληλα τις τουρκικές αρχές μέσω Ιντερπολ ότι στο σπίτι του στην Τσετσενία έχουν βρεθεί βόμβες και πυρομαχικά.

Παράλληλα ομολογεί ότι η Τουρκία τους προμήθευε με όπλα και πυρομαχικά καθώς και ότι ο ίδιος με 1000 τουλάχιστον Τούρκους ήταν μέλη της Αλ Κάιντα. «Η τουρκία μας προμήθευε όπλα, λεφτά και οχήματα» δηλώνει στο δικαστήριο.

Έπειτα αρνείται ότι συνεργαζόταν με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και ανασκευάζει τα περί σφαγής των ιερέων. Έρχονται όμως ομολογίες από άλλη δίκη του ISIS στην Τουρκία σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος ήταν ο δολοφόνος των ιερέων.

Εντέλει καταδικάζεται σε ποινή – χάδι και του χρόνου θα αφεθεί ελεύθερος!

ΕΝΩ ΤΟΣΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT KAI O OHE ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑΣ…

 

 https://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου