Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αυτοί οι αλληλέγγυοι των απολυμένων του Κοτρώτσου, στο μέγαρο μουσικής θα κάνουν καμμία βόλτα; Στο Megaρο; Στο Φάληρο;


20131124-200131.jpg
Σύμφωνα με όσα είδαμε στο βίντεο από την παρέμβαση των απολυμένων της εφημερίδα “Αποκαλύψεις”, οι αλληλέγγυοι ήταν δεκαπλάσιοι από τους τ. εργαζόμενους. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εάν για τους αλληλέγγυους (οι πραγματικοί απολυμένοι έχουν κάθε δικαίωμα να παρεμβαίνουν απέναντι στον πρώην εργοδότη τους) δεν ισχύουν τα ίδια για τους απολυμένους του ΔΟΛ και του Πήγασου. Που είναι πολλαπλάσιοι, αδύναμοι, εκβιαζόμενοι.
Λογικά λοιπόν θα έπρεπε σε κάθε εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής να βρίσκονται καμμία 500αριά άτομα για να παρεμβαίνουν στο

καθεστωτικό κρατικοδίαιτο φιάσκο των δις, την ώρα που εργαζόμενοι με μπλοκάκια πετιώνται στον δρόμο από την Μιχαλακοπούλου.
Ή θα έπρεπε να παρεμβαίνουν σε κάθε δελτίο του Μέγκα, ελέω ΔΟΛ και Πήγασου παρέα. Ή μήπως δεν γνωρίζουν για το πογκρόμ των τελευταίων ετών στις εκδοτικές επιχειρήσεις συμφερόντων Μπόμπολα;
Στο φάληρο του Αλαφούζου που δεν τον αγγίζουν περιέργως ούτε οι προκηρύξεις των “τρομοκρατών”;
Τι συμβαίνει λοιπόν; Δεν τα βάζουν με τα “μεγάλα αφεντικά” ή μήπως είναι τα “μεγάλα αφεντικά” γι’ αυτό δεν τους πειράζουν;
 

ΥΓ. Τα δάνεια που έχουν πάρει οι ανωτέρω από δημόσιο (πλέον) χρήμα τα γνωρίζουν; Γιατί ο Κοτρώτσος εξ’ όσων ελέγξαμε, δεν πήρε ούτε Ευρώ.
Αλληλέγγυοι του Σημίτη λοιπόν;
Τέλος, διαβάστε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την κατάθεση Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή της βουλής. Τότε νόμιζε ότι θα την γλίτωνε και καρφώθηκε. Έχει μεγάλη σημασία τι λέει για τις “Αποκαλύψεις”:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (τέως Υπουργός Οικονομικών): Είναι χαριτωμένο το γεγονός ότι με διακόπτεται συνέχεια, αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι. Η προσπάθεια την οποία κάνετε να συνδέσετε με τις ερωτήσεις σας τη λίστα από τον Απρίλιο 2011, άρα λέτε την είχατε πριν από μνημόνιο, λες και σημαίνει κάτι αυτό. Επειδή την είχαμε, λέει πριν το μνημόνιο, δεν την είχαμε πριν το μνημόνιο. Η λίστα αυτή ήρθε, όπως είπα, τα στοιχεία αυτά είδαν τον Οκτώβριο του 2010. Να μην επαναλάβω τον εαυτό μου τρεις φορές.
Αναφερθήκατε σε ένα δημοσίευμα για CD με φοροφυγάδες το οποίο αγοράζει η Κυβέρνηση με 7,5 εκατομμύρια ευρώ και έχει 2650 ονόματα. Όλα αυτά είναι μυθεύματα, όπως τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα τα οποία έχουν γραφεί για τα ζητήματα αυτά.

    Αναφερθήκατε σε άλλο δημοσίευμα στις εφημερίδες «Αποκαλύψεις», ίσως το γεγονός ότι αυτή η εφημερίδα δεν υπάρχει πλέον κάτι και να σημαίνει, το οποίο λέει ότι ο Παπακωνσταντίνου μπλόκαρε την αγορά CD, δεν ισχύει διότι ποτέ δεν υπήρξε μια σοβαρή πρόταση. 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου